Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@myskahryzka ja som z okolia Presova dcera ma 13 a syn 11 takze takto veselo mm dlho odolaval ale zlomila som ho na 3 byde to poriadna zmena teraz kludne ich nejaky cas mozme nechat samych ved co robia kuk tv alebo do pc ale ony sa zatvoria v izbach niekedy len ich taham aby prisli somnou kuk tv alebo tak a ja som este mlada aby som nikoho nemala pri sebe no nie??
@vanda12345 No ja to mam opacne. Moj je taky moj cecok.. musim ho poslat prec, ked chcem trochu vypnut, alebo si nieco posit, precitat a on v kuse rozprava... Tak ho vzdy poprosim o pol hodinku pokoja a kludu..ale po 5 min uz napochoduje 😀 Ale naozaj to bude riadna zmena. My uz mame takych dorastencov... a zrazu babo... Bude to nezvyk. Ja som uz spohodlnela a co si budeme klamat.. bude to ine, ako ked sme mali 22..23. Ja urcite nemam tolko energie, ako vtedy.
@vanda12345
@myskahryzka no kočky ani nestrašte s tým vekom 🙂 ja mam v januári 35 a to chcem určite ešte jedno možno aj dve. a ja som bola tá staršia prvorodička, na 33. no bolo to v pohode 🙂 a teším sa na budúce vianoce, ako nás bude o jedného viac 🙂
@myskahryzka no to mas pekne ako moji su tiez taky moji ale nie az tak ako tvoji uz pisu si s kamosmi alebo inu von proste nie len pri mne ano to bude nocne vstavanie a ine aj ja som zvedava ajo to zvladnem ale my sme silne zeny vsetko zvladneme su to starosti ale hlavne radosti ty prisli necakane dost po sebe nikoho som tu nepoznala a tak nekocikovala teraz toto si planujem uplne inak uzit a aj deti pomozu🙂
@modrykoniar no nestrasime moja a isto budes nat deti kolko len chces mne uz staci len 1 budem za skromnu aj to obcas treba👍ja som otehotnela 18 ale narodila sa a Uz som mala 19 v 21r som mala 2deti a je to super su dost samostatne min sme sli na welnes nechceli k babke boli doma a v poho klol klop a ano bud vianoce nas bude viac uz sa na to tesim babule uzijeme si to no nie??
@vanda12345 a ako sa zvladaju dve take male detváky, môj má teraz 20 mesiacov tak dufam, že to dajak dám, hoci prechádzky s kočíkom 2hodky doobedu a 2hodky poobede asi nehrozia. tak som chodila s malým, ale neviem si to predstaviť aj s ním.
@modrykoniar Tak to sme na tom rovnako.. tiez som uvazovala este nad dvomi. Ale uvidime, ako to zvladneme, keby prislo babo. Najma financne. No ale to by som musela najprv otehotniet..
@vanda12345 Ale inak bola som u liecitelky a ta mi povedala, ze mam malo muzskych hormonov. No ale co s tym?
A ano, na to sa tesim, ze mi bude maly pomahat. Ja som rovedena, druhy krat vydata.. a mali sme to par rokov tazke so synom. Sami sme boli 6 rokov. Tak aj preto je asi tak na mna naviazany. Ale teraz mam uzasneho manzela a vsetci sa moc lubime 🙂
@modrykoniar fu no da sa to proste ja som zadtanca harmonogram napr moja dcera chodila spat o 19 a uplne v poho ako naucis a hlavne ziadne rozmaznavanie prilisne a ak treba aj na zadok napr moje tak vycvicene od mala kym nepovedali prosim ani som nereagovala teraz prosim dakujem total prirodzene a tak sa naucili ked dojedia povedia dakujem za vyborny ... obrd ranajky a tak nic by nemali brat samozrejme ja ich proste zboznujem
@myskahryzka no ved aj ja musím najprv otehotnieť, ale akosi si to nepripúšťam a teším sa už na to malé, voňavé a hlavne moje.
@vanda12345 no aj ja tak chcem, od mala mu vymedzujem hranice. dúfam, že z neho vyrastie poriadny chlap. ale zatial je to mojkáčík maličký. by som ho zjedla od lásky 🙂
@myskahryzka tak to chapem ale chlapci su aj tak viac mamickiny aj ja to doma vidim ako aj dcera by ma nedala za nic lebbo mm zas dlho chodil von sama som bola na nich aj ked som zila so svokrou ale nedovolila som jej nejak zasahovat a neboj sme mudrejsie krajsie😉zodpovednejsie super zeny my vsetko zvladneme som rada ze tu tazsiu cast zivota mas za sebou a teraz mas uzasnu milujucu polovicku
@modrykoniar to ti verim aj ja toho mojho ma 11 a obcas by som ho ako ho stiskam rozpucila ano mantineli treba ked treba poladkat ale ked treba aj pokarhat
@vanda12345 Dakujem.. si zlata 🙂 No tak teda v januari musime zalozit dalsiu skupinu 🙂 "Od Vianoc do Velkej noci budeme v tom " 😀
@myskahryzka joj ja by som chcela rovno skupinku bruškaté v januári 🙂
@myskahryzka to by slo uplne sa tam vidim😉a nz kazda z nas si zasluzi len to naj uz ay bol novy rok ci??
