icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

nina4
4. nov 2016

@kchan toto neni kanalik je trosicku vidiet ale je sirsia ako kanalik tak drzim prsteky nech silnie

babymaminka
4. nov 2016

@eliss19 ak si tehu vysad ecko 200je v tehu vela a ciarku pekne.vidim 🙂

gurags
4. nov 2016

@lauritkatesty nešla som dole, stále verím 🙂

kotatko1232
4. nov 2016

@babymaminka a kavu mozem 2x

babymaminka
4. nov 2016

@kchan aj tuna vidim ciarku nech silnie 🙂

babymaminka
4. nov 2016

@kotatko1232 kava.by sa v tehu vraj nemala no co clovek to nazor ja som.v prvom tehu nepila a nepijem.ani teraz len take capucinko 🙂

babymaminka
4. nov 2016

@ejuska2586 moja a teplota je aka?som.zvedava co ti povie lekar a testik dnes fakt zoslabol ci sa drzi aspon rovnako?

eliss19
4. nov 2016

@babymaminka ďakujem za radu

rogiii
Odpoveď bola odstránená
kotatko1232
4. nov 2016

@babymaminka v prvom som na zaciatku pila 1x dodna a vo vyssiom tyzdni len meltu na mliecko

babymaminka
4. nov 2016

ahoj na rast folikulov v podstate neviem ci nieco take extra existuje aky mas problem?lebo ja toez riesim.folikuly...

rogiii
Odpoveď bola odstránená
babymaminka
4. nov 2016

joj sorry ja som.uz z tych nickov pomiesana 😀 reagujem.tu niekedy moc narychlo tak potom my.vieme o com je rec snad sa niekto ozve a poradi ti 🙂

rogiii
Odpoveď bola odstránená
crazy_girl1
4. nov 2016

mne Inofolic teda vôbec nepomohol, aj keď mi ho lekár odporučil... ☹
Skôr mi rozhádzal, skrátil cyklus. Sama som z toho prekvapená. Nechcem ho úplne dehonestovať, mnohým ženám pomohol otehotnieť, možno aj tebe zaberie.
Píšem však moju skúsenosť.

rogiii
Odpoveď bola odstránená
kchan
4. nov 2016

@nina4
@babymaminka ďakujem baby. Asi som prestala dýchať 😂😍

renimac
4. nov 2016

ak nemas PCO, tak by som od Inofolicu zazraky necakala. Mne tiez rozhadzal cyklus. Ja viem, ze niektorym babam pomohol, ale aj tak to vidim skor na nahodu. Ak chces pekne foliky, skus fytosoju, je tu niekde na MK o tom aj skupina. A urcite nic nepokazis vceliou materskou kasickou. Je sice hnusna, ale na zenske veci velmi prospesna.

rogiii
Odpoveď bola odstránená
renimac
4. nov 2016

mnohym babam fytosoja pomohla, ale treba ju spravne uzivat. Vcelia materska kasicka je vylucok hltanovych zliaz vciel, tu v caji nenajdes 😉. Kuk viac tu: http://www.vceliamaterskakasicka.sk/?gclid=CNux.... Odporucam cistu, nie v tabletkach alebo mede. Ma lepsi ucinok 😉.

slniecko26
4. nov 2016

Ahojte dievčatá tak ja som dnes bola u lekárky po 2 samovolnom potrate (teraz 27.10. som prišla o 2 anjelika). Na sone bolo všetko ako má byt pekne som sa vyčistila. Poslala ma na genetiku tak som zvedavá čo je príčina mojich potratov ☹ prvý bol v auguste a druhý v oktobri je mi z toho velmi smutno ☹

rogiii
Odpoveď bola odstránená
zuzanita123
4. nov 2016

@ejuska2586 Ahoj, bola si uz lekara?daj vediet hned co a ako. Myslim na teba....

babymaminka
4. nov 2016

@renimac aj mne uplne zblbol cyklus inofolic tak sa po nom davam dokopy

baby24
4. nov 2016

@rogiii ahooj *VMK mam doma celu original balenie 🙂

zabinkalenka
4. nov 2016

Zienky ako je to s tym OVU testom? V utorok slabucka ciarka, v stredu silnejsia, vcera rovnako silna ako kontrolna a dnes opat slabsia (asi ako v stredu). Cize OVU uz prebehla? Dakujem

ejuska2586
4. nov 2016

Kocky, takze babatko sa vyvijalo, len potom prestalo. Dnes-uprostred 5teho tyzdna, mala sliznica len 7mm, co je malo. Nevadi, cakam na menzes a pojdeme dalej.

rula
4. nov 2016

@ejuska2586 pozitivne je, sa to podarilo, takze snazit sa dalej

ejuska2586
4. nov 2016

@babymaminka Uz je po vsetkom moja. Prave sa mi spustila krv. Nevadi. Najblizsie to snad bude ok.

ejuska2586
4. nov 2016

@zuzanita123 Ahoj. No uz krvacam. Prave som zacala. Takze sa cistim...