Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

@tatiana1329 dnes som si dala vajicko take co ma vo vnutri vajcovy liker mala som hroznu chut... hadam, by to nemalo uskodit, inak alkoholu sa striktne vyhybam medzi ovulaciu a menzesom, po menzese si dam tak deci dve vinka ..... co sa tyka natiahnuteho svalu tak necvicila som uz nejaky ten tyzden cize nema byt z coho. Menzes mi chodí na 30-32 den cyklu cca. Cize mal by prist 27.12/28.12. O babo sa snazime 14 mesiacov, cize ak by sa zadarilo bol by to zazrak, vzhladom na to, že som pisala, že sme spolu boli pred ovulkou cca 2-3 dni a potom az po ovulke cca 2-3.den. A od Pondelka do Stredy som mala bolest podbruška, teraz vsak len take tahave pri nahlych pohyboch, take ako svalovica :D :D :D No ja nvm. Vytok mam taky biely , nesmrdi, nesvrbi.... proste len tam existuje.
@sibrez ja som mala take iste príznaky od ovulky biely výtok bez zápachu atd bolesti v podbrušku vkuse aj v noci dokonca.Pichanie v podbrušku keď som kychla alebo niečo zdvihla prsia má nenormálne boleli ale inak ako pred ms tak zo strán ale nenormálne 😱 takze som vedela že to vyšlo 😊
Tak ako prišlo tak aj odišlo s menštruáciou 😔
Ale vyzerá to nádejne u teba ❤️
Držte mi palce baby .Mne meška 4 deň včera som robila test vidím aj ducha ale dnes ta čiarka mi príde strašne tenka oproti tej prvej tak neviem či sa môžem radovať 😞
Ahojte vsetky. Taktiež sa pridavam. Snazili sme sa uz minuly rok pred svadbou, teraz zaciname v CAR, takze tema na rok 2018 pre nas aktualna. Verim, ze vsetkym nam tento rok prinesie to po com najviac tuzime.
Stastne vesele a pokojné Vianoce prajem 😊
Dievčatá cca 3 dní do menštruácie, urobila som si test. Jasná 1 palička , ale od začiatku tam vidím dačo druhé. Úplne také že som musela skulit. Mám lacné testy. Mám si kúpiť lepší ? Alebo kedy testovať znovu ? Celá sa trasiem. Nechcem mať predčasnú radosť. Keď si ten test naklonim ju tam vidím.
@vyhuelka skusim teda, a aky je ok? taky bezne dostupny? pepino?mamatest? ... akoze menzes mam dostat 27.12/28.12. .... doma mam tieto ( :KIWU WUKI - Tehotenský test HCG (10 IU/ML) - prúžok 5ks )... inak vzdy mavam menstruacne bolesti aj tyzden pred ocakavanym menzesom, a teraz nic... len ma od Pondelku do Stredy bolelo podbrusko co som myslela, že menzes dojde skor... ale od včera mam take tlaky a tahave pocity v lavej casti podbruska... Počkam teda do meškania, to bude istejšie.. veľmi si prajem aby menzes neprišiel.
@vyhuelka práveže som ho fotila, ale keďže nemám kvalitný foťák na telefone, tak tam neni ani muk... a teraz mam pocit, že už tam ani neni ta ciarka. Ale naozaj tam bola. Porovnala som dokonca aj cisty test, ci to neni predpisana ta ciarka, ale na cistom to nevidim. Proste videla som tam tenku slabu fialovu ciarku.
@tatiana1329 Ja by som mu to nepovedala asi až keby to mám potvrdené od dr.☺5.1mame 8vyročie čo sme spolu a vo februári má narodeniny 7.2 tak príležitosti kedy mu to oznámiť by boli len nech je to tehu ✊ Inak ten test je tiež RapiClear taký zelený obal som mala a test je robený piatok keď mi meškala 3dni dnes uz je 5ty deň .Mám ešte jeden taký istý test tak skúsim zajtra.Iny test nemám a tu na dedine u nás ani nikde by som nekúpila teraz 😏Ďakujem 😊

@sibrez moje pocity? Ospala, co ja nikdy poobede nespim tak sa mi chce (podla toho som zistila prve tehu), mam take napatie v prsnikoch, trochu ma pobolievalo podbrusko len tak jemne a mala som taky vytok, tazko sa to opisuje ale s trochou takej ako keby hnedej ako ked ti konci mrcha a potom par dni nic.... Uvidim dneska vecer podla vytoku skorej vyzera ze uz mi MS prisla...
No ak mi nepride tak mi to bude divne, pockam do silvestra a ak dovtedy nepride spravim test na silvestra 🙂
V tvojom pripade (neviem ako presne ti chodi MS) by som robila test 29.12. Podla tvojho opisu by som sa teraz setrila, mozes mat aj natiahnuty nejaky sval alebo co. Ale asi by som radsej ani alkohol nepila 😉 nikdy nevies 🙂