icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

vanda12345
6. dec 2016

@myskahryzka tak tak ani ja 2x som bez vsetko a este sme si aj pozor davali tak teraz ti vyjde tak tak veim tomu len po kyrete neviem ako to bude tak preto aby som vedela co a ako kedy ovu tak to si mala celkom v poho vikend ja uz nervozna ze ta mrcha nechodi ale co uz spravim treba cakat a neh uz snazilkujeme mna kamoska taha do mesta tak idem este 2okna umyt a chystat sa no uvidime co este dokupim

ejuska2586
6. dec 2016

Máme termín u lekára - 16.12. o 9:15. To by som mala byť 6+0. Už sa neviem dočkať...

crazy_girl1
6. dec 2016

@ejuska2586 juj, už nech to je 😘

ejuska2586
6. dec 2016

@crazy_girl1 My hovor. Normálne sa neviem dočkať. Už nech je to tu.

crazy_girl1
6. dec 2016

@ejuska2586 ja som zvedavá, ako dopadnem zajtraaaa... 😇 Modlím sa za takýto výsledok 🤰

ejuska2586
6. dec 2016

@crazy_girl1 Moja krasna. Urcite to tak bude...

crazy_girl1
6. dec 2016

@ejuska2586 veruuu, bola by som najviac šťastnáááá.... 😍

bagerka
6. dec 2016

Ja už večer v nedeľu som dačo videla ze sa blíži a v pondelok sa spustila ms...ale tiež je taka slabšia ako inokedy a ani bolesti prvý deň som nemala..inokedy sa skrabem po stenách až do plaču mi býva a nič nezaberá...možno tento krát pomohla alchemilka....takže 2DC. Ale s drahým sme sa zhodli ze keď to bude, budeme sa tešiť a kým to nepríde budeme si užívať jeden druhého na maximum. A hotovo...držím palce krásky a krásneho Mikuláša

crazy_girl1
6. dec 2016

@bagerka aj tebe pekného Mikuláša, aj sviatky... vytúžené bábenko určite čoskoro príde. 😇😘

bagerka
6. dec 2016

@crazy_girl1 podobne 😉 skôr či neskôr...hlavne.. my sme spolu dnes 11 mesiacov..poznáme sa 4 roky ako najlepší priatelia..takže nám neuškodí si ešte troška užiť aj partnerské nažívanie 😁😂

crazy_girl1
6. dec 2016

@bagerka to teda vôbec nie, ešte viac sa spoznávajte a mojkajte 😘 Výsledok sa čoskoro dostaví 🤰

myskahryzka
6. dec 2016

@vanda12345 jaaj.. Okna. Tie moje si uz tiez pytaju umytie, no zatial ich ignorujem. No kedze pride svokra na Vianoce, dovtedy ich musim umyt. 😀 😀 Neboj sa.. mrcha dojde cochvila.. este budes na to nadavat.

kotatko1232
6. dec 2016

Ach baby z nicoho nic som tak ochorela hrdlo ma silno boli kaslem a som KO ☹
tak asi zase nic z toho...

vanda12345
6. dec 2016

@myskahryzka presne tak obcas aj take ako okna umyt treba no tak ja to uz mam este som kupila dnes nove zaclony zelene kedze deti tento rok chcu zelonobiely stromcek tak treba doladit😉a pred svokrou je fajn sa blisnuk aj ked ja take neriesim ja viem aka som uzasna🙂

matik7
6. dec 2016

Zienky drahe..ja som dnes zistila, ze ked som si robila ten testik v sobotu, bola som este len 9DPO, nie 10😂 Nechapem ako som sa mohla pomylit ked kazdy den starostlivo ratam, haha😂 Nevadi, kazdopadne mi to dodalo nadej a neviem sa dockat piatku, ked mi ma prist ms🙂 dovtedy som rozhodnuta netestovat a sama nechapem, ze sa mi to dari..asi sa len velmi bojim dalsieho sklamania😢
Drzte mi palce babulky..ja na vas vsetky myslim😘