@modrykoniar este lepsie no moja myslis ze my by sme uz mohli,?ved predpokladam ze tak ako ja aj ty cakas na ms ci uz si mala??
@vanda12345 no mne už končí konečne po dlhých 2 týždnoch. ale tak ja som nemala kyret. a tak si hovorím, že buduci týžden skočím k dokimu a ak povie že je všetko čisté tak skusime aj hned.
@vanda12345 Tak veru. Ja si este pockam do dalsej ms. Snad uz bude uplne normalna a ja mozem s kludnym svedomim otehotnievat.
@modrykoniar No mozme sa teda dohodnut, ze v januari - februari budeme v tom. Kto sa este prida? :D
@myskahryzka no myslím, že je nás tu kopa. želala by som si aby všetky moje junovky patrili do tej skupinky 🙂
@modrykoniar A aj oni si to zelaju? 😀 nie ze nechcene otehotneju, ked sa nahodou splni tvoje zelanie 😀
@zabinkalenka tak to je super 😉 ja som mala 18 DC pozitívny, a podľa teploty prebehla ovu 19 DC, lebo na 20 DC už krivka stúpla hore. Dnes som podľa všetkého 5dpo, takže čakám, čo sa bude nasledujúce dni diať. Ja mávam cyklus zväčša 28-dňový, tým pádom krátka luteálka, lebo mrcha by mi mala prísť budúci týždeň, čo budem len 8-9 dpo... ach, no nevadí. Dala som do toho posledný cyklus tiež maximum - pila som alchemilku, brala pyridoxín na predĺženie luteálky, vit. E, to aj ja, aj priateľ, grepy každý druhý deň. Hlien bol kvalitný, ľúbili sme sa v deň pozitívneho testu a na druhý deň, tak uvidíme... Pevne verím, že to tento mesiac vyjde. 😉
@ejuska2586 to je aký super kalendárik, to sa dá niekde stiahnuť??? 😉 Veru áno, ty už pôjdeš k doktorovi v druhom mesiaci. Kiežby ťa môžem nasledovať. Veľmi si to prajem. Zatiaľ žiadny príznak, sem tam cítim to podbruško a trošku kríže, ale tak to môže byť bežná záležitosť alebo predzvesť mrchy... Som zvedavá.
@ejuska2586 Inak, kde sa ti stratila foto? 😀
@myskahryzka no ja som bola zakladatelka temy pôrod jun 2017, ale bohužial nás z tej skupinky dosť odišlo, babenka sa neudržali. tak si teraz želám, aby všetky nechcene vylučené júnovky išli so mnou do dalšej skupinky, ale teraz už so štastným koncom 🙂
@modrykoniar jaj tak to ty mas super moja drzim prsty aby si dostala zelenu🙂
@myskahryzka moja co myslis tym aby bola normalna to uz bude 5??
@crazy_girl1 Nenašla som to na nete, tak som si vyrobila. Hej, zmazala som všetky údaje, keďže mám v pláne zverejniť si údaje o tehotenstve potom. A nerada by som, aby mi na to v práci náhodou prišli skôr, ako to chcem oznámiť. Nikdy nevieš.... A moja šéfka nie je práve z tých, čo by sa so mnou tešili ☹
@vanda12345 Ano, piata. Ale prva bola taka, ze som nemohla ist do prace. Musela som brat dicynone, aby som mohla vyjst z domu. Ta posledna uz bola celkom ok, sice dost silne krvacanie, ale zvladnutelne bez liekov. A teraz od tej piatej ocakvam, ze to bude uz pohode. A potom si uz dovolim otehotniet.
@myskahryzka jaj takto no som teda zvedava co mna caka a ako nebehnem po tom vsetkom joj uz aby prisla ta prva nikdy som ju tak necakala ako teraz a o par mes ju zas nebudem chciet ani nahodou😉 ale vsetko pride ako ma

@vanda12345 Ved ja sa tym utesujem, ze ja uz mam pomaly pubertaka a niektore spoluziacky bud ziadne, alebo teraz rodia pomalicky.. A ty si odkial? Ake velke mas deti?