icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

emakiki
13. sep 2016

@simisk ty si z TO? A akej dr. chodíš?

emakiki
13. sep 2016

@dominini jaj no tak to je zaujímavé... bolo to skoro, ale ja som sa vytesovala aká je sikula 😉

simisk
13. sep 2016

@emakiki Dr.Bognarova na poliklinike.Chodim k nej od 18-tich,aj mamina.Ja som s nou max spokojna.Byvala som v TO 27rokov,ale vydala som sa pri PD,prvu som rodila v Bojniciach,ale teraz uz radcej"dobehnem" do TO.Dnes bol na sone v nemocnici primar Čaradsky,aj Hribik.Ja radcej budem chodit po doktoroch do TO.

emakiki
13. sep 2016

@simisk ja chodím vedľa, koseckej 😃 a Caradsky má rodil, po tom čo ma Kerekova dodrbala 😞 mala som akútnu sekciu nakoniec...

nela1984
13. sep 2016

@dominini to co si napisala je taka blbost ze vacsiu som nikdy necitala sorry.dufam ze to bol vtip...od narodenia sa maju deti davat na brusko.neni lepsej polohy ako poloha na brusku.pre buduci vyvoj.to ze sa niekto pretaca v mesiaci som v zivote nepocula.to je nezmysel..urcite nie vedome.a vitaninmi to urcite nebude.pane boze..skuste si zeny daco nastudovat o psychomotorickom vyvoji skor nez lekarom uverite taketo chobotiby

simisk
13. sep 2016

@emakiki si s TO priamo ci okolo?

mausy21
13. sep 2016

@nela1984 suhlasiiim uplne..sice nam sa pretocilo 3 dnove babo ale len raz.hi

emakiki
13. sep 2016

@simisk priamo, bývam na efku ale 27 rokov som bývala na juhu...

simisk
13. sep 2016

@emakiki nejake divne ja som bola dnes na sone,drobec ma 2,5cm a podla sona som 9tt+2,podla PM 10tt+1

nela1984
13. sep 2016

@mausy21 to urcite z nestability a nie vedome...

nela1984
13. sep 2016

@mausy21 😉

emakiki
13. sep 2016
nivea777
13. sep 2016

@simisk prečo myslíš že divne? Je to normálne.. asi si malá posunutu ovu

simisk
13. sep 2016

@emakiki ja som byvala pri Bille,mamina byvala 3roky na efku a teraz byva uz 2roky na juhu 😁.Ale je mi smutno za mojimi Topolcanmi 😔

mausy21
13. sep 2016

@nela1984 vcera mi gyndacka povedals ze mam cas ist aj o 3 tyzdne gyndakovi...termin mam 27 to je presne o 2 tyzdne tak nevieem

simisk
13. sep 2016

@nivea777 myslim ten rozmer co pisala ta baba ze 6tt a babo 1,5mm,asi 1,5cm?

emakiki
13. sep 2016

@simisk jaj ck som pisala ja o svagrine? No mne to bolo tiež divne, ale 1,5 cm to nemohlo byť, určite skôr 1,5 mm je možné že ona mala ovu neskôr a tak to vyšlo...

simisk
13. sep 2016

@emakiki no to sa da namerat 1,5mm?

nela1984
13. sep 2016

@mausy21 ja som mala pri malom srdiecko uz 6+0 aj teraz tak budem podla ovu.podla posl.menzesu to bude 6+6.. Verim ze uz bude..o dva tyzdne podla mna u teba urcite uz srdiecko bude.kedze si mala ovu skor ako ja...snad sa nemylim...

