icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

martinaj
7. nov 2016

My sme tu povacsine tie co netehulkujeme 😀 bohuzial 😔

chellina
7. nov 2016

@martinaj budete ma mat asi uplne za cvoka a blazna ale neviem nikdy som to neriesila, chodit mi to chodi, vzdy ma to nehorazne bolí a tak som bola rada ked to prave nemam mam na telefone aplikaciu kde si vzdy poznacim kedy mi zacal a kedy skoncil menzes ale niekedy to mozno nenahodim presne...ale zvacsa mi to chodi na cas presne ako ma aplikacia upozorniii

kotatko1232
7. nov 2016

@chellina Ano moze..kamoske sa takto podarilo 😀

kotatko1232
7. nov 2016

@chellina Aku mas Apku??

chellina
7. nov 2016

@kotatko1232 mne by to nevadilo ani priatelovi, povedal ze bude tak ako ma byt nechali sme to len tak na nahodu, nesnazime sa a ani sa asi nebudeme keby sa to teraz nepodari, bolo to take spontanne a teraz mi to vrta v hlave ze ci sa mam tesit alebo ani nie :D

chellina
7. nov 2016

@kotatko1232 toto, vola sa to len menstruacny kalendar https://play.google.com/store/apps/details?id=c...

tinka881
autor
7. nov 2016

@martinaj ako sa ti dari?uz lepsie?

martinaj
7. nov 2016

@tinka881 fyzicky oki, psychicky je to take kolisave..... a ty ako? 😊

chellina
7. nov 2016

@kotatko1232 a dneska ma tak podivne boli v pravo dole v podbrusku , moze to mat nejaku spojitost?

chellina
7. nov 2016

@martinaj to ma mrzi, samozrejme drzim vam palce a nakoniec budeme mozno tehulkovat spoluu 🙂 🙂

tinka881
autor
7. nov 2016

@martinaj co ti poviem.dnes som mala v CAR zakrok.Brali vzorku sliznice.A do toho s maminou idem na onko....cize zle obdobie.na psychiku treba cas.Ja som sa dlhooo z toho dala do poriadku.Myslienkami stale rozmyslam co by mohlo byt a nie je...

martinaj
7. nov 2016

@tinka881 😔 kam na onko?

kotatko1232
7. nov 2016

@chellina AHAA no ja mam tu istu..a nikdy mi nevychadza aby MS prisla na ten cas ktory mam dostat 😠

kotatko1232
7. nov 2016

@chellina mna tak bolelo vcera cely den.a aj vajecnik lavy a 4 den ma uz pali Zaha

chellina
7. nov 2016

@kotatko1232 mne to praveze prislo tusim vzdy presne ako app ukazala, neviem ci sa nam mohlo postastit ale mozem to nejako teraz vobec ovplyvnit ? co mam robit? :D

kotatko1232
7. nov 2016

@chellina ved uvidis..a kedy ti ma prist MS??

ignorantka
7. nov 2016

@chellina no zázraky sa deju ale bol by to zázrak 🙂 Takze by som sa na to nesustredila na tvojom mieste a pýtaš sa ze co robit ... no sexovat 🙂

ignorantka
7. nov 2016

@butterfly333 ja som to myslela tak ze či to nie je ze o 4:00 rano by si mala mat o 0,3 stupne nižšiu a nie vyššiu teplotu ako o 7:00... take sa mi čosi marí 🙂 Ale možno zle 🙂🙂

chellina
7. nov 2016

@ignorantka my sa praveze nejako asi nejdeme snazit a znasilnovat to, to bolo spontanne, tak sme to citili v tu chvilu....a myslim to tak ze ci si dat nejake vitaminy alebo co :D musite ma tu fakt mat za blbku ale ja vazne neviem :D Vsetko riesime tak spontanne momentalne sme to ani nejak nenahanali, ale keby sa stane tak sa potesime

chellina
7. nov 2016

@kotatko1232 az za 20 dni

ignorantka
7. nov 2016

@chellina no tak sa správaj spontánne aj ďalej, to bude najlepšie 🙂 A uvidíte ako sa rozhodnete časom 🙂

butterfly333
8. nov 2016

@ignorantka asi ano no včera rano som merala o 4h a bt 37 dnes som zas merala o 4h a bt 36,8. Som 5dpo. Ešte sa mi to nestalo aby takto klesla prečo?hmm záhada ☺

crazy_girl1
8. nov 2016

@butterfly333 drzim paste, nech je to dobre znamenie, mne tiez klesla, myslela som, ze uhniezdenie... potom vyskocila na 37 st., vravim si - juchuuuu... a dnes som 3DC 😢

ejuska2586
8. nov 2016

@kotatko1232 Tiez na upravu cyklu.

ejuska2586
8. nov 2016

@chellina V tvojom pripade moze byt bolest vo vajecniku skor ovulacia, ako tehotenstvo. Si tesne po menstruacii, takze si myslim, ze ovulovat este len budes. A co sa otehotnenia tyka, velku nadej tomu nedavaj. Mohlo sa postastit, ale je to dost mala sanca. Uzivajte si dalej jeden druheho (idealne v dni ovulacie) a mozno sa postasti...

zabinkalenka
8. nov 2016

@chellina 2dni po MS otehotniet mozes, ale nie je to moc pravdepodobne. Cize ak babo chcete, sexujte dalej 🙂 Tento jeden nechraneny styk 2 dni po MS urcite nie je dovod na to aby si zhanala vybavicku 🙂
Drzim palce, nech to dopadne podla vasich predstav 😘

jaruskatt
8. nov 2016

Dnešná teplota ma sklamala... ☹ dnes či zajtra je tu mrcha :-/ 4.mesiac neúspešný...

jaruskatt
8. nov 2016

@butterfly333 mne tak klesne vždy na cca 5DPO :-/

monilik
8. nov 2016

ahoj snazilky, trochu odveci, ale narazila som na jednu zaujimavost... pre tie, co lubite matu a mentol 😉 https://www.noviny.sk/zaujimavosti/104396-zeny-...

kotatko1232
8. nov 2016

@monilik a ja kazdy vecer pijem Matovy cajik 😠 😀