Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
@matka295, preco nespokojna? ja som objednala od @korytnacka1981 a som spokojna....
podla mna akti tak meska, uz by ti aj cez den malo ukazat
Dievčatá ja som taká smutná tento mesiac nám to nevyšlo 25DC a ja včera po styku špinenie a dnes na obed trošku tiež kríže bolia asi sa MS rozbieha škoda. A to sa mamine o rybach snívalo 😀
Ženy negatívny 😪 takže motyka nevystrelila a ja sa laparke nevyhnem 🤐
@petinka83 nie ms nič.... Uvidíme či dôjde a keď nie tak pozajtra ráno druhý urobím .... Tak ich asi len ja robím zle alebo čo .... Aj ja . Od nej no kuk fotku vo som tu pridala ovu testy a posúď lebo ten prvý test je divný ozaj.... A koľko sekund ich necháš ponorené v moči? Možno ich vela macam.... 🤔
@matka295 moja ber to tak, že máš aspoň super dr. čo ťa nenechá trápiť ale rieši čo ti je a snaží sa ti pomôcť a hľadá všetky cesty na to aby si dobojovala do šťastného konca ☺+ nejde ti ,,o krk'' ako u mňa že stále mi hrozí tá endometrióza a to by už mohlo dopadnúť horšie ako zle. Takže hlavu hore, všetko je na dobrej ceste ☺
Dievcata od 9-12 mam podla vypoctu z netu plodne dni a idem k priatelovi na vikend tak sa posnazime zase 😀. Od leta by sme uz mali spolu byvat aj s mojim synatorom sa tam budeme stahovat. Drzim palce vsetkym keby sa zadarilo v decembri mame darceky 😊
Ahojte aj ja sa pridavam 🙂 snazime sa sice uz dlho ale teraz sa to konecne zacina zdat realnejsie a dufam toto bude aj moj rok. 😉🤰

@petinka83 zvedavá som zvedavá