Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@lili2015 vsak sa nevydávaš kvôli tomu aby si si hrkla 😀 Ale jasne chápem , každý to ma nejak naplánované . A 2 a pól mesiaca ta uz isto nezabije . Ja tiež nie som vydatá este, ale sa mi moc do toho nechce , akurát sme dostavali dom a nechce sa mi nič veľké organizovať az kým nebudem musieť 😜😀
@lili2015 nooo 9 rokov je uz dost , to ste manželia bez papierov 😜 My sme 3,5 a strašne mi lezú na nervy otázky o svadbe , ´ kedy bude svadba?" Ako Leny to muselo každú ženu baviť sle mesiace plánovať jeden den , ja ked svadbu tak skromnu malo ľudí niekde v prírode posedenie . Nič nóbl . Ale bábätko je prednejšie samozrejme , to by som brala uz pred pár mesiacmi 😍
Zdravim vsetky zienky. Pridavam sa k Vam. Skutocne sa pridam az o par mesiacov, no dufam, ze aj pre mna bude platit ten termin.. TEHOTNA DO VIANOC.. Pred dvomi tyzdnami som v 10tt spontanne potratila, ☹ minuly utorok som, chtiac nechtiac, absolvovala kyretaz (vrelo odporucam Gynpor v Sliaci) a teraz uz len cakat, kym nam lekar dovoli sa opat snazit. O tom, co som si za tie dva tyzdne zazila hovorit nebudem.. od smutku v dusi po hnusny personal v NR nemocnici... Teraz sa uz len dat dokopy a dalej sa snazit. Pozitivne je vedomie, ze som stale schopna prirodzene otehotniet. 🙂 Takze nam vsetkym drzim palce.
@butterfly333 No jasne, ze sa nam zadari. Ja o tom vobec nepochybujem. Ved preto sme v tejto skupine 🙂
@myskahryzka dikes aj ked ja uz v kutiku duse dufam , ze uz je to tu len este skoro na zistenie si mila 🙂
@vanda12345 Jeee tak to zelam teraz asi najma vela trpezlivosti. To cakanie je na nervy.. aspon pre mna byva. Donutit sa netestovat sa je vtedy heroicky vykon. 😀
@myskahryzka ved totototo ale uz som sa dnes a nic no zakazala som si to az na piatok aby som bola v obraze na dovci 😀 a dikes
@myskahryzka sak totot ale este dnes trocha popracujeme vcera mala byt ovulacia ale nedalo sa ale v sobotu bolo min tyzden a este aj dnes pise kalendarik ze plodny den 😀
@vanda12345 Ked pise kalendarik tak to treba tri dni pred aj tri dni po pre...piip..kat. 😀
@myskahryzka ahoj tak to mi je luto, ze si prisla o mimi.ale tak ako pises pozitivne je ze mozes otehotniet prirodzene a tesit sa, aby to vyslo. Drzim palce v snazeni
Ahojte tak dnes mi pise stroj 17dc a mala by byt coskoro ovulacia no mne sa zda podla mojich pocitov v podbrusku, ze sa zacala.poobede neskutocne pichanie a pocit nafuknuteho brucha.tak uvidime ci to vyjde.
@nevestienka Vdaka. Jedno dieta uz mam. 11 rocneho chlapa. No mam "noveho" manzela, tak by sme chceli este jedno dietko. Tak sme sa presvedcili, ze otehotniet vieme. Nabuduce si dame s pomocou lekara vacsi pozor a vsetko bude ok. 🙂
A skusala si aj inak sledovat ovulaciu, ci len samopozorovanim?
@myskahryzka no tak to chapem, ze chcete babo 😉 vela zdaru. Ja si pozorujem cyklus uz dlho asi 5 rokov tak poriadne zapisujem teploty a ked sa vyskytne hlien aj to.no teraz ked sa snazim otehotniet tak pozorujem a vnimam vsetko citlivejsie ako predtym.ja uz mam dve dietky, ale kedze kojim tak moj cyklus je rozhadzany.preto som dnes bola celjom rozcarovana, ze pocitujem nieco co by sa mohlo zhodovat s ovu 🙂inak mam prostroj na sledovanoe teplot a ten mi vyhodnocuje podla poslednych 12 tich cyklov plodne aneplodne dni.
@nevestienka Pytam sa, lebo aj ja s tym planujem zacat. Nikdy som to doteraz neriesila akurat som si robila jeden mesiac ovu testy, aby som vedela ci nejaku ovulaciu mavam. A to ze som otehotnela vtedy kedy som otehotnela, mi ukazalo, ze ovu mam inokedy ako som si myslela ze mavam. Alebo prave v ten mesiac bola posunuta. Preto sa teraz idem sledovat a zbieram o tom info, aby som bola pripravena, ked bude treba. 🙂
@myskahryzka hej no neviem ovu testy som skusala asi jeden mesiac a nasledne som otehotnela. ale to nie vdaka tým testom. skôr z tých testov som zistila, že som tehotna 🙂 takže toto ti neviem poradiť...ale sledovať svoj cyklus je dobrá vec...mne to veľmi pomáha.