Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@lenka_vi1 nech je mrcha skoro prec a nove snazenie moze zacat 🙂
@luciskooo veru u mna tento mesiac ovu testy sklamali takze uz jedine svojmu telu a folikom ze v nich bude to zlate vajce 😀
@zara_24 ano uz aby tu bol termin porodu...dakujem aj tebe aj vsetkym drzim palce
@babymaminka u mna tiez ovu testy stale negativne.vzdy okolo toho 14dc je ciarka silnejsia ale nie tak aby to bol pozitivny vysledok.som uz s toho nestastna a frustrovana. ☹
@katka1601 u mna praveze boli 3 dni pozitivne v kuse taketo 😀 a bol vraj anovulacny cyklus co vy nato aj ostatne baby podla grafu?
@babymaminka mne to anovulacne nepripada
@babymaminka Hoci som predtym tvrdila nieco ine, teraz som si 100% ista, ze bol ovulacny - krasne ti tam ukazuje tu ovulaciu.
@kakatulik ani mne a folikuly boli 2 jeden.nalavo.druhy napravo a dorastli len do 15mm podla vsetkeho a ovu testy pozitivne 3 dni kto sa v tom uz ma.vyznat ☹
@ejuska2586 no ktovie ci nedorastli neskvor kedze ovulka bola posunuta z inofolicu je to dost mozne
@babymaminka Kedy ich lekar naposledy pozeral? Lebo tuto to vyzera, ze 20DC bola, cize 05.10.
@babymaminka ja si tiez myslim, ze ovu bola ale to sme sa uz bavili. ja by som na tvojom mieste skusila inu aplikaciu, podla mna je najlepsia fertility friend, je to tam urcite prehladnejsie
@babymaminka ak by chcel lekar 100% potvrdit,alebo vyvratit ovulku,musel by robit folikulometriu kazdy den. To asi nerobil. Alebo HP castejsie.
@ejuska2586 no.presne aj mne to vychadza na 20dc len on na 18dc tam.uz jeden folikul napravo nebol 😀 a nalavo stale bol 15mm zahada gynekologie som ja appku som uz zmenila
@nikky81 predtym.som mala ovu wiev ci ako sa volala uz tato sa mi zda lepsia toto bola predošlá
@babymaminka Ktovie, toto uz aj tak nedoriesis. Skoda, ze sa nezadarilo. To by bol gol pre neho :D
@vanda12345 no dufajme, ze to uz konecne pride...
A ovu test bol pozitivny 17,18 a 19dc
@kakatulik v ten cyklus mi robil folikumetriu 3x no uvidim vo stvrtok som 12dc idem zasa 🙂
@babymaminka ahoj, prosim ta pokracujes s Inofolicom alebo tento mesiac bez....mne teda nezabral a tento mesiac idem bez neho teda....uvidime ci sa postasti.
@babymaminka tak to hej, ta druha je uz lepsia ale aj tak, ked pozries ake grafy su z ff, ovela prehladnejsie. ja mam ff a aj tuto co mas teraz ale tam mi ovu oznaci v den pozitvneho testu a nie podla teploty.
@babymaminka To by aj sedelo na OVU na 20DC
@lenka_vi1 nie vysadila som ho dodrbal mi.cyklus a lutealka.bola uplne kratka a to ja mam 12 rokov mrchu ako.hodinky este aj o 7.00 rano tak tento cyklus bez davam sa dokopy drahy je prec no v novembri ideme nato 🙂
@babymaminka ja si vobec nemyslim, ze si mala anovulak
@nikky81 ked ja sa k tej aplikacii neviem.dostat a nema mi s tym.kto pomoct ☹
@babymaminka Vsak si ju stiahni cez Obchod play - tam je do mobilu. To mas raz dva stiahnute.
@babymaminka no nech sa nam uz konecne zadari
@ejuska2586 18dc tam nebol folikul no az vecer bola som na pohotovosti lebo som mala take silne ovu bolesti som sa az zlakla postavit sa mi nedalo cize o 21.00 tam uz nebol...fakt mi vsetko nebolo jedno v živote som.take bolesti nemala drahy ma viezol
@babymaminka Haluz, tak fakt neviem, kedy bola. Ale urcite bola. Folikul len tak nezmizne podla mna.

@babymaminka takze musime verit uz len samej sebe a nasim instinktom!#