Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@butterfly333 kde co ti vyslo
ahoj kočeny
chcela som sa spytat neviete mi dačo poraddit na sevnenie maternice alebo nieco podobne nakolko po sexe krvacam a lekar mi nic nenasiel ta sa chcem spytat aj o radu dakujem ☹
@senselinka aj mne aj muzovi.. Jeme polovicnu davku rano a druhu polku vecer..lebo naraz je to jak pre kona🙂
@kotatko1232 moja to by bol zázrak a zároven to najkrajšie. Bodaj by si mala pravdu.
@butterfly333 ale kde si to nasla??alebo zistila ze budes mat 3 deticky??
@kotatko1232 to na fb bolo že kolko budem mat detí a vyšlo mi 2chlapci a 1 dievča. A kedže mám doma syna a dceru tak budem mat ešte syna.
Neviem komu, ale ďakujem krásne za srdiečka 😍
baby ahojte viem ze tu menej prispievam ale akosi nestiham 🙂 vcera som mala 14 dc a test ovu bol pozitivny , dnes okolo pol dvanastej som si robilav praci a uz slabne druha ciarka....myslite ze mame poistit aj dnes 🙂?
@butterfly333 jaaj to len tak 🙂 tak mne tam vyslo ze budem mat 4 deti....
a to pochybujem kedze mam ledva jedno 😀 😀
@kotatko1232 čo ty vieš možno budeš mat 4 ved si mladá. Mne sa teraz snivalo že som mala trojičky.
@bubo27 najlepšie je snažit sa par dni pred pozit ovu testom. Ale aj dnes určite.
@butterfly333 Ahoj,prosím, kde na fb sa to dá nájsť?
@denisa2019 to je na fb taka aplikacia neviem ako ti to napisat.
@butterfly333 HAHAHA pri mojom chlapovi asi nie.aj ked vcera ho to chytilo a pozerali sme si foto kde bola moja mala uplne babetko...
@bubo27 poisťujteeee veru... Ovulka by mala prebehnúť do 24-48 hodín od pozitív testu, čiže dnes alebo zajtra. 😉
@luciskooo aha, lebo vsetko, co si pisala, aj beriem 😝
Muz uz nic, uz som mu dala pokoj, chudakovi...
@senselinka moj muz ma zly spermiogram a tak sa snazime aspon nejak tomu dopomoct..aj ked stale nic..uz som z toho na nervy..
@luciskooo vidis, my sme obaja uplne zdravi a aj tak nič... niekedy to je fakt len o šťastí
Ahojte, niekde som sa tu dočítala že ovu test mi ukáže aj tehotenstvo ale podľa toho návodu netuším ako to rozoznať, nejaka šikovná kočka čo poradí?
@chellina no nie každej ukaže ovu test tehu. No robí sa to z ranneho moču ako tehu test.
@chellina v case ked cakas ms je pozitivny.treba ho robit ale z ranneho mocu.ciarky ale mysia byt rovnako silne
@butterfly333 ja viem že nie ale náhodou som sa pon dostala tak že skúsim, vraj ukazuje skor ako trhu tak zo srandy si urobím ale tam je v návode že dve čiarky sú ovulácia tak tomu nechápem
Tam píšu len takto :/
@butterfly333
@veronika1603 asi som dosť nechápava :D mne sa zdá že dve čiarky znamenajú ovu nie tehu,
@chellina ale ked ho spravíš v čase ked más dostat ms a ta druha čiarka bude rovnaka alebo silnejšia malo by to byt tehu.
@chellina je to tak ze ovu test meria narast LH hormonu a tehu test narast HCG hormonu.tieto dva hormony su velmi podobne a preto ked si tehu mas narast HCG hormonu a zachyti to aj ovu test.vacsinou ale ked je ovu pozitiv tak aj tehu uz ukáže
@denisa2019 takto mi to vyšlo na fb.
@kotatko1232
Ahojte dievčatá dnes som bola u gynekológa lebo včera po sexe sa nám stalo že som trochu krvacala dva krát ale nakoniec je všetko v poriadku nieje to mimomaternicove tehotenstvo ale veľkosť bola len 2 mm tak ma objednala o dva týždne tak som zvedavá či to bude v poriadku a či to rastie tak ako má
@butterfly333 super 😉
@crazy_girl1
@butterfly333 dik baby poistime teda 🙂 🙂

@senselinka ja viem moja no už sme tu nejak dĺho už ma to nebaví. Kedy už budeme konečne tehu a do uspešneho konca? Dnes mi vyšli že budem mat 3 deti. Tak čakám kedy sa to tretie podarí.😊