Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@sona8030 tak si daj rano poobede a vecer...
ani mne nepride presne ale ako ju pijem meskaval mi menzes aj 6 dni a tento mesiac len 3 dni.cize sa to zlepsuje..
a este pockam 15 dni a zacne brat aj tabletky Duphaston na upravenie cyklu
@kotatko1232 juuuj to si ma potešila že možem pit aj 3x hihi no mne meška aj 2 tyž. a niekedy menej niekedy viac ... niekedy mam cilk.30 a inokedy 38 alebo 42 no proste čista katastrofa a tak sa nevieme ani snažit o babo ☹
@sona8030 ved tak pisu aj na krabicke takze myslim ze 2x je uplne v pohode 🙂
@kotatko1232 moja a co je ten duphaston??mne prisla sms z poistovne ze mi bol predpisany aj ked nebol a ze poistovne potom nemaju peniaze ked niekto taketo veci robi ze predpise ako sa mu chce
@sona8030 tak bez ku gynekol....on ti da tabletky alebo ti poradi pomoze...
@vanda12345 duphaston sa berie pri znizenom progesterone v druhej polovici cyklu, lekari ho predpisuju na podporu udrzania tehotenstva...
@vanda12345 ja ho mam.predpisal mi doki a hned mi tukla sprava otom ze mi bol predpisany..este 15 dni a zacnem ho brat
@vanda12345 je to na upravu menštruacie , zmenšenie rizika potratu, bolestiva menštruacia atd no tak hadam to pomúže aj tebe.
@sylvine no kto ho mne a preco predpisal neviem fakt lebo moj lekar ee
@kotatko1232 no ale mne nebol predpisany neviem ci omyl alebo coo
@vanda12345 tak bohuzial su aj taki lekari alebo ich sestricky, ktori na meno svojej pacientky predpisuju lieky a potom tie lieky dostane niekto iny 😠
@sylvine a vies co presne mi sms prisla ked som sedela pri sestricke a cakala kedy pojdem k lekarovi takze ozaj mozne ze to spravila sestricka
@vanda12345 inak v poistovni by ti povedali, ze kto ho predpisal.... moja znama sa tak nahodou dozvedela, ze sa lieci na rakovinu a neviem, co vsetko este... a nebola to pravda... samozrejme tieto vykony si v poistovni vykazovala jej gynekologicka 😠
@kotatko1232 už som objednana 7.12 tak hadam mi poradi a budem pýtat aj duphaston. dakujem za rady
@sylvine y jo sila a vies co ja som to nahodila pred sestrickou a ona to vam chodia smsky?? ale vies co ak je to tento x necham to tak ak by sa to opakovala tak zakrocim
@vanda12345 asi ano..ale nechapem tomu akoto
@sona8030 nieje zac.hladne nech ti pomozu ked chcete babenko.
ale ja si myslim ze nech ti nasjkor pomoze tym ze ti upravi cyklus a potom to babo
@kotatko1232 no vidis to ciste svinstvo ako dlho sa vy snazite?tak snad alchemilka zaberie a do vianoc si tehu 🙂 ja teraz musim pockat a ajnieco ine beries?ja alchemilku kys listovu a E
@vanda12345 ano je to sila, co robia poniektori lekari a sestricky...cisty hyenizmus 😠 ... tak sestricka asi dostala sok, ked si jej povedala, ze ti prisla sms, skoda, ze si sa hned neopytala lekara, ze ako mas uzivat tie lieky, ktore ti boli prave predpisane a na ktore si nedostala recept 😉
@vanda12345 mi sa nesnazime vobec.len nedavame si pozor a niekedy ked nestihne vytiahnut 😀 tak to ostane vomne...a vtedy cakam ci nahodou 😀
@sylvine ale on ani nevedel ze tam som kedze tam cakas na poradie uz neobjednava takze jedine sestricka ved mala uz moju karticku a ano je to a hlavne ze sa niekto lieci na rakovinu??to akoze vrr
@vanda12345 Nic neberiem zacala som pit ten cajik alchemiku ale to len na upravenie cyklu a aj tie tabletky len nato...a ked sa popritom podari tak budem najstastnejsia
@kotatko1232 no ved to mam rozhadzane uplne a to po dvoch pôrodoch a chceli by sme tretie 🙂 tak hadam to bude ok
@vanda12345 ak ti mozem este trocha poradit...k tomu, co prave uzivas, pridaj aj vitamin D a mozes aj zvysit davku 😉
@kotatko1232 jaj takto ze nebranite sa a nahoda je blbec 😉 no my sme sa snazili ale anjelik nam odisiel tak az po novom roku a snad to pojde tak rychlo ako teraz a az do uspesneho konca
@vanda12345 ved prave preto, ze on to nevedel, tak ked si prisla k nemu, tak si sa ho mala opytat, ze kde mas recept....mozno by bol prekvapeny z kseftov z liekmi, ktore robi sestricka poza jeho chrbat s jeho peciatkou

@kotatko1232 ja ju pijem od vcera a len 1x dnes som už vypila no a asi poobede si dam 2x 😉 ja mam do MS 10 dni ale to je orientačne lebo mne stale meška ale chcem vyskušat či zabere