Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@zuzanita123 ano ano,v nedelu😀
Ja som chcela v piatok ale odmietli v obradnej tak nakoniec v sobotu. Tak drzim palce aby si sa vydavala uz s bruskom 😉
Kočky, stalo sa vám niekedy, že ovulačné testy a bazálna teplota spolu nesedeli? Myslím to tak, že ovu testy mi zatiaľ ovu neukázali, neboli rovnaké 2//, zato bazálnu som mala včera ráno 36.1 a dnes 36.4, je možné, že ovu ešte nebola a tá teplota nič neznamená, no neviem. Pre istotu sa pýtam 🙂
@crazy_girl1 ja by som sa skor orientovala podla ovu testov.....
@crazy_girl1 smerodajna je jednoznačne bazalna teplota, pokiaľ po dobu troch a viac dní ostane teplota zvýšená, ovulka prebehla...
@crazy_girl1 Otázne je, aké mávaš predovulačné a aké poovulačné teploty.
Baby ako ste na tom? Ja za posledný týždeň po tých mojich duchoch neduchoch na testoch som na neistom o tri dni mam dostať ms nejako ju necítim prichádzať žiadne pms. No zatiaľ netestujem lebo už mi z toho asi haraši a asi len chcem na testoch niečo vidiet. Viete čo mi urobil mamatest? Ukázal mi dve čiarky a po zaschnutí tam bol veľmi malý dusik miniatúrny tak ja už tomu nerozumiem raz tam bol duch potom nie asi sa na to testovanie vykaslem.... 😒
@zabinkalenka ???????
Ahojte dievčatá 🙂 .
@zuzanita123 preco si chceld v piatok? Aby si mald potom trhg volne dni. Vsak? Ty pntvorka.😀
@kakatulik no jasne , chceli sme si tu party trochu pretiahnut 😂
Ahojte dievčatá tak my sa snažíme uz od augusta a nič, ale dnes som bola u lekára lebo ma pichalo okolo vajecnika zobrali mi krv a lekár mi povedal že aj ovu som mala skôr tak uvidíme co nám povie zajtra
@matka295 no moja ja ti o sebe takto v skratke môžem opísať moju situáciu . mám za sebou 2 krát neúspešné IVF a 10 rokov sa snažíme o babo 😒 ako by toho bolo málo mám aj myóm a ako bonus vlastním aj endometriozu či ako sa to píše 😒. ale inač som v pohode trošku sme s partnerom museli ubrať plyn 😝 človek nemôže tlačiť tak na pílu ☹ ☹ 😠.aby sme si s partnerom nepokazili vzťah tak sa nejak nesnažíme nechávame tomu voľný priebeh 🙂 🙂 😉 a sme v pohode aj keď na nás doľahne aj ten smútok .... a TY ?????
@zuzanita123 tak to ti prajem všetko najlepšie 😉 Je to dobrý dátum budeš šťastná ja som sa narodila 29.4.😉
Baby uz sa Vám niekedy stalo ze vas pred ovu boleli kríze na jednej strane? Nie konštantne, len sem tam 🙂
@ria294 Dakujem velmi pekne 🙂 Ten diazepam je namiesto anesteziologie predpokladam 🙂 Zakrok si urcuje lekar alebo si viem vybrat, ktory chcem? Prepac, vela o tejto teme neviem, zatial som to neriesila, ale... nevies mi povedat, co je lepsie a bolestne znesitelnejsie? Dakujem
@ignorantka mňa...hoci som si nahováral že to sa už vajíčko uhniezduje 😉 odkedy sa snažíme o bábätko tak mám každý mesiac že sa to podarilo a nič....
@ejuska2586 ťažko povedať, posledné tri cykly mám každý odlišný. Aj kvôli Inofolicu, uvidím čo teraz. Ale po ovulke mi zväčša vyskočí až na 36.7 a viac, takže toto asi ešte nebolo ono.
@kata011 podľa ovu testov zatiaľ takto... Chýba tam dnešný, ale ten je úplne totožný, druhá čiarka je tenučká. Čakáme ďalej teda 😉

@kakatulik Ahoj ty sa vydavas 30.4.? To je nedela nie? Viem lebo ja sa vydavam 29.4.2017 😁