Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@vilma30 Píše sa tam len, že má byť tvrdý a má byť na ňom zátka, ale akú má mať polohu - ktovie...
@martinaj moja no ako sa mi máš?? Ja neviem mám pocit že sa mi to tehu nepodarí. Tebe držim palčeky.
Tak ja dnes prvy den meskania, ale test snehobiely. ☹ Tak uz len cakat ma mrchu ☹
@n1colette Kľudne pi, kým nepríde ovulka. Snáď ti to neovplyvnila - teda aspoň negatívne nie. Predtým si vždy mávala skôr?
@ejuska2586 tazko povedat.. urcite ma v strede cyklu par dni pobolievalo brusko,, vzdy a dost intenzivne..vedela som, kedy mam ovu.. teraz zrazu nic necitim 🙂
Mohlo sa mi to o par dni posunut.. skusim zajtra/ pozajtra test.. tu uz by mohla prist
@n1colette No, či som po, to je otázne. Všetko vyzeralo na to, že ovu bola včera. Ale teplota zatiaľ bez zmeny, takže je možné, že aj dnes...
@n1colette No, ja dúfam. Mali sme sex pre istotu predvčerom, včera a aj dnes by som chcela - snáď sa to podarí. Držím palce aj Tebe 😉
baby ja cim viac ratam a prepocitavam tie dni tak tym horsie...tak som pocitala az som sa asi domotala a nakoniec to vyzera tak ze posledne skusanie bolo den pre ovu? Myslite ze by z toho nieco mohlo byt? :(
@lenka_vi1 ano meska, ale teda ten test negativny, ale uz citim, ze mrcha je tu cochvila. Dnes som akurat volala gyndovi na posledne vysledky a vsetko mam ukazkove, tak aspon to mi je utecha. Manzel spermiogram nema najlepsi, ale ani najhorsi, tak som mu nasadila vitaminy a o 3 mesiace ideme na kontrolny. Ale v podstate nic vazne pocatiu nebrani, takze len skusat a cakat. 😀 😎
@vanda12345 ja som práveze nikdy žiadnu antiku nebrala, len sme si "davali pozor" doteraz :( A tak som sklamaná že sa to nepodarilo na prvu supu ako niektorým babám .
@lalyla ja som si dnes kúpila tiež pepino V DM 1+1 🙂 tak môžme testovať 😂

@vilma30 Ja som našla, že vysoko a uzavretý. Ale tiež som videla aj tie názory, že má byť dolu.... http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...