icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

haluta
7. júl 2016

@tinka881 inofolic je čo?

tinka881
autor
7. júl 2016

@haluta obsahuje kys.listovu

kakatulik
7. júl 2016

...a Inozitol,.ktory je dobry na dozrievanie a kvalitu vajicok. 🙂

gigus
9. júl 2016

Dnes som začala brať clostík tak dúfam že to už pôjde... 🙂

gerry22
13. júl 2016

Ahojte baby snazilky 🙂 pridavam sa aj ja k vam. Verim, ze do konca roka sa tu vsetky budeme tesit z tehu. Prajem to kazdej bez ohladu na to kolko sa uz snazite o babo. Vela stastia v boji o snazilkovanie. Drzim vsetkym palceky. Ideme na to. 🙂 🙂

tinka881
autor
13. júl 2016

@gerry22 uz to musime dat vsetky tento rok a hlavne do uspesneho konca.ako dlho sa snazite?

gerry22
13. júl 2016

@tinka881 tak urcite do konca roka to dame, ale verim tomu ze aj skor 🙂 mi sa snazime este len druhy cyklus tak dufam ze to tentokrat vyjde. A vy?

sila2
13. júl 2016

Pridám sa k vám snažiť sa začíname v októbri v novembri dúfam, že to vide tento krát bez problémov a hlavne tehotenstvo nakoľko som v máji prišla v 20 týždni o nášho synčeka držte palce.

gerry22
13. júl 2016

@sila2 Prajem vela stastia, je mi luto ze si prisla o synceka, ale neboj tentokrat to bude dobre. Drzim prsteky v boji o snazilkovanie nech sa cim skor tesis z // ciarociek 😀

sila2
13. júl 2016

@gerry22 Ďakujem som rada ze môžem byť na tejto stránke a podeliť sa aj s ostatnými

gerry22
13. júl 2016

@sila2 je dobre ze sa tu takto mozme podelit o vsetkom a poradit si navzajom. 🙂 Zacinate sa este len teraz snazit alebo ste sa snazili aj predtym?

gigus
13. júl 2016

@gerry22 ja sa snažím už 3. rok...☹ Za ten čas jedno biochemicke tehotenstvo a druhe v 10 tt.. ☹ Dúfam že to už všetky dáme....🙂

gerry22
13. júl 2016

@gigus Tak to je dlha doba o snazenie sa. A bola si aj na nejakych vysetrenia aby si zistila dôvod preco sa ti nedari otehotniet?.... ja ti samozrejme prajem vela stastia aby si sa uz po takom dlhom case mohla tesit z tehu . Mi s manzelom sa snazime este len 2 cyklus tak verim ze sa to tentokrat podari a ked nie tak rok je este dost dlhy aby sme to dali 😀 😀 😀 Drzim prsteky a prajem vela sikovnych žubrienočiek 😀

sila2
13. júl 2016

@gerry22 Mam deväť ročnú dcérku, postavili sme dom tak sme sa rozhodli, že chceme ešte jedno bábätko aby dcérka mala súrodenca, v decembri minulého roka som na prvý krát otehotnela všetko bolo v poriadku až v máji som začala krvácať trocha utekala do nemocnice a povedali, že maličký nežije nezistili áno príčinu co sa stalo vraj sa zastavil rást malému ale prečo nevedia 😢

gerry22
13. júl 2016

ano chapem ta, a fakt si silna osobnost, ako zvladas stratu nenarodeneho dietata a nevzdala si sa a bojujes dalej, ja s mojou citlivou povahou neviem neviem ako by som to zvladala. Drzim prsteky nech ti to na druhykrat vyjde a hlavne bezproblemovo bez akychkolvek komplikacii 😀 Mi sme sa tiez prestahovali pred tyzdnom z 2izboveho do 3izboveho bytu, nakolko uz mame jedneho chlapca 3,5 rocneho a chceme este jedno babo, boli by sme radi keby to bolo dievcatko ale ak bude chlapcek tak aj tak sa budeme tesit len nech je zdrave. Prve tehotenstvo prebiehalo celkom dobre, sice mala som krce musela som uzivat magnezium ale da sa povedat ze bolo bezproblemove, tak dufam, ze ked sa nam zadari aj na druhykrat bude vsetko ok.

gigus
13. júl 2016

@gerry22 ďakujem...aj tebe prajem skoré tehulkovanie... mám za sebou akurát hormonálny profil a muž spermiogram výsledky sú dobré tak neviem...dúfam že to už dáme 🙂

tinka881
autor
14. júl 2016

@gerry22
@sila2
My sa snazime rok a behom roka 2x kyret.Prvy rok 2015 jul v 9tt a pred mesiacom v 12tt. Dnes sa idem objednat na genetiku, hematologiu a priatel na spermiogram. Snad najdu pricinu, lebo už by som si tym nechcela prejst. Mne dopomohol prvykrat duphaston a druhy krat clostil. A beriem inofolic a priatel folandrol.

gerry22
14. júl 2016

@gigus tak si myslim ze ked je vsetko v poriadku aj z tvojej strany aj s manzelovej tak coskoro sa budete tesit aj vy s tehulkovania. Tak huraaa do snazilkovania 😀 😀 kedy mas mat ovulaciu, alebo kedy zacinate snazilkovat?

gerry22
14. júl 2016

@tinka881 tak presla si si tym najhorsim, ved ktora zena by sa uz nebala a bola by pokojna po dvoch potratoch. Vela sil ti zelam a hlavne nech uz sa tesis aj ty s bezproblemoveho tehotenstva a bez strachu. Ja uzivam len kyselinu listovu z B6 a vitamin E, myslim, ze u mna nie je potrebne brat aj nieco ine , lebo ja nemam taketo problemy a tak isto ani manzel, k prvemu tehu mi dopomohla kyselina listova a to sa nam podarilo na prvy sup. Kedy zacinate snazilkovat?. kedy mas mat ovu?

tinka881
autor
14. júl 2016

@gerry22 snazit sa zacneme až po vysledkoch z hematologie a genetiky.Este som poslala priatela na spermiogram a ked budem vediet, že je vsetko ok, tak až potom. Ovulku neviem kedy mam mat, meriam si BT, tak uvidim, ci hned aj bude

sila2
14. júl 2016

@gerry22 prajem ti nech sa vám darí a všetko víde bez problémov

gerry22
14. júl 2016

@tinka881 aha, chapem, tak prajem ti nech vam vsetko dopadne dobre co sa tyka vysledkou a potom huraa do snazilkovania. Vela stastia prajem a drzim prsteky 😀

gerry22
14. júl 2016

@sila2 dakujem pekne 🙂 aj tebe tak isto vela stastia v smazilkovani a nech vsetko prebieha bezproblemovo , drzim prsteky 😀

gigus
14. júl 2016

@gerry22 v priebehu budúceho týždňa ale mi sa snažilkujeme aj mimo plodných dní....🙂 meriam si bt ale len tento cyklus som začala a