icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

cucuska
autor
6. mar 2017

@petinka83 zvedavá som zvedavá

matka295
6. mar 2017

@cucuska
@petinka83
@galaktic no dnešný ovu nevyzerá byť až tak pozitívny... No dnes by som mala len hypnotizujem výplatu nech dnes príde 😂 nech si zrobim zásobu testov 😋

cucuska
autor
6. mar 2017

@matka295 aká dobrá hypnoza. Ak zaberá aj viackrát V mesiaci chcem sa to naučiť aj ja😂😂😂😂

nikusiak9
6. mar 2017

@matka295 ak si objednas tu ovulacne tedty na modrom konikovi nepotrebujes k nim ani celu vyplatu

galaktic
6. mar 2017

@matka295 jaaaaj tak len hypnotizuj, snáď to pomôže 😉
žienky a aké tehu testy používate? ja som teda raz použila mamatest a raz gravitest či ako sa volá

matka295
6. mar 2017

@nikusiak9 mala som objednane ale nie som celkom spokojná nabudúce objednám od lairitky. Asi sa zastavím kúpiť v drogérii pepino testy .... Cestou z práce a teraz urobiť ho až zajtra ráno alebo hneď ako prídem z práce.
@cucuska zle s hypnotizovala sakra nedošla sviňa
@galaktic ja pepino

nikusiak9
6. mar 2017

@matka295, preco nespokojna? ja som objednala od @korytnacka1981 a som spokojna....
podla mna akti tak meska, uz by ti aj cez den malo ukazat

haannka
6. mar 2017

@nikusiak9 aj ja som od nej objednala..dufam ze budu pozitivne 😂

spolienka
6. mar 2017

Dievčatá ja som taká smutná tento mesiac nám to nevyšlo 25DC a ja včera po styku špinenie a dnes na obed trošku tiež kríže bolia asi sa MS rozbieha škoda. A to sa mamine o rybach snívalo 😀

nikusiak9
6. mar 2017

@haannka poslem ti do spravy

matka295
6. mar 2017

@nikusiak9 nezdajú sa tu že majú málo farbiva? Mne áno

matka295
6. mar 2017

Ženy negatívny 😪 takže motyka nevystrelila a ja sa laparke nevyhnem 🤐

petinka83
6. mar 2017

@matka295 Poobede si si robila? A ms ani dnes nic? Uvidis, ci pride. Ak nie, napozajtra rano test zopakuj. Este nie je nic iste, kym MS nepride. Aj ja mam testy od korytnacky aj ovu aj tehu a zdaju sa mi uplne ok.

matka295
6. mar 2017

@petinka83 nie ms nič.... Uvidíme či dôjde a keď nie tak pozajtra ráno druhý urobím .... Tak ich asi len ja robím zle alebo čo .... Aj ja . Od nej no kuk fotku vo som tu pridala ovu testy a posúď lebo ten prvý test je divný ozaj.... A koľko sekund ich necháš ponorené v moči? Možno ich vela macam.... 🤔

galaktic
6. mar 2017

@matka295 ja som prvý minútu máčala, sa mi zdalo že 15 sek. je málo 😁😁😁😁 každopádne, u teba nič nie je stratené, skús ráno test, prajem aby aspoň duch tam bol ☺

nikusiak9
6. mar 2017

@matka295 nechavam ich 10sekund ponorene

matka295
6. mar 2017

@galaktic aj ja 15 sekúnd. No neviem neviem. Ďakujem moja no pomaly uz strácam nádej.... 😑 Zas z toho nebude nič ako vždy ja nemôžem mať také šťastie // ešte si budem musieť potrpieť ....

galaktic
6. mar 2017

@matka295 moja ber to tak, že máš aspoň super dr. čo ťa nenechá trápiť ale rieši čo ti je a snaží sa ti pomôcť a hľadá všetky cesty na to aby si dobojovala do šťastného konca ☺+ nejde ti ,,o krk'' ako u mňa že stále mi hrozí tá endometrióza a to by už mohlo dopadnúť horšie ako zle. Takže hlavu hore, všetko je na dobrej ceste ☺

matka295
6. mar 2017

@galaktic snažím sa asi slabá chvíľka má prepadla

sticker
matka295
6. mar 2017

@galaktic a prajem ti nech ťa škaredá endometrióza odíde od teba preč nech ťa netrápi ale nech príde 👶

galaktic
6. mar 2017

@matka295 ďakujem ☺ to poznám, to aj ja, a asi všetci máme takú chvíľku o ničom, ale to prejde, neboj 😉

cucuska
autor
6. mar 2017

@spolienka nezúfaj, neboj bude nás tent mesiac viac 🙂 a opäť je tu možnosť si poriadne užiť 🙂
@galaktic
@matka295 Babule nooo nezúfajme bojujeme a dobojujeme to k // všetky 🙂

spolienka
6. mar 2017

@cucuska ved to už som si povedala že nebudem na to mysliet a užívat si to, podvedomie je ale potvora 😀

petinka83
6. mar 2017

@matka295 Ano, 15 sekund a maju aj tvoje podla mna ok farbiva. Neboj, sme tu viacere v "trapeni" a to poznam baby, ktore maju ovela vacsie problemy. Takze ides dalej, aj keby to teraz nevyslo😉

matka295
6. mar 2017

@galaktic
@cucuska
@petinka83 ďakujem babule moje 😍 ideme do toho spolu ďalej 🤗

galaktic
6. mar 2017

@cucuska
@matka295 jasné, všetky naraz // ☺

blackcat8885
6. mar 2017

Dievcata od 9-12 mam podla vypoctu z netu plodne dni a idem k priatelovi na vikend tak sa posnazime zase 😀. Od leta by sme uz mali spolu byvat aj s mojim synatorom sa tam budeme stahovat. Drzim palce vsetkym keby sa zadarilo v decembri mame darceky 😊

cucuska
autor
6. mar 2017

@matka295
@galaktic Ja dnes prsia boľavé, ani chytiť. A MS má prísť 13. to ešte týždeň v podprsenke odtrpím :( 🙂

kikaliki
6. mar 2017

Ahojte aj ja sa pridavam 🙂 snazime sa sice uz dlho ale teraz sa to konecne zacina zdat realnejsie a dufam toto bude aj moj rok. 😉🤰

galaktic
6. mar 2017

@cucuska a nemôžeš byť tehu? ☺☺☺