icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

llaurita
31. okt 2016

@senselinka To musi byt velmi velmi narocne tolko potratov a take dlhe snazenie :( Drzim palce nech sa do vianoc zadari.... Ja chapem, ze aj tuzba po 2 dietati je silna, tiez nechcem jedinacika, ale chapem aj tu unavu... Drz sa!!

katka1601
31. okt 2016

@llaurita aj ja som na rodicovskej mala sa nam podarila az po siestich rokoch a druhe sa nedari.premyslam ze si predlzim rodicovsku este o rok a budeme skusat a ked nie tak to vypustim z hlavy.co uz narobim ked to neprichadza a zacina mi s toho tiez sibat.

kotatko1232
31. okt 2016

NAJHORSIE V ZIVOTE je to ze vy tuzite po babu a partner nechce ani pocut o 2.😢😢😢😢😢

eliss19
31. okt 2016

@kotatko1232 ahoj nezúfaj aj môj manžel nechcel a nakoniec aj skúšame a chceme ale musel mu to povedať kolega v práci až potom to prehodnotil postoj ku druhému bábätku

katka1601
31. okt 2016

@kotatko1232 ja zacinam z mojho muza mat ten isty pocit ale ja chcem pre nasu malu surodenca.ved ja mam tiez aj manzel ma tak si neviem predstavit mat len jednu.a aj ona si zacina pytat sestricku.

llaurita
31. okt 2016

@katka1601 Ja si praveze planujem od januara hladat pracu, aby som niecim zamestnala hlavu, inak sa z toho zblazim...

llaurita
31. okt 2016

@kotatko1232 A neda sa presvedcit nejak rozumne? Napr.dieta potrebuje surodenca, mladsie aspon zdedi veci po starsom atd. My sme si tiez presli takym obdobim a nastastie zmenil nazor..

popilka
31. okt 2016

@senselinka Moja, ty si bola teraz na tom IUI? Ani to nevyslo? Mne uz z toho tiez prepina. Kamoske sa pred 4 dnami narodil druhy syncek. Velmi som sa z toho tesila, ale zaroven mi slo srdce puknut z toho, ze aj ja som uz mala rodit. Tak som si riadne poplakala... Mm na mna kukal, nevedel, co so mnou. Toto pochopi len ta, co to zazila ☹ ☹

senselinka
31. okt 2016

@popilka bola som zaciatkom októbra, ale to nevyslo... tersz sme mali ist znovu, ale nestihli sme, lebo ovulka bola prilis skoro a ked som prisla na kontrolu (10 DC), uz bol folik prasknuty... taka smiesna hra osudu 😕
Tak neviem, co teraz dalej, ci ist este na IUI vobec v dalsom cykle, ci rovno nativ IVF, ci na to kaslat... vcera som mala rodit a babo nie je ani v brusku... 😔

popilka
31. okt 2016

@senselinka Ani u mna... Tento cyklus to tiez isto nevyjde. Uz som z toho unavena. A co znamena ten nativ IVF? Urcite na to nekasli. Treba vyskusat vsetko. Aspon podla mna. Ja by som si to casom isto vycitala, ze som to neskusila a to by mrzelo viac ako to, ze to nejde.

katka1601
31. okt 2016

@llaurita aj to je riesenie ale mam pocit ze keby sa zamestnam tak uz by som asi do tehu nesla drzala by som si zamestnanie.no fakt je to tazke takto sa rozhodovat.skoda ze to nefunguje tak ze chcem byt tehu tak budem tehu 🙂 to by bolo asi moc jednoduche ze? 🙂

kotatko1232
31. okt 2016

@llaurita on chce aby mala mala vsetko co len si zazela...a to je zle moc a on to nevidi..preto nechce aby mala surodenca.ale mala uz tiez.zacina ked vydi male babo pistat ze aj ona by chcela malinke babo.....