emakiki
13. sep 2016

@simisk áno a mne namerala 3,17 mm 😃

dejna20
13. sep 2016

@emakiki asi ma tvoj dr na sone inu toleranxiu inak nastavene velkosti.
Kebyze ides mojmu tak ti mozno da o den alebo dva ze si menej tehu.ja som teraz uz 7+5 len na sone som bola 6+4 podla pm. A 6+1 podls sona. Ono sa to aj tak neds zmerat poriadne

dejna20
13. sep 2016

@dominini to je divne. Moj tiez drzal hlavu v 1 mes a lekarka ze ok aj co sme v julovkach 2013 to bolo bezne. Skor co zacali az v 3 mes boli oznaceni ako hypotonicky a cvicili

nivea777
13. sep 2016

@dejna20 ja som vraj velmi skoro tiez zacala dvihat hlavu.. uvidime ako bude moje malinke :D

dziacka
13. sep 2016

Dievčatá, posielam vám môj príbeh na inšpiráciu:
http://zuzanadziacka.sk/ebook-zadarmo/

dominini
14. sep 2016

@nela1984 a preco by sme nemali verit lekarom? To akoze tebe ked povie nieco lekar tak ty radsej budes verit svojej pravde ktoru si sa niekde docitala nez lekarovi ktory si nieco uz zivotom presiel a vystudoval ? .. neviem co si hned hentaka prchka a sa tu rozculujes ked tebe som nic nepisala .. je pravda ze tu je to uz o nicom ani sa nevudujem kolko mamiciek s tadeto odchadza ked sa tu nachadzaju vsade take muuudre zeny a neskusene zeny sa tu boja nieco napisat lebo hned ich odpinkuju... a prepac ja som len zreprodukovala to co ti teda vravela ze keby mohla vratit cas v zivote by uz nejedla ziadne vit.doplnky a pchat do seba chemiu.. to bolo vstetko pardooon ze som vobec nieco napisala 😊😊

nela1984
14. sep 2016

@dominini ano mas pravdu neverim lekarom ale to je na inu debatu.a ano mas pravdu nemusela som byt taka prchka.ospravedlnujem sa prepac, nechcela som sa ta dotknut nechcem byt za mudru aj ked vela citam a dakedy je to na skodu.ja len ze tie neskusene mamicke ktore tu su si to precitaju a uveria tomu a to som nechcela..ale vlastne moze mi to byt jedno...asi hormony...beriem spät ..kazdy ma pravo na nazor aj na to co tu pise..a kazdy si z toho vezme co potrebuje...ps aj lekari sa casto krat mylia.dakedy az prilis casto...su to len ludia...peace.

bubu1983
14. sep 2016

@adusik8 ahoj. Vcera sme krvacali tak sme bezali za gyn. Drobcek ma 4mm a bije mu srdiecko. Som na duphastone. Snad budeme ok a coskoro sa budeme tesit z maleho mimi.

adusik8
14. sep 2016

@bubu1983 urcite ano budem silno drzat palce :-* 🙂

sylvine
14. sep 2016

@simisk ahoj...ako citam tak scenar mame skoro rovnaky, len ja som mesiac za tebou...aj ja beriem Duphaston od uplneho zaciatku, endokrinologicka mi hned zvysila davku Euthyroxu, lebo ja nemam polovicu stitnej a kedze som brala lieky na vysoky tlak, tak tiez kvoli krcom v nohach sa napchavam magnezkom 😀 a sranda je, ze teraz tehotenstvo mi znizilo tlak na normalny a zase je to u mna problem, lebo pre mna je normalny tlak uz nizky, tak mam tocaky 😀 😀, ale prezijem to, hlavne nech sme zdravi a v poriadku...
K fotkam - mne to lekar dava vzdy automaticky, nic som si nepytala, ale kedze on ma ambulanciu a je aj lekarom v nemocke, tak ako pises kvoli lepsiemu sonu chodim za nim do nemocky, on mi to sam navrhol, aby sme vraj lepsie videli 😀
Ty sa uz mozes pysne nosit 😉 , ja akurat premyslam, ci uz to mam povedat aj ostatnym, zatial to vie iba muz a moja mama, stale mam obavy, ze to poviem a potom sa nieco stane, tak vyckavam ☹ , aj ked by som to po tych rokoch cakania najradsej vykricala s radostou do celeho sveta 😀 😀 😀. Tak si drzme palceky a podavaj dalej iba same dobre spravy 😉 😉 😉

ellly
14. sep 2016

Ahojte,pridavam sa aj ja k vam.My sme zacali pracovat na druhom babenku iba minuly mesiac.Roky nezastavime a chceli by sme pre nasho krpca este surodenca.