Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@senselinka prečo nie pomelo? Veď je to kríženec grepu 😒
@ignorantka už oveľa lepšie, ďakujem 😉. A ty? 🙂
@matka295 lebo pomelo je krizenec bieleho grepu a ani ten nezabera na hlien??? Pisala som, ze je potrebny ružový grep, obsahuje latky, ktore podporuju tvorbu plodneho hlienu. Tolko viem ja... ak chces, testuj pomelo 😉
@senselinka ďakujem za vysvetlenie 😉 prestriedam to aby mi nebolo veľmi horko 😁 a od ktorého dňa cyklu?
@katka1601 Ahojte kocky. Ja som pila presne ten dzus s duzinov a malo to na mna vplyv. Ukazkovy hlien a nonstop mokro. Predtym som mala hlienu minimum.
@renimac ja po starom, strieda sa to - pocity nádeje a pocity zúfalstva... teraz mam intenzívnu inofolicovu kúru tak uvidim co z toho bude 🙂
Dámy prosím neukamenujte ma, viem, že to sem nepatrí, ale v nudných chvílach cakania na bociana, ktorému sa k nám akosi nechce, vyrábam venceky, ak by ste mala niektora zaujem o pozretie, najdete tu, ak mi admini nezmazu 🙂 https://www.modrykonik.sk/market/my_bazaar/alex...
😀
@zara_24 gratulujem 😀 kolký dc si?
@zara_24 gratulujem aj ja tak zacinala dnes po 7dnoch som posledny aby som minula a uz kolajnica 🙂
@vanda12345 tak už len do úspešného konca 😀
@modrykoniar tak tak ako pises presne o to sa modlim do uspesneho konca a v zdravi
Ano baby prvy krat ovu testy.Mam 30 DC a testy som zacala od 13 DC.Dnes som 23 DC.Ani jeden ovu test nebol pozitivny.Snazime sa skoro dva roky a mame za sebou jeden missed a dva spontanne.Doktor ma stale neriesil s tym ze som mlada.Pri prvom nevydarenom som mala ovu 9 DC ale po operacii sa vsetko zmenilo.Tento mesiac sme vyustili a sexovali od 5 DC skoro stale.Skratka sme mali chut a niekedy aj dva krat za den (aj ked by sa to nemalo)
A este mi napadlo.Priznaky som mala uz v piatok.Strasne ma bolelo aj boli podbrusko.Povedala by som ze stale.Ja PMS po operacii nemam a ani prsia sa nenaleju pred a ani nebolia ale teraz skratka z vecera do rana mi v sobotu prsia vystrelili o cislo a pol
@ignorantka Zatiaľ takto. Tak som zvedavá.
@ejuska2586 to je krasny graf, drzim palce nech uspesny 🙂. este si netestovala?
@nikky81 Skúšala som na 10DPO a bol negatívny. Teraz čakám, čo z toho bude.
@zara_24 gratulka vyzera to velmi.dobre 🙂
@ejuska2586 ja som tiež dnes skúšala 9DPO a biela beloba. Som z toho smutná, ale stále v kútiku duše verím že ešte je malá nádej
@ejuska2586 fakt pekny grafik uzvlen nech sa drzi 🙂
@ejuska2586 tak nech sa to udrzi. kolko dnovu mavas lf?
Joj kočky, píšem takto spolu ( @babymaminka, @nikky81, @jajoda ) - ďakujem, dúfam, že to ostane tak, ako to je a budem tehu. Ale po minulom mesiaci som radšej opatrná. Tiež boli hore a potom prudko klesli (posielam minulomesačný graf v prílohe). LF mávam 14 dňovú - mrchu by som mala dostať v piatok.
@babymaminka, @nikky81, @jajoda
@ejuska2586 chapem, tak len cakat a verit 🙂
@nikky81 JJ, nic ine mi neostava teraz 🙂
@ejuska2586 dúfam že sa nám to podarí aj napriek negatívnym tehu testov. A tiež mávam vysoké teploty až do MS a až v deň MS prudko klesne

@katka1601 tak to som nevedela ďakujem za info 😉😊 ale tak myslím že to neprezeniem budem si to strážiť 🙊