Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@matka295 Držím silno palce.
@lenka_vi1 vďaka 🙂
No žienky ten test mi zružovel celý a nič tam nevidno okrem tej jednej čiarky tak asi nič z toho 😒 si zo mňa tie testy robia už týždeň srandu 😭
Kocky, co mate skusenost s ovu testami.... Pozitivnyukazujw cely den lebo treba vystihnut par hodin? Snad to nepremeskam...
@crazy_girl1 mne vyde pozitivny vzdy pobede (okolo 17tej). Niekedy ked to nie je este uplne top, tak skusim okolo deviatej a to uz je jednoznacne. Tiez som sa bala, ze to presvihnem..ale este sa mi to nestalo. Skus aj ty testovat okolo tej piatej a ked bude este kusok chybat, tak aj neskor vecer. Este si nemala ovulku tento nas vitazny mesiac?☺️
ukončujem dnešný deň s 3 dňovým meškaním ms 🙂 uvidíme čo ma čaká zajtra, ale nevyzerá to vôbec ale vôbec na jej príchod.... takto fit som sa v oblasti podbruška ešte necítila v čase ms :D
@lenka_vi1 drzim prsty ty zajtra nic nemeraj ale testuj 😉
@vanda12345 :D jedine, že sa pomýlim a namiesto teplota vezmem do ruky test 🙂 ale rada by som ti slubila ze ked zajtra bude teplota vysoko tak otestujem v sobotu rano a nie v nedelu ako som planovala....
@vanda12345 *oprava...namiesto teplomera
@matka295 ja som v utorok obj.a dnes to prišlo.
@matik7 toto su dnesne. Ten vrchny je z 20.30, tak snad este chvilu a bude to... kiezby mas pravdu a bude to vitazny mesiac... aj ked mam obavy, ta ovulka je neskoro, ktovie aka bude lutealka... beriemB6, tak snad...
@lenka_vi1 ved uvidis ja testy ovu teplotu to nic pre mna ale tebe drzm prsty a myslim na teba
@crazy_girl1 uz sa to podla mna blizi🙂 ak mas vela testov skusaj aj pocas dnesneho dna.. Aky si DC? A kolko dni mavas cyklus?
@matik7 bezne 28, ale teraz som uz 17-20DC, mala som take spinenie pred mrchou, a neviem ci to pocitat k tomu... kazdopadne, neskoro 😢, beriem pyridoxin na predlzenie lutealky, tak uvidime...
@lienocka1988 aaaale, pokiaľ ju ešte nemáš, nestrácaj nádej 😉 daj vedieť potom, ale držím palčeky, aby neprišla

@miroslava21 krásna čiaročka, určite sa môžeš tešiť a nech ti ide tehotenstvo ako po masle, bez ťažkostí.