simisk
31. okt 2016

@kotatko1232 viem ako ti je,ja som s mojim muzom bojovala 10rokov,on nechcel a nemal na to ziadny dovod,roky som sa ho pytala preco nechce,on nevie on jednoducho nechce.Dom mame,obydvaja zamestnanie,dcera ma 10rokov,je zdrava,auta mame....s dcerou mi nikdy nepomohol,nenakrmil,neprebalil,neokupal.Vychovala som si ju sama,zavesena je len na mne,muz ani nevie ako vypada jej ziacka knizka.Rano odide do roboty,vecer pride.Okolo domu si tiez len sama robim,kosenie,zahrada to je len moja starost,tak ako cela domacnost.Mozno sa opytas ze preco naco s takym clovekom mat este dalsie dieta.On neni zly,nemyslim ze by ma podvadzal,nepije,zarabat zaraba.Len zas je zvlastny dovolenka k moru nehrozi,max tak uz 10rokov do Sturova na 3-4dni,aj to tam on vacsinu prespi a ja som s dcerou.Viem ze nas ma rad,kolko krat som sa pytala sama seba ze ci to ma zmysel...aj sme sa hadali aj som povedala ze odideme,aj sekal hrdinu sak chodte....ale nevie byt bez nas a my tiez co by sme robili.Bolelo ma jeho rozhodnutie ze nechce uz dieta,nemal pravo rozhodnut aj za mna,on nie...keby mi pomahal s malou,keby sa venoval mne malej,keby spolu snami zil a nie zil len vedla nas,tak nie on nemal pravo rozhodnut zamna,mna pripravit o moznost mat este dieta,dceru obrat o surodenca...Tak som sa rozhodla za seba....Bud alebo....Zostala som tehotna s nim....bez neho.Fuuuu dychal dychal,mesiac-dva bolo doma dusno a ticho,nic len u nas hodiny tikali.Boli tazke chvile,bol protivny aj na dceru,ta sa neskutocne tesila babetku,modlila sa za surodenca chuda cele roky,tazko aj ona znasala ockove rozhodnutie.Viem ze som isla hlavou proti muru,ale poznam mojho muza,ma silne reci a vie byt aj protivny,ale vedela som ze musim vydrzat,svokra ma tiez utesovala ze jeho to prejde.Kazdy kto ho pozna vie co je zac a poznaju aj mna,sme ako plus a minus.Casom sa to doma upokojovalo,zial pred mesiacom som krvacala tak sa asi aj doplasil,lezala som dva tyzdne v nemocnici.Teraz ma musi vozit po doktoroch,ide so mnou do obchodu,kosi....necakam od neho zazraky nehladka ma v postely za brucho,ale som rada aj za to malo co ako fungujeme ,do Velkej noci este daleko ale dufam ze to zvladneme s drobcom do uspesneho konca.

kotatko1232
31. okt 2016

@simisk Ahoj.moj je zase opak velmi mi pomaha aj v zahrade vsetko on robi aj uprace ak treba aj navari aj upecie v tom je cukrik ale proste on 2 babo nechce...a co si robila ze sa ti poarilo otehotniet??ja som raz otehotnela a to bolo uplne ze mi zaplati potrat ze mam odist z domu ku mame lebo on 2 nechce a hotovo .o cca tyzden som zacala krvacat a potratila som a on co nato?" aspon som usetril peniaze,, ☹ ale aj tak chcem to druhe babo aj ked je taky..mala bude mat 4 rocky momentalne som nezamestnana ale verim ze budeme mat este 1 dietatko ..vydi ako sa trapim lebo susedy su tehotne a ja som moc smutna ☹ ..a VERIM že to dotiahneš až do uplneho konca!!!!!!!

