Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@vanda12345 no s manzelom sme sa pokusali 2-3 dni pred ovulaciou, lebo chceme dievcatko, ale to je jedno co to bude. Plodne dni som mala od 13teho do 15teho a potom 16teho som mala ovulaciu. Takze v podstate sme snazilkovali aj pocas plodnich dni.
A prave preto nechapem kde je chyba, mozno zacnem pochybovat o svojom zdravy a pojdem na vysetrenia, ak sa nam tento mesiaci nepodari
@vanda12345 no ved to , aj ja som si myslela ze aspon ducha mi ukaze ale vidis ako napriek ☹ Kedy mas mat ovulaciu? a kedy MS?
@gerry22 takze takto no ako ja pisem som pako nikdy som sa nejak nekontrolovala a vies 9r mirena ani ma nic take netrapilo ale verim ze preco by to nemohlo byt na prvy sup a tak ak mas test pockaj 2dni a isto to bude🙂
a priznaky nic si si nem vsimla?
@vanda12345 no v nedelu pisalo ale ci ozaj 😝 a bud nedelu mam mat ms co myslis podla dni co som pisala mohlo by to byt?
Jeeee, kocky. Pekny nazov ste dali 😀 . Tiez si toto vravim, ze by to bolo super, kebyze sa zadari a bude vsetko ok.
Drzim vam prsty a hadam mozem v case krizy prip.depky prist sa vyzalovat tu 😅 .
Chcem schudnut, dat imunitu a telo do poriadku, nech je pripravene...
@vanda12345 tak to ani ja som sa prvykrat nepozorovala, vtedy som neriesila vobec ziadnu ovulaciu ani plodne dni. Zacala som sa tym zaoberat ked som chcela druhe babo. Ale sledujem len kedy mam mat ovulaciu a maximalne hlien, nic viac.
No priznaky neviem ci ich mam brat ako priznakmi. Ja som dost chuda, ale mam nejak zvlastne nafuknute v podbrusku, sem tam ma pichanie vo vajecnikoch a v podbrusku a od vcera ten husty hlien natahovaci. Inac nic , ziadne ine priznaky. Sice chute mam napr vcera mi brat spravil chut na rybie prsty z hranolkami tak vecer sme s manzelom utekali do obchodu kupit. Ale neviem neviem 😀 A ty mas ake priznaky:?
@gerry22 no mna uz par dni poboluje v podbrusku a tiez neviem co to moze byt a vravim rano mi bolo nejak tako ale to by asi skoro bolo no ani srnka v lese netusi co si mam o tom mysliet jaj a ja mam chut len na sladke🙂to casto ale teraz nejak neviem odolat🙂co nam ostava len cakat aj ked tebe by malo uz ukazat joj mam nervy aj za teba 😝
@vanda12345 no tento bol posledny, ale kamoska ma tak si od nej zoberiem aby som nemusela utekat do lekarne. No chapes tomu, normalne som mala pocit sa ist pozriet na test ja som ho naschval nevyhodila a vidis nakoniec mam tam ducha, Ty tam nieco vidis?
@gerry22 moja fakt si nie som ista ja na tvojom mieste este robim 🙂 to pri synovi skoro nic a o par hod uz bolo jasne lebo mi to nedalo a tak som si potvrdila
@vanda12345 dakujem pekne si mila.... Ja budem tiez na teba mysliet aby sa ti zadarilo, aby si nemusela takto cakat netrpezlivo ako ja. 🙂
@vanda12345 je fakt tazko vydrzat, normalne aj ked som nemala test doma utekala som cez mrtvoli do lekarne a aj ta som testovala. Ja som uz asi osprostela 😀 😀 😀 😝
@gerry22 ved a ja ved vcera som skusala aj ked to fakt asi skoro no ale do piatku??sak to tak daleko🙂
@gerry22 nie nie az bud nedelu ale ze uz by mohlo byt vidno tak som si ja povedala 🙂
@gerry22 ahoj tak ja tam vidim aj druhu ciarku, takze len par dni cakat s mala by zosilniet ak sa uhniezdiko a vsetko v poriadku bude.ja som mala taky test pri druhom testovLa som aj niekolko dni za sebou a bol tam duch a neskor to zisilnelo.drzim palce, aby to vysli
@vanda12345 aha, tak drzim palce budem na teba mysliet , daj vediet co a ako... 😀 Ja mam mat MS v sobotu ..
@nevestienka dakujem pekne, dufam ze to tak ozaj bude, tak vyskocim z koze od radosti. Mazel ked to videl tak jemu sa vytiskli slzi do oc a povedal je to tam. Ta ked uz on to videl, tak dufam ze ciarka bude silniet 😀

@gerry22 5-10 dni pise ze v tedy sa uhniezduje takze ak si tak uz aj toto mas za sebou 🙂 joj sak to ducha mohlo joj hned ma laka si spravit aj ked tebe nic tak co mne ja som utorok stvrtok a sobota a v nedelu vraj ovulacia tak kto ma vediet 😝 a vydrzat