Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@souhait ja som ešte nerobila zajtra sa snáď odvazim aj keď viem že tam asi nič nebude 😢 mrcha tí uz došla či este len má dôjsť?
@babymaminka jedna holka mi tu písala, že som skoro robila, taaaak ešte mám nádej 🙂 potom daj vedieť ako zajtra dopadneš 🙂 som zvedavá.... mrcha má prísť vo štvrtok...
@babymaminka veď to že nikdy nevieme kedy sa to mohlo vôbec oplodnit a či vôbec tak ono hlavne keď mrcha nedôjde asi treba riešiť😉 ja Mam dostať v piatok tak kedy teraz este skusis otestovať?
@mausy21 to som mala aj ja a žial nedpadlo to dobre no to bolo u mna to neznamená že sa to stane,no duphaston neberieš??nenámahala si sa??
@babymaminka to si písala mne? :D
@butterfly333 nie praveze nie.klud.trosku na gatkach som mala ako ked konci mrcha alebo zaciina.take skor vodnate.a picha ma vajecnik na pravej strane .ale len obcas take jemne.ach...mna porazi..😢😢😢😢😢
@butterfly333 som 5tt
@mausy21 ahoj ak maz moznost oddychuj kolko mozes ja som to mala pri posledych dvoch tehu.Zacalo to spinenim a zosilnievalo to az do krvacania no ja som radsej sla na pohotovost s tym ze som tehu a co sa stalo poviem ti bala som sa hrozne ze je babo prec no nastastie sme pri oboch dobojocali stastlivo do konca len som musela po prepusteni z nem. oddychovat lezať co najviac lueky mi dali akurat Kanavit no po 4 mesiaci to preslo
@mausy21 moja držím palce aby bolo všetko v poriadku.No ak sa to zhorší hned na pohotovost,ja som to mala pri každom tehu.
@butterfly333
@nina4
@nivea777 dakujem bojiim sa
@souhait Ano tebe prepáč 😉

@bubu1983 6+6 by ho uz malo byt vidno aj so srdieckom 🙂