simisk
31. okt 2016

@kotatko1232 fuuuha tak na potrat ma neposielal,myslim ze nemal odvahu,ale ked som mu oznamila ze som tehu tak mi zopakoval on"to"nechce on"to"nechce on "to"nechce...bolelo to.Hovorim on je zvlastny clovek,on nema vztah ani k dcere,som mu to aj vykricala ze ju si tiez urobil len preto ze sa bal ze inak s nim nebudem.Tak preto chcel ju.Ale teraz som mu povedala ze v pohode,ze ja sa nebojim ze tak ako som si ved sama vychovala ju ze tak si vychovam sama aj druhe,ale ze nech sa uvedomi ze ked sa rozideme ja sa nebojim mne zostanu deti ale on zostane sam a nech sa opyta sam seba ze ci je na to pripraveny zostat sam.A ze ked sa nespameta tak pri tom stole v nasom dome v nasej obyvacke bude sediet na Stedry vecer sam.Este bol mudry a odhuboval...no tak budem.Pozrela som na neho,reku v poriadku buchls som garazou a odisla som.Po hodine sa ukludnil,prisiel za mnou zacal ma chytat za rit ze ci ideme robit tutununu.Skoro ma j.blo.To bola nasa posledna hadka ohladne mojho tehotenstva.Hovorim teraz sa asi po tom krvacani trosku doplasil,ale fungujeme v celku v pohode.Ako nevypytuje sa ma ako sa citim,ked mu poviem povysava,lebo ja mam zakaz,sex tiez zatial ma stopnuty zatial mi zakazal doky,aj som myslela ze mi bude vycitat ze ci mi to zato stoji...A ako som oteho?10rokov nic daval si pozor,nepouzivali sme ochranu nic,dufala som ze mu ujde....ale nic.Na jar som bola u zenskej,robila mi krvny obraz....mala som nizku hladinu estrogenu vraj minimalna sanca na otehotnenie.Dala mi na 3mesiace antiku na upravenie...ale nerobila mi dobre,musela som ju vysadit po 2davkach....tak bud hop alebo trop,povedala som ze ak sa to do konca prazdnin nepodari tak kaslem na to a vyrovnam sa s tym ze uz nebudem tlacit na pilu ze tak to malo asi byt.A bum druhy mesiac prazdnin to vyslo.No predsa na poslednu chvilu....ale este do porodu daleko

kotatko1232
31. okt 2016

@simisk aha a jemu si nepovedala ze uz neberies...a on do teba plne davky 😀 😀 potora ako ja 🙂 no lenze ja som chcela tiez antiku aby sa mi upravil cyklus ale doky ze ak sa nesnazime o babo ze mi je zbytocna..ale rozmyslam ako to mam spravit.....

zabinkalenka
31. okt 2016

@llaurita dcerka nam trvala rok a pol :( podarila sa az po laparoskopii (na druhu supu po nej)
Vtedy som chodila stale na gyndu (napr od jula do decembra 14x 😞 ). Potom do CAR. Na stastie stacila ta laparka, nemusela som riesit umele.
Teraz sa sledujem podla hlienu, prvy mesiac si robim OVU testy (namotivovali ma baby v tejto diskusii)

jajoda
31. okt 2016

Och :( ja som jasná, dnes 1 DC :( som smutná, ale ideme ďalej a verím že Vianoc to víjde

zabinkalenka
31. okt 2016

@llaurita aky pripravok beries? Ovulacnu fazu? Prva je folikularna (napr 14 dni), potom ovulacna ( ovulacia) a potom luteralna (ta je tusim do mrchy). Co ti teda ten pripravok skratil? Ja mam dlhu tu prvu fazu, preto ma to zaujalo 🙂

simisk
31. okt 2016

@kotatko1232 ja viem isla som hubou proti muru....ale ako sa mam vyrovnat s tym,ze on nechce.On???Ani to nevynosi,ani to neodrodi,ani to nevychova....Vidis moj je zas trochu iny ako ten tvoj.Necakam od neho ze bude chodit kocarovat,to nechodil ani dceru.Inak ta mi je velkou oporou,ta sa uz nevie dockat,dokonca este aj somnou teraz spava,lebo ona ma izbe dalsiu roztahovaciu valendu a ta ma makky madrac tak spi somnou na valende,lebo manzelsku postel mame max tvrdu.A najlepsie je ked sa za nami do deckej vtrepe za nami este aj ocko.