adria88
6. dec 2016

@matik7 držím ti všetky prsty nech mrcha nepríde a nájdeš si v piatok miesto nej na testíku 2 krásne // 😍 🤰👶

vanda12345
7. dec 2016

baby 1dc 4.11kyret dnes7.12mrcha ratat uz od 4??joj nikdy som sa jej tak nepotesila este jednu a snazilkujeme😉

modrykoniar
7. dec 2016

@vanda12345 super teším sa s tebou 🙂 tak vidiš ešte mesiac a ideš na to 🙂

vanda12345
7. dec 2016

@modrykoniar dik si mila aj ja sa tesim nikdy som sa tak na nu netesila som zvedava aka bude ale to zvladnem presne myslim ze to bude tak akurat no nie??🙂

modrykoniar
7. dec 2016

@vanda12345 no možno bude trošku iná, predsa len telo sa dáva do kopy, tak pi dalej alchemilku, ale podľa mna ked skončí tak už môžeš aj mužíka ku sebe pustiť trošičku, nie že snaženie vo veľkom ale nejaké cvičné dobre padne 🙂

vanda12345
7. dec 2016

@modrykoniar ved ano myslim ze sa mu to zide ako zvlada to ale vies dal by si povedat myslim ze uz bude tutu mutu ale budeme si davat pozor ano som zvedava veru aka bude ale vlozky nakupene😨 a ty ako si na to uz chces snazilkovat ci az v novom roku??

modrykoniar
7. dec 2016

@vanda12345 no ja ešte trošku špiním, také dozvuky mám. Konečne to už skončí však už tahám 3 týžden, to je fakt jak po pôrode 🙂 no dufam, že už tento týžden skončí všetko. no a budúci týžden by som chcela zbehnúť k dr. no a podľa toho čo mi povie. mne vtedy hovoril, že ked sa to vyčistí samo môžeme sa snažiť hneď. tak uvidíme.

vanda12345
7. dec 2016

@modrykoniar no pekne to mas fakt no urcite to skonci a bude vsetko ok aj ja som sa teraz objednala na bud piatok k svojmu som zvedava co povie tak mame to podobne

modrykoniar
7. dec 2016

@vanda12345 no budeme spolu odpočítavať. ja som len zvedavá ako budem počítať datum mrchy. lebo teraz mi začala 20.11 a v podstate pomaly končí, ale kedy mám čakať dalšiu ? o 2 týždne? no fakt som zvedavá, lebo podľa dátumu by som mala dostať že 20.12.

vanda12345
7. dec 2016

@modrykoniar tak to mas tiez ako ja ani srnka v lese netusi ci pride cca tak ako teraz alebo sa vratia moje stare kratky cykli proste nik asi nevie samo sa to ukaze v tomto si nejak nepomozeme

eliss19
7. dec 2016

Ahojte dnes som bola na kontrole po kyrete trošku som zostala zaskočená povedala mi že mám vysoko sliznicu tak neviem či je to dobre či zle po kyrete som dva a pol týždňa a snažiť sa môžeme po druhej- tretej menštruácii

lenka_vi1
7. dec 2016

@vanda12345 ahoj moja, co mas nove? My ideme 19.12. na prvu kontrolu tak som velmi nedockava.

vanda12345
7. dec 2016

@lenka_vi1 no konecne moja uz vcera som chcela pisat ze kde si sa nam stratila tak je fajn tesim sa s tebou a ako sa mas ako to zvladas??😉

lenka_vi1
7. dec 2016

@ejuska2586 drzim palce nech je vsetko ok, my ideme 19.12. tak verim, ze budeme mat krasne Vianoce.

vanda12345
7. dec 2016

@vanda12345 a co nov konecne dnes 1ms a uz nech je hned 2 a ideme na to🙂