Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@kotatko1232 to ano tu pijem ale co myslela ze ak alchemilku tak nema sa pit mata??ci ako nejak tomu nerozumiem ja mam v praci dost zimu tak miesto vody pijem matu a teraz neviem ci tym sa alchemilka neoslabuje alebo tak
@vanda12345 mata je vraj prirodna antikoncepcia... ale ak to s nou neprehanas nemal by byt problem
@131313 no ja este nesnazilkujem asi az po 2ms ale tak dik vymenim asi za sipkovy🙂 si mila
@nikita32111 Tiez Femibion a pyridoxin. A pred otehotnenim som brala aj Ecko.
@vanda12345
Nemas za co.. nasla som aj clanok https://www.noviny.sk/zaujimavosti/104396-zeny-...
@131313 este raz moc dakujem dopijem a vyradujem z mojho pitneho rezimu😉fakt to vidim na tie sipky a co je na otehotnenie ak uz sme pri tom??🙂
@vanda12345 mata je ako antikoncepcia to som citala...a salvia sposobuje potrat...
@ejuska2586 krasne ciarocky, my sme 6tt+3. Mas aj nevolnosti? Lebo ja nic, dokonca sa mi zlepsila plet a celkovo sa citim ovela lepsie.
@kotatko1232 dik za dalsie info tak snad ta sipka je v poho takze ziadna mata a ani salvia fakt som rada za toto forum clovek sa tu stale nieco nove a uzitocne dozvie🙂
@zabinkalenka ahoj. Prepac ze odpisujem az teraz, som tu dlhsie nebola. Viem ze nemam pomaly ani nic v profile vyplnene,nejako som to zatial nepovazovala za podstatne vyplnat, ale budem si asi musiet aby ste nieco o mne vedeli. Tak aby som ti odpovedala, snazime sa uz vyse roka o babatko a zatial stale nic, mame uz aj nejake vysetrenia pobehane a vsetko sa javi ako v pohode, vysledky nic nenasvedcuje tomu ze by sme to dietatko nemohli mat:/ Dakujem za povzbudive slova, verim ze sa to raz podari. Vtedy som mala zly den ale teraz sa to snazim brat uz trosku s nadhladom
@dejna20 gratulujem moja k dcerke. Ako ten čas letí uz si 21tt.
@lenka_vi1 Nevolnosti mam, ale nezvraciam, prehana ma. A dnes ma dokonca od malej chytila crevna chripka. Ale uz je to lepsie, ako rano.
@ejuska2586 no ja zase nic, akurat som strasne nafuknuta po jedle ale nevolnosti neviem co to je... no snad dopadne dobre kontrola.
@ejuska2586 naozaj ukazkove testiky☺
@zdenusa4 Ajoj ja som Mia. Precitala som si tvoju spravu. Ja som sa dlho trapila d otehotnenim. Pravdu povedic prestsl ma bavit aj sex s muzom lebo som ho povazovala za bezmiselny kedze nemozem otehotniet. Jedneho dna mi piradila mama od kamsratky ze si mam kupit v lekarni Femibion vitamini ktore sa piju pre planovane tehotenstvo a v tehotenstve do 12 tizdnja. Po skoro 5mesiacoch sa podarilo ked som uz aj zdvihla ruky od toho ze budem mamina. Teraz aom v 4tt+5. Tak sa tesim. Skus to a hlavne bez stresu.
@miavel a ako dlho ste sa snažili? My už vyše 2roky femibion som brala aj ja a nič.
@sipka99 zihlavovy mozes v pohode 😉
@senselinka no Servus...ty si ako na Tom?
Tusim ste mali nejake plany?🙂
@kakatulik ahoj zlatinko, ja dnes 1DC, nevyslo ani IUI, ani nativ IVF... uz neviem, co zmenit, robit inak 😖 Dvaja zdravi ludia, vsetko ukazkove a aj tak nic.
Asi ma niekto uriekol 😨
@senselinka jeeeminacku...toto fakt pes nezral.....na tom native ste boli v Brne?A aj sa nieco vykultivovalo,alebo iba neujalo.Asi by si mala zacat nezdrvo zit a mozno potom...
Jaaa fakt neviem co toto je. Aj ked sa vlastne teraz nesnazime,ale tak nejaj meriam aj testy robim aj vitaminami sa napchavam a akurat dnes mi je taaak zle,ze az.Vsetko ma boli,v zaludku akoby som kamen mala...zu ked sa tie vsetky doplnky len pozriem mam chut ich vyhodit.😵
@kakatulik nie, najprv som chcela do Brna, ale tym, ze chodim uz dlho do GF a bolo to jednoduchsie aj s ohladom na Elisku a cestovanie, ostali sme tu.
Vajko bolo krasne, za tri dni malo embryjko 8 buniek, co je uplne super, vklada sa 6-8 bunkove po trojdnovej kultivacii, ale "iba" sa proste neujalo 😔
😢...ach jo,pytat s preco je asi zbytocne a myslim ze od roznych utesovaciek a mojkaciek si zu vyliecena a hlavne imunna po vsetkom ci ste si zu cstou za mimi prsli.....
Sustred sa teraz na Vianoce a tak daaale....mozno ten buduci rok fak prinesie nieo pozitivne.😘
@kakatulik vies co, ja uz ani sklamana nie som... zato muz totalne veril a riadne je rozcarovany 😖
Co uz, chcem si uzit sviatky, nestresovat, byt dobra na Eli, na muza, ved mam skvelu rodinu 💗
A potom uvidime 😉

@vanda12345 alchemiku mozes pit. 😉