llaurita
31. okt 2016

@zabinkalenka Myslela som tu folikularnu, ovulacny test som mala teraz pozitivny uz 13 dc, minuly mesiac az 19 dc. Beriem macu v tabletkach, konkretne Multi Maca od Forever, su tam aj ine prisady ako maca. Ja mam dost dlhe cykly 31-dnove, niekedy aj dlhsie, tak mi to padlo celkom vhod 🙂

babymaminka
31. okt 2016

@kotatko1232 ja osobne nasa mala bude mat na silvestra 4 roky podarila sa nam na prvy sup.splodili sme ju 1.maja aj to vieme naisto od 24teho tyzdna som lezala v nemocnici narodila sa teda ten silvester v 36tom tyzdni skoro o nas obe manzel prišiel ja som upadla do komy a mala to ledva ustala no sme tu sme obe zdrave o to viac si to vazi dalej to rozvádzať nebudem... vzdy sme chceli rozdiel medzi deťmi 5 rokov kedze moj manzel je 3 tyzdne prec a 3 doma mame samozrejme mensiu sancu vzdy ako tie co maju doma chlapov kazdy den...no to ze sme sa rozhodli este neznamena nic naivne som.si myslela ze to bude hned ako pri dcerke no su tomu 4 mesiace moj manzel bol ochotny sam.id seba ist aj na spermiogram je v absolutnom poriadku no ja mávam ovu velmi neskoro cize babo aj keby chcelo nestihne sa ani uchytit robim ovu testy meram teplotu ked je drahy doma vzdy je zo mnou pri každom teste konzultuje to so mnou a to mi dodava silu ist dalej... popravde si silna ja kebyze nemam podporu u draheho tak sa asi nato vyprdnem... zajtra bude ovu a on nieje doma jebto tazke no november je nas 🙂 doteraz to vychadzalo ze bol doma vzdy odkedy sa snazime...no ked vidim ako moja mala tuzi po surodencovi neda s a nato nemysliet dnes mi prisla k bruchu a hovori mamička tam.uz je babo keby ona vedela ☹

sofia288
31. okt 2016

@babymaminka no moja tak prisla k bruchu a veru babo tam aj bolo a ja som to este nevedela... 💖 drzim palce aby tam co najskor bolo 😘

neznamaja
31. okt 2016

@jajoda ja som 2dc :'( tak velmi by som uz na vianoce chcela matalu fazulku pod srdcom :-*

boba245
31. okt 2016

@matka295 dakujem ti velmi pekne 🙂 ... vela stastia aj tebe zelam 🙂
@emka530 ja tiez fandim kazdej jednej babe a nech sa to kazdej coskoro podari 🙂
@lalyla neboj, aj na teba to urcite coskoro pride ;) ... posielam tehu bacily 🙂

kristinka95
1. nov 2016

@gerry22 pred dvoma dnami mi skončil.

matka295
1. nov 2016

@boba245 😄 ďakujem krásne

domci1203
1. nov 2016

Juuj dievcence c0 to citam pre pana jana:(takto aby sa spraval chlap k zene posielat ju na potrat lebo on 2 dieta nechce:(ved to trha za srdce. My s mojim buducim manzelom sa snazime od jula2015 o babo v marci 2016 sa zadarilo,ale zial to odislo v 4tt boli sme s toho zniceny ja som plakala a pytala sa preco prave ja preco ma boh skusa preco nemozem byt matkou. Snazime sa do dnesneho dna a bez vysledku :(moj stale sa pyta kedy uz budeme mat babatko ked vidi akp sa jeho bratranec hra s malym synom,ze vzdy si tak pomyali ze hmm uz aj ja chcem. U nas zase chceme ale nejde to. Ja mam problemy so stitnou zlazou nepracuje akp by mala a anovulacne cykli. Ale zacala som brat vceliu matersku a verim,ze ta pomoze a do Vianoc2016 sa nam podari splnit nas najvacsi a najkrajsi sen🙂a ze sa budeme tesit s nasho vytuzeneho babatka a bude mi jedno ci chlapec alebo dievca hlavne,ze to bude nasa najvacsia laska ktoru budeme milovat z celeho srdca🙂mam skveleho buduceho muza a som rada,ze ho mam 🙂

lauritkatesty
1. nov 2016

@domci1203 veru.. moj by dal všetko na svete aby mohol drzat svoje dieta v naruči... bol by skvely otec.. vidim ako sa sprava k detom.. k synovcom a neteriam... ☹ čo je pre iných samozrejmostou, pre nas neskutočny dar...

domci1203
1. nov 2016

@lauritkatesty ten m9j tak isto🙂 ale verim,ze sa nam to do Vianoc kazdej podari.