Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
@cucuska ahoj, aj my ideme na to 🙂)) mam 28, este nemame babo, toto bude prve...dlho som rozmyslala, ci uz je ten cas, ci to este neodlozime, ale kedze je to vec, ktora sa neda tak uplne naplanovat, tak si vravim ze radsej skusme skor ako neskor...som vsak len tyzden po odstraneni vnutromaternicoveho telieska, a hoci mi sestricka pred ostranenim prizvukovala, aby sme pockali do prvej menstr., nejak nevydalo po piatkovej zurke a tak teraz len dufam, ze moj drahy nie je z tych "co smyk to potomok" 😅
Docitala som sa tu o dost neprijemnych stavoch a symptomoch, ked tehu prislo tyzden po vybrati telieska, tak strasne dufam, ze ma to obide, ale zaroven aj ze nase snazenie nebude trvat roky....drzim vam vsetkym palce 👍🙏😉
@kikidee ahoj.ja som mala prve ked som mala 26
@matka295 http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...
ked sme prve babo planovali, tak som jedla kadeco..okrem ineho aj avokado 😀...su take clanky, co vsetko zvysuje sance..
@kotatko1232 ahoj🙂 no ja som vzdy hovorievala ze cim skorsie tym lepsie, cim mladsia, tym lepsie budem zvladat niektore situacie (predsalen tolko neriesis)...ale tak nebolo s kym :D teraz to bol skor moj partner (33 rocny), ktory sa vyjadril ze by chcel babo...len potom uz clovek nad tym vela premysla..sama vidim ako to stale riesim v hlave, pritom "o nic nejde" 🙂 zato som si povedala ze uz to nebudem odkladat, lebo cim dalej tym viac "proti" si moja hlava vytvara...tak teraz sa tesim, dufam ze sa nam to podari a ze sa budeme tesit 🙂
predpokladam, ze nelutujes, ze uz si mamina par rockov 🙂
@kikidee Ved ano.ja som sa tiez na zaciatku bala ci to budem zvladat..potom ked sme si povedali ze ideme nato tak som sa zase bala ..a vobec som si nic nemerala ani ovu testiky nerobila... hned po MS sme isly nato a kazdy 2 den cely mesiac 😀 😀 😀 a hned na prvy krat sa zadarilo 😀
@kikidee no mala ma uz skoro 4 rocky..jasne ze nelutujem aj ked niekedy je ako cert ale tak ktore dieta nieje niekedy zle..
Aj ked teraz ma take obdobie :Ona vie sama ona uz maminku nepotrebuje ona je uz velka... 😀
@kotatko1232 hahaha tak to by prislo, aj keby si ju mala v tridsiatke :D asi je dolezite, nech nas humor neopusta ani pri tych detickach, ja som zatial v takom rozpolozeni, ze to je zazrak 🙂 aj ked, su situacie v mojom okoli kedy si vravim, ze tak toto by sa mi nechcelo riesit...ale tak nevyberies si, patri to k tomu...
ja sa tiez nechystam nejake testy robit a netusim vobec kedy mam ovulaciu a ani to nejdem zatial skumat :D uvidim ako sa moje telo zachova po vybrati telieska, ktovie, mozno uz od toho nestastneho piatku sa tam zahniezduje nejaky zazracik 😅😅
ale ani neviem ci je to mozne takto skoro, tak uvidime...radsej by som vsak bola keby nam to vyslo o nejaky mesiacik neskor, ked uz budem vediet ako mi pokracuje cyklus a tak..
@kikidee CIZE UZ CAKAS CI SA ZADARILO??ak ti doktor-ka povedala ze si zdrava tvoj MM tak isto tak si to len uzivajte a nemysli moc nato..a uvidis podari sa 🙂
@kotatko1232 no ja som len tyzden po vybrati telieska a praveze som chcela pockat aj na odporucenie lekara do prvej MS, lenze nejako nevydalo a v piatok to moj drahy nejako hodil za hlavu a bolo 😅 tak vravim, ze snad nie je on z tych, ze co smyk to dieta, lebo vacsina bab co som aj tu citala nema dobre skusenosti s otehotnenim tyzden po vybrati telieska... ta sliznica sa mu si nejako zregenerovat a cyklus musi nabehnut sam, takze by som bola radsej keby sa nam podarilo az potom.... vlastne ani neviem ci to ide takto hned, lebo som druhy den po vybrati zacala krvacat a s prestavkami este stale trochu krvacam tak neviem...no ved uvidime, nejako bude...len nech je dobre 🙏🙂
Baby aj ja sa ku vam pridavam mi sa tiez snazime tak verim ze budeme uspesne🙂
Baby fakt radšej počkajte som príklad hneď som otehotnela ...lekarka ma vysmiala načo cakat aj tak to hneď nebude a bum bolo...no od začiatku krvacanie a potom to podcenila ze prehanam a do 4dni potrat v 20tt ako keby toho nebolo dost poskodili my maternicu a nemôžem otehotnieť...tak stále na liekoch a dufam že to dopadne dobre
@sevcikovaanna ako myslis hned, po vysadeni HAK, ci?
@kikidee ja som mala mirenu nemala som ani jednu mrchu tak sa zadarilo a teraz je tomu 7mesiacov a nic len cysta alebo my bez liekov nerastie sliznica maternice...
@sevcikovaanna fuu, tak to ma mrzi.... to je len obcasny pripad, ze sa sliznica neobnovuje sama....dufam, ze sa ti to coskoro upravi...velmi ti drzim palce🙏
@n1colette To ma mrzi, ze testik nevysiel a tak som drzala palce ☹ Priznaky na MS nemas? Ja uz mam kazdy mesiac tehotenske, aj v ten anovulacny cyklus 🙂 Neviem co ine moze predlzovat cyklus, ked aj ty aj ja sme mali ukazkove pred tym biochemkom. Teraz zas ovulacia nie a nie prist a to som 14DC, nechapem...porazi ma, ak dalsi anovulak mam ☹(( Ak ti MS zajtra, napozajtra nedorazi, nezavolas na gyndu?

@n1colette treba, radšej nech sa na to pozrie odborník a už bude vedieť čo treba urobiť ☺