Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
@danka92 podla mna je to pozitiv... 🙂 ja som mala len cistu, zretelnu jednu ciarocku... :/
Ja nemozem pozerat ten baby boom ved mna to dojima 😀 revem ako malá pri tom. Stale spomienky na porod a chcem si to uz zopakovat 😊.
@blackcat8885 mňa dojímajú niektorí oteckovia tam 😁 akí sú namäkko, že on sa na to necíti tak radšej tam nejde, a žena chudera nemá na výber, ale zas má tam stresovať aj on ešte tak radšej nech ostane von.Ale musí to byť super podpora mať tam niekoho, podľa mňa aj ten personál to inak berie☺ ja by som to chcela zažiť aspoň raz a so šťastným koncom...
@galaktic zazijes to urcite neboj sa. No moj ex nebol podpora fotil ma pocas najvacsich bolesti ako somar. Len ma znervoznoval. Nastastie terajsi priatel je ine kafe
@cucuska tak jasné že to treba zopakovať, to nikdy nie je na škodu ☺
@blackcat8885 no to verím baby☺ možno nevedel ako ti má pomôcť tak chcel aby si mala aspoň spomienku ☺ Viem si predstaviť že my budeme plakať od šťastia obaja lebo sme také citlivky ☺
@galaktic skor to bol magor moj ex 😂
@blackcat8885 tak ty ho poznáš, ty vieš 😁
ja tomu tiež nerozumiem, ale nejdem ani skúšať, ja keby niečo tak idem za dr. veď viete o čo u mňa ide,tak veľmi nemám čas skúmať sa testami, vám testujúcim ale držím palce veď sme v tom spolu 😉

Ahojte. U mňa na príde MS 13.3. A akurát som včera mužovi hovorila že takýmto štýlom yo dieťa nesplodime. Sme tak vyčerpaní z práce že obaja odkvecneme o 8 aj našou malou. Ako je to svoju testami? Keď sú pozitívne tak vtedy praskne vajíčko? Pýtam sa do dila ale nič o tomto neviem . Na budúci mesiac mam toľko služobke že by som si skúsila ovu test urobiť nech aspoň viem kedy ovulujem. Tento mesiac to nevidim nadejne 😣.