icon

Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný

susinka2901
1. nov 2017

Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

sticker
rula
14. apr 2018

@majuskabobi ahoj partacka moja, no ja tam nic nevidim.... ach jaj... ja som dnes 66 DC 😂 mam plodny hlien, takze pani ovu neviem, kde zimovala... je to jedno , abstinujeme, v pondelok ideme do caru..takto som to nechcela...😎

majuskabobi
14. apr 2018

@rula akoze 66dc, co nemas menstruaciu?? 😳 ja som dobrala tie nestastne lieky, doki povedal ze al tento mesiac sa nezadari, mame ist na IUI.. no neviem, nechce sa mi do toho, chcem skusit po
MS soju na ovulku, lebo po dufastone ktory ju mal mega rozbehnut som ostala takmer bez ovulky a hlienu.. doktor ma absolutne nesledoval a ked som sa pytala sama na sledovanie folikov, povedal, ze sa to zbytocne precenuje a je to len biznis pre doktorov.. inac je to mily doki, nechcela by som ho menit

majuskabobi
14. apr 2018

@rula a jak ze nevidis ducha, musi tam kdesi byt 😂😂

rula
14. apr 2018

@majuskabobi vies co, tymto vekom som uz taka slepa, ze vidim len kanale😎
no ano, nemam kramy, pred laparkou vsetko ok a po nej sa mi to cele pokazilo😬 uz idem aj pomaly do prechodu, tak mi urobil HP a vypisal papiere rovnou ciarou do car.

majuskabobi
14. apr 2018

@rula ja sa divim, ze Ti po laparke nedal dufik na upravu cyklu ako mne. Mne dal, ale kazal brat 14dc, a niekedy som ovulovala 15-16dc a az tu na koni som sa docitala, ze dufik sa ma brat po ovu 😌 takze podla testu ovu mam, ale tazko ju vychytam bez hlienu 🙄😳 uvidim, mozno predsa pojdeme do reprocentra aj my, ale ja som po hormonoch statocne nabrala vahu, tak som si chcela aspon na leto dat od nich pokoj. Ved som vyrastla o jednu velkost 😂 mam pocit, ze som len naliata, lebo cvicim, ale efekt nulovy. Viem to porovnat s minulym rokom.mozno skusim forfeminu 🤣🤓

rula
14. apr 2018

@majuskabobi mne ani novy lekar nedal nikdy ziadne lieky. Som nepopisana tabula, ziadna antika, ziadny dufik.... nic. Iba raz mi pichol Pregnyl za 13 ecek a figa z toho. Som zvedava, co sa v pondelok bude diat... mam ovu a mm musi v pondelok doobeda odovzdat geneticky material.

majuskabobi
15. apr 2018

@rula tak to mas fajn, ze mas chlapa doma cez ovu, moj dojde na kramy 🙄😌

vyvka
15. apr 2018

Budem rada ak mi poradite
Zijem v zahranici ale mamka
Cestuje na slovensko
Co by mi mala v lekarni kupit ?? Nejake kvapky vytaminy ??
V uk toho moc nieje co by pomohlo k oplodneniu a co maju na slovensku netusim

olafienko
15. apr 2018

@vyvka ja beriem,, fertiprona,, nie je to take drahe ako ostatne doplnky, je to od ceskej firmy. V dmke maju najnovsie lubrikacne gely na podporu pocatia a pozerala som ze nestoja vela, to sa chystam kupit🙂 rybky v nom dlhsie preziju🙂

majuskabobi
15. apr 2018

@olafienko na tie drogerkove gely bacha, ja som z nich dostala mykozu 🙄 v lekarnach sa da objednat conceive gel a ten je fajn, a myslim, ze ho dostat aj za hranicami

olafienko
15. apr 2018

@majuskabobi ten mam, ďakujem za upozornenie, teda si radsej priplatim🙂

katka8817
16. apr 2018

Ahojte ženušky moje idem sa k vám posťažovať, odkedy som po neúspešnom OPU, kvôli nedozretým vajíčkam, tak mám pocit akoby na mňa lekári kašľali, čím si zlepšiť úspešnosť IVF aj OPU a hlavne niečo na dozrievanie vajíčok, prosím poraďte, budem veľmi vďačná🙏

kukurica77
16. apr 2018

@katka8817 najlepsi je clostilbegyt,na prirodnej baze je fytosoja(podobna clostilu)... V druhej faze cyklu idporucam duphaston,aby sa ti potom nevytvorili cysty...niekedy sa stava,ze zena na prvy cyklus nezareaguje hned,mozno na dalsi sa vajicka nastartuju..drzim palce,ale v CAR by mali najlepsie vediet a ubezpecit ta,co je najlepsie.Porad sa so svojim lekarom,kt.ta ma na starosti,ved si za to platis,no nie?!nenechaj sa odbit a musis byt v tomto trosku "otravnucka"... Kam chodis do Car?

katka8817
16. apr 2018

@kukurica77 chodím do SPLN v Košiciach, teraz som si nasadila fytosoju, tak uvidíme

kukurica77
16. apr 2018

@katka8817 este ma napadlo,ze gynex brat dlhodobejsie by ti mohl pomoct,vraj to odporucaju aj b CAR

arousa
16. apr 2018

Ahojte baby, čo ste boli na hematológii - západ, stred SR, kde máte dobré skúsenosti (prístup, termín vyšetrenia-kratšia čakacia doba)? Po aborte.

majuskabobi
16. apr 2018

@kukurica77 v druhej polovicke cyklu nieje vhodnejsi bromelain ako duphaston ked sa zacne pri ms fytosojou? Alebo bromelain+dufik dokopy? Pre istotu? ☺️

majuskabobi
16. apr 2018

@katka8817 co je OPU? Je to nieco ako IUI?

katka8817
16. apr 2018

@majuskabobi OPU je odber oocytov, čiže vajíčok

vyvka
16. apr 2018

Baby kolko ste platili za IUI ?

majuskabobi
16. apr 2018

@vyvka este sme neboli, ale zhruba 100€

vyvka
16. apr 2018

@majuskabobi
Poziadala si
Si sama .. o IUI alebo ti to lekar odporucil ???

majuskabobi
16. apr 2018

@vyvka ja mam posledny cyklus s clostylom+dufikom a doki povedal, ze ak nebude cyklus uspesny, pise nam odporucanie do reprocentra. Zajtra by mala dojst mrcha.. u nas je problem aj to, ze muz cestuje a nie vzdy je doma v pravy cas 🙄

vyvka
16. apr 2018

@majuskabobi ja ties mam posledny Cyklus s clomidom na podporu ovulky ak to nevyjde tak mam moznost podstupit IVF zdarma ..
Lenze neviem aky je rozdiel medzi IVF a IUI

majuskabobi
16. apr 2018

@vyvka IVF zdarma? To je zvlastne, lebo najprv sa skusa IUI a az potom IVF nakolko je to cenovo dostupnejsie, teda podla toho co mi vraveli znami...

vyvka
16. apr 2018

@majuskabobi ja zijem v UK
Chodim do centra kde sa ... zameravaju hlavne na pary ktorym sa nedari pocat dieta ..
Takze oni ponukaju IVF zdarma pre kazdeho
Komu to nevyjde s clomidom

majuskabobi
16. apr 2018

@vyvka tak to mas super, kludne chodte do toho, mozno budu z toho dvojky 😉

vyvka
16. apr 2018

@majuskabobi
No len ... som si myslela ze IUI je mensi zasah ze by som skusila najprv to a 100 eur nieje zase tak vela ...
lenze ked hovoris ze sa to robi
Pred IVF tak snad to robia aj tu musim sa informovat ako to chodi tu

majuskabobi
16. apr 2018

@vyvka inac pozeram, ze mas 23.. nejako skoro Ta posielaju na IVF ..

vyvka
16. apr 2018

@majuskabobi no mam
Na Vyber ... raz som tehotna uz bola
V january som bohuzial potratila v 8tt
Brala som ako som uz spominala clomid na podporu ovulky ... a vyslo to na 3 cyklus kedze teraz mam uz posledny mesiac s clomidom mala som konzultaciu s lekarom .. a tam Mi ponukol IVF bezohladu na vek alebo ako dlho sa snazime ....
A je len namne kedy sa nato dam a ci vobec ...
V UK to funguje vsetko Inac .. a hlavne to centrum oni sa snazia za kazdu cenu aby zeny ktore k nim chodia boli tehotne ....
A budu to riesit az Kym neostanem tehu ...
Momentalne sa necitim na IVF mala som a mam na plane si hlavne dat pauzu ... ak to tento cyklus nevyjde uzit si Leto a v zime ... to zacat riesit

Ale citala som ze si tu baby pisali o IUI a nezda sa mi to byt hrozne aj cenovo v Pohode v lete
Som chcela ist na slovensko aspon na mesiac dve .. tak ze ak by mi to lekar
Dovolil zeby som .. do toho sla ..
Viem som
Mlada mam cas ... ale uz ma nebavy kazdy mesiac zazivat to iste po potrate to je este horsie