icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

babymaminka
17. okt 2016

@senselinka dakujem za rady opytam sa gyndosa co s tou krátkou lutealkou 🙂

babymaminka
17. okt 2016

@lenka_vi1 veru moja no co budem spominat radsej myslim uz len dopredu prisla tak prisla no ono urcite nejake babo a pre malú súrodenci na nas caka 🙂 snad ti mrcha nepride a bude to vytuzene tehu 🙂

babymaminka
17. okt 2016

@nikky81 bazalku meriam teraz prvy mesiac aj robim ovu testy ja som si naivne myslela že to bude ako pred 5rokmi skoro pri malej ze na prvy sup a teraz nasleduje 4ty mesiac snazenia v podstate ani nie drahy nebude doma tak 5ty no tieto 3 bol.doma vystihol stale teraz pridu tie horsie mesiace ze bude preč...vy sa ako dlho snažíte?a manzel kde pracuje na ako dlho chodi preč?môj 3 tyzdne doma a 3 preč stale uz 3ti rok ach

babymaminka
17. okt 2016

@butterfly333 dakujem ved je to strasny pocit ked dojde mrcha aj slza vyšla... No nič sa nedá robit v piatok budu vysledky spermiogramu

nikky81
17. okt 2016

@babymaminka no ja to ani za nejaké intenzívne snaženie nepokladám, no nedávame si pozor asi od júla. Tiež máme prvé dieťa na prvý šup. Chodí do čiech momentálne,ale bol už aj na ukrajine. Malá mala v piatok tri roky a v podstate toľko je pracovne preč, chodí na dvojtýždňové niekedy týždňové funusy, ako kedy.
Ak merias ešte len prvý cyklus,to je málo na nejaké zhodnotenie cyklu, takže meraj aj ďalej 😉

amelie2017
17. okt 2016

@vilma30 este nie, pockam aka bude mrcha a prsia zajtra a ak to bude pokracovat v stredu rano skusim. A viem, ze je to vynimocne, ale v mojom okoli bolo vela takych bab. Jedna kamoska dokonca zistila az v 5. mesiaci, ked jej vyhuplo brusko.

butterfly333
17. okt 2016

@babymaminka ja už to beriem normalne už ma to netrapi či prišla ms. Skratka som si už na to zvykla. Možno mi nieje sudene mat dalšie bábo.

babymaminka
17. okt 2016

@lalyla ja tomu hovorím smola ze nieje doma ked treba 🙂 Kedy najblizssie teda môžte my v polke novembra ovu tak cakame spolu a dufame ze nam bude dopriate 🙂

babymaminka
17. okt 2016

@matik7 my sme boli v ke kedze u nás v trebisove úrokov take nerobí 🙂 je to klinika spln a popravde vobec som nebola prekvapena kolko zufalych parov tam bolo ten smutok v ociach ☹ vy chcete tiez len spermiogram ci je to uz ine štádium?

domjulka
17. okt 2016

Baby brala alebo berie niektorá z Vás Inofolic combi?

babymaminka
17. okt 2016

@butterfly333 tiež si obcas hovorim ze co ak nam nieje sudene no ale my sa este nesnazime tolko ako vy no vyskúšam co sa bude dať ved to asi kazdy ked ked je túžba taka velka...Ty si neskusala ten clostybelg?

lenka_vi1
17. okt 2016

@babymaminka dam ti urcite vediet ci pride, ale do ovu sme sa isto trafili...

modrykoniar
17. okt 2016

@babymaminka ty si z tv ja som v ke, to by sme mohli dat potom bruskate stretko, ja verim ze do vianoc to tu vsetky dame 😊

lenka_vi1
17. okt 2016

@modrykoniar jednoznacne musime, Vianoce musime mat predsa stastne a usmievave s //

modrykoniar
17. okt 2016

@lenka_vi1 ja verim pre nas vaetky, take zlate zienky si zasluzia zlate babatenka😊

babymaminka
17. okt 2016

@modrykoniar vazne si z ke 🙂?tak.My to.mame 30km a chodime tam casto 🙂

matik7
17. okt 2016

@babymaminka tak KE su totalne mimo nas🙂 ale ten nazov som uz pocula..my sa vyberieme asi do BA, len este musim vybrat kde presne..snazime sa zatial 4 mesiace, ale presne ako vy, chceli by sme to mat cierne na bielom..ci je vsetko ok, alebo mame nieco riesit..tie 4 mesiace mi pridu ako vecnost..asi ako kazdemu ten jeho cas snazenia😉

lalyla
17. okt 2016

@babymaminka Ak bude ovulka na strnasty den,tak 28 oktobra,to este by sme mohli stihnut. No ak nie,tak az 24 novembra,ale to pride jak vecnost dovtedy cakat 😀 No dufam ze pod tym vianocnym stromcekom si uz konecne najdeme tie kolajnice // 😀

lenka_vi1
17. okt 2016

@modrykoniar jeeeej tak to si krasne napisala 🙂

kotatko1232
17. okt 2016

@martinaj ved ty cakas babenko nie??

salmas
17. okt 2016

@domjulka Ahoj ja som začala tento cyklus. Od apríla, ako som mala MA, tak som ovulku nemala az teraz ako som začala brať Combi, dovtedy som užívala len Inofolik a nič

ejuska2586
17. okt 2016

@kotatko1232 Zial, uz necaka. Odisli do nebicka 😢

kotatko1232
17. okt 2016

@ejuska2586 zase?? joooj tak to mrzi.a to kedy zase. 😢

ejuska2586
18. okt 2016

@kotatko1232 11.10. tusim pisala na svojom fotoblogu☹

modrykoniar
18. okt 2016

Takze 39 dc a takto.ale je to mamatest, mm mi taky kupil.tak neviem

lenka_vi1
18. okt 2016

@modrykoniar super, tak vyslo to

modrykoniar
18. okt 2016

@lenka_vi1 mysliš že aj ked je to ten mamatest? vraj duchuju tak som taka 50:50

slniecko26
18. okt 2016

@modrykoniar gratulujem 😊

modrykoniar
18. okt 2016

@slniecko26 dakujem krasne, už si bola u dr?

slniecko26
18. okt 2016

Ahojte kocky testovala som znovu po 2 dnoch. Co hovorite tmavne? Stale sa bojim ci je to dobre ....