Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@vanda12345 ja som pred ms vzdy nafuknuta
@lenka_vi1 dik ja som si to nikdy nejak nevnimala no ale jludne by ms nenusela dojst
@vanda12345 ano je fajn v čaji. Aj tak som doma pn tak oddychujem.
@butterfly333 tak tak saj si caj vyloz nohy aby si to preliecila wste kym je to take☺
@vanda12345 ano vyležim nech to prejde čim skor a ty si teraz ako na tom? Ved už neviem ked nas je tu tolko.☺
@vanda12345 neboj sa, este tyzden a budes vediet 🙂 nesleduj sa... ja uz som mala tych priznakov viac nez dost a ms stale prisla...
@butterfly333 tak nejak podobne ako ty ja necakam den po tebe☺stale s prestavkami poboluju vajecniky prsia a aj krize aby toho nebolo malo😡no ci to je pms alebo tehu to ani srnka v lese netusi treba vyckat casu takze necakame spolu
@vanda12345 ja mam pravidelkne pred ms bruho zväcsene.a po porode sa mi zda ze je to viacej ako ked som bola v tretom mesiaci.
@vanda12345 ved to tych priznakov je vela no rozpoznat ktory je tehu nieje možne. Ja v juni čo aa zadarilo som ani netušila kedy sa zadarilo chodila som do prace až ked na 28dc som mala špinenie no som sa čudovala že tak skoro ved cyklus mávam 30-31. Tak reku asi ms no na druhy den nič. Tak som fungovala dalej merala bt no bola som uz 17dpo čo ja mám lf 14. Tak som poobede spravila tehu a boli //. A to som ziadne pichanie bolesti nič nemala a ani teraz nemám.
@katka1601 ty jo si ma potesila vies ja som 9r mala mirenu to vtedy ms mas taku nejaku na intimku teraz sa spoznavam viac menej no a nejak min cyklus som si nevsimla mozno to bolo
@butterfly333 tak ved ja sa ani nechcem nejak a byt sklamana len pisem co teraz citim nehladam nic take ved este tyzden pred nami takze cakame☺
@vanda12345 jasne ved pockame. Ani ja už tym priznakom nevenujem pozornost.
@butterfly333 moja kolko dpo si? 😊
@butterfly333 uy vela clankou bolo ako rozoznat pms a teho su skoro tie iste takze treba to brat tak uroboli sme pre teho co sa dalo a teraz uz je to v BOZICH rukach treba verit a cakat aj ked to cakanie je umorne 😝
@martinaj dnes 9dpo
@vanda12345 ano presne máš pravdu bud sa zadarí alebo nie.
@butterfly333 ja presne tak isto ked som otehotnela tak som voooobec netusila ze je tam fazulka absolutne ziadne priznaky.takze tiez na nejake priznaky nereagujem pretoze viem ze su to pms.mne zacali iba ranne nevolnost aj to len take mierne po prvom mesiaci.takze ked nebudem mat pred ms nic ziadne pichanie ani bolenie budem tehu 🙂 🙂 🙂
@butterfly333 drzim palce moja 😊
@katka1601 ved to nechame sa prekvapit. 😆
@martinaj dakujem moja aj ja tebe nech všetko dobre dopadne.
Ahojte mozno blba otazka ale chcem sa spytat 2dni mi meska ms testy mam pozitivne a mala som aj pred tym ako mi meskali.. a dnes take hnede spinenie ale uplne malilinko myslite ze sa mam obavat?? Dakujem za kazdu radu
@liliputka23 ahoj myslim ze daj sa do kludu, aj ja mam, a volala som dr, a ukludnili ma, ze pokial su testy pozitivne tak sa spravaj ako tehotna 🙂 bejby si robi miesto 😉 objednali ma na ultrazvuk o dva tyzdne
@pajara dakujem za odpoved no veru sa bojim lebo v juny som o jedno prisla tak trocha stresujem ..a k dr nechcem ist aj tak by to bolo asi zbytocne
@liliputka23 aha tak to je ina vec, pokial si to mala potvrdene a u lekara o tom vedia, ak si potratila mali by ti predpisat duphaston alebo teda nejaku alternativu
@pajara no este som u dr nebola predsa len 2dni mi meskaju myslim ze je to blbe tam tak skoro ist
@butterfly333 mne nema co 😔 ale dakujem
@liliputka23 to mi je luto ze si prišla o bábo. No ak si potratila len jeden krat neviem či to bude dr riešit no pre istotu sa ho skus spytat na duphaston. Aj ja ho beriem ja som teraz v juni tiež potratila ale už 5x tak som som rizikova.
@liliputka23 ved zavolaj si
@martinaj ja viem moja no aj tak nech všetko dobre dopadne. Moja segra bola cca pred 2tyzdnami na kyret a vobec nekrvacala od vtedy ani kvapku ani ms ešte nedostala bola dnes u gyn pozrel ju všetko ok dal jej inj na vyvolanie mi aj infuzky dostala minuly tyzden aby krvacala a stale nič.

Mam pocit ze mi nejak nafuklo brucho nie nejak strasne ty jo co si o tom mysliet týždeň pred neocakavanou☺mrchou stalo sa vam to?