Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@lenka_vi1 ano vyzera to tak. neboj aj jeden dobre načasovany sexik moze priniest uspech
@lauritkatesty drz palce 🙂 zacinam byt nedockava....pila som aj grepovy dzus pred ovu, zajtra chcem zacat s ananasovym na uhniezdenie.
@lenka_vi1 no trocha som spinila mam lieky a tak 21 idem k svojmu verim ze vsetko ok ako byva mi tazko ked som hladna tak na vracanie ale nevracam len vcera cestou autom ale to sme sli vela km drzim prsty
@vanda12345 dakujem ti, uz som na teba myslela co sa neozyvas
@vanda12345 inak ak mas teraz aj nevolnost tak verim ze je vsetko ok a ze babatko rastie jedna radost....uvidis 21.2. ako bude bit srdiecko... 🙂 ja som 2 DPO cakam co sa bude diat...
@lenka_vi1 ano bola som v cz ano verim ze rastie a vsetko ako ma byt ako edpo ved uz si muslela ze bola ci??
@lenka_vi1 vcera vecer sa to trocha vratilo aj dnes ale mam lieky berim a 🙏sa isto to bude ok nepripustam si ine (aj ked obcas cervik vrta)no isto bude ako ma byt a aj u teba ty az teraz po ovu??co bolo potomto minule
@vanda12345 ahoj zlatko ako sa mas?
@modrykoniar ahoj moja no mala som sa fajn vcera som po velkej zas utreela krv dnes spinenie teraz som dosla z cz a zas krv aj taka zrazenina neviem co si o tom mysliet😕
@modrykoniar poboluje ma miestami podbrusko tak si vravim asi rastie maternica preto zas mozno nieco prasklo alebo tak a 🙏
@vanda12345 ak mas krv, nie je to dobre... 😕 Chod zajtra k svojmu Dr.
@vanda12345 dufam ze to bude dobre, ale radsej zajtra skoc ku dr. Nech ta pozrie. Myslim na vas. Drzte sa.
@senselinka
@modrykoniar dakujem vam baby zavolam sestricke tak uvidim co povie ci ma da skor
si moc moc zlata dik
@vanda12345 daj vediet potom, drzim palce ✊💖
🙏🙏🙏
@senselinka
@modrykoniar baby spinenie ustava uz len po velkej trochen ale nie krv a uz sa mi podarilo 2x si potikat z porcelanom 😨 nie nejak strasne ale predsa tak verim ze je vsetko ok a dik ze tak na mna myslite ste ´fakt uzasne baby😉
Ahojte babenky tehulky potrebujem poradit som v 10tt a zistila som ze je mi zle z uzivania kyseliny listovej ( femibion 1) mali ste to niektora a prestali ste uzivat alebo ste pokracovali a preslo to casom ??? Dakujem za kazdu odpoved 😚
@vanda12345 príznaky mas teda tie spravne 😀 volala si tej sestricke? jasne ze na teba myslim, ved sme spolu uz nieco prezili tak teraz ta neopustim nie 😉
@modrykoniar este nie moj lekar v pondelok po pansky zacina o 10 takze este len ma to caka ano tie spravne preto verim ze vsetko ok a uz ani nespinim to presne potyzdni sa zopakovalo asi po takom case o nieco vic narasta maternica😉a ked som akoze hladna alebo prazdny zaludok to katastrofa
@vanda12345 Moja a to si nemala mat teraz MS normalne??zvikne aj vtedy trosku spinit..
@kotatko1232 24,1nedosla tak myslim ze este ee este par dni tomu chyba a ty ako?
@vanda12345 Tak neboj nic zle to nebude..mozno isto nejaka zilka praskla ved predsta tam velmi maternica pracuje 🙂 babenko verim tomu ze tento rok budes mat 😀
a co ja hmm som iba 8dpo objednane testiky uz mam aj ovu aj teh.. 😀
@kotatko1232 ano aj ja tomu verim a 🙏 a isto to tak bude ty kks ja dnes ako z mechom udreta zle mi je hlava ma boli no nic moc ale vydrzim tak teda drzim prsty pri testovani nech najdes //
@vanda12345 HAHAHAH PODARENA...
no tak dufam a verim ze najdem...
@vanda12345 no neviem co to bolo minule, ale teplotka pekne stabilne na 36,8 takže ovu bola estelen nedavno. Dnes 3 dpo a cakame co bude.
@lenka_vi1 no ja bola u lekara ale este nie je akcia ❤kontrola o tyzden
@vanda12345 v ktorom tyzdni si a ake je velke embryjko?
@lenka_vi1 viesco trocha som sklamana predomnou sa mu nieco stalo s pc tak mu nebolo do reci vraj to moze byt dobre aj zle a kontrola o tyzden ale ja verim
@lenka_vi1 6+2 podla apky on asi take riesi az ked bije ❤takze moc nie som mudrejsia

@lauritkatesty tak teplota aj dnes 36,8 tak ako vcera, tak pravdepodobne pred 2 dnami prebehla ovu a mala by som byt 2 DPO. Vcera sme sa uz nestihli snazit tak ostava to len na ten 1 den pred ovu. Snad stacilo.