icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

cucuska
autor
2. mar 2017

Ahojte. U mňa na príde MS 13.3. A akurát som včera mužovi hovorila že takýmto štýlom yo dieťa nesplodime. Sme tak vyčerpaní z práce že obaja odkvecneme o 8 aj našou malou. Ako je to svoju testami? Keď sú pozitívne tak vtedy praskne vajíčko? Pýtam sa do dila ale nič o tomto neviem . Na budúci mesiac mam toľko služobke že by som si skúsila ovu test urobiť nech aspoň viem kedy ovulujem. Tento mesiac to nevidim nadejne 😣.

matka295
2. mar 2017

@linda81 tak zázraky sa ozaj dejú 😀

matka295
2. mar 2017

@kikidee a keby si videla ten pohľad ked si idem ovulacny test robiť .... Och ... Len zakukuje 🙈

matka295
2. mar 2017

@galaktic to je také upokojujúce vedieť že nie som sama na tomto svete 👾🤖👽😊😘

matka295
2. mar 2017

@cucuska mojko ovulácia nastáva do 48 hodín od pozitívneho ovulacneho testu 😍 ja som sa tiež tento mesiac nepozorovala ...... Hlavne že som chodila do gyndy ako na klavír 😝

cucuska
autor
2. mar 2017

@matka295 Ako vieš že 48 hodím po + ovu teste ?

danka92
2. mar 2017

Ahojte dnes som robila ďalší test ale mam pocit že ciarka nezosilnela. Spodné su z prsdvcera a vrchný je z dnešného rana
Danes mam dostat ms

cucuska
autor
2. mar 2017

@danka92 Podľa mňa je silnejšia, Určite

lucialongi7
2. mar 2017

@danka92 podla mna je to pozitiv... 🙂 ja som mala len cistu, zretelnu jednu ciarocku... :/

danka92
2. mar 2017

@cucuska Ale po zschnuti sa my nezdá teras vyzera takto

linda81
2. mar 2017

@danka92 to je Ok...moja ani tak nevyzerala a mala ma 4 roky..

linda81
2. mar 2017

@cucuska no to presne aj u nas...ja uz 19:30 off...este skor ako mala zaspi...rano o 5.30 vstavam....zas skor sa mi nechce 😀...do toho robota....tak ani cas nie je na druhe...a cez dovolenku som akurat tak MS mala...

cucuska
autor
2. mar 2017

@linda81 No presne ako hovoríš. Som z toho dnes nejako na nervy. Už je to aj tak jedno je po OVU ale kurnik šopa 🙂 No nevadí zas to asi nevyjde, teda nemám ten pocit že by sa to podarilo. Duch svätý už takéto služby nerobí hihihihihihi 😀

linda81
2. mar 2017

@cucuska 😅 ze duch svaty...no ja som dnes 13 DC...takze zajtra asi zacnem robit ovulacne testy..ale tiez tomu nejaku velku najden nedavam..

cucuska
autor
2. mar 2017

@linda81 Ja som mala OVU na 13 DC teraz už mám hustý biely hlien. Takže je po OVU a čakáme na MS 🙂 Keďže Duch Svätý služby nespokytuje ideme na to pravdepodobne v ďalší mesiac hihihihihi. Takže idemeeee ďalej 🙂

galaktic
2. mar 2017

@cucuska ja som dnes 16 DC, nesledujem nič a Ducha Svätého si šetrím na štvrtok na prvú štátnicu 😅 A ako dopadla nákupná misia?

blackcat8885
2. mar 2017

Ja nemozem pozerat ten baby boom ved mna to dojima 😀 revem ako malá pri tom. Stale spomienky na porod a chcem si to uz zopakovat 😊.

galaktic
2. mar 2017

@blackcat8885 mňa dojímajú niektorí oteckovia tam 😁 akí sú namäkko, že on sa na to necíti tak radšej tam nejde, a žena chudera nemá na výber, ale zas má tam stresovať aj on ešte tak radšej nech ostane von.Ale musí to byť super podpora mať tam niekoho, podľa mňa aj ten personál to inak berie☺ ja by som to chcela zažiť aspoň raz a so šťastným koncom...

cucuska
autor
3. mar 2017

@galaktic nakúpna misia dopadla tak medzi ako tak. Ešte si to musím zopakovať 😀
A neboj za žiješ to v plnej paráde

blackcat8885
3. mar 2017

@galaktic zazijes to urcite neboj sa. No moj ex nebol podpora fotil ma pocas najvacsich bolesti ako somar. Len ma znervoznoval. Nastastie terajsi priatel je ine kafe

galaktic
3. mar 2017

@cucuska tak jasné že to treba zopakovať, to nikdy nie je na škodu ☺
@blackcat8885 no to verím baby☺ možno nevedel ako ti má pomôcť tak chcel aby si mala aspoň spomienku ☺ Viem si predstaviť že my budeme plakať od šťastia obaja lebo sme také citlivky ☺

blackcat8885
3. mar 2017

@galaktic skor to bol magor moj ex 😂

galaktic
3. mar 2017

@blackcat8885 tak ty ho poznáš, ty vieš 😁

matka295
3. mar 2017

@cucuska tak to žienky písali len som to vyčítala 😂

cucuska
autor
3. mar 2017

@matka295 ja tomu s tými testami nerozumiem ale chcem skúsiť ze či ovulujem. Zaujímalo by ma to. Predsa je to 10 rokov čo ideme skúšať tak ma to zaujíma. Musím si naštudovať aj ja😁😁😁😁

galaktic
3. mar 2017

ja tomu tiež nerozumiem, ale nejdem ani skúšať, ja keby niečo tak idem za dr. veď viete o čo u mňa ide,tak veľmi nemám čas skúmať sa testami, vám testujúcim ale držím palce veď sme v tom spolu 😉

danka92
4. mar 2017

Baby presne na toto som čakala taketo koľajnice hned som oveľa pokojnejšia.

cucuska
autor
4. mar 2017

@danka92 nádherné koľajnice. Už len bruško porastie 😀

cucuska
autor
4. mar 2017

@galaktic skúsim uvidím. Ja dúfam že doktora uvidím až vtedy keď budú na teste dve palice 😀

galaktic
4. mar 2017

@cucuska prajem ti aby to bolo čím skôr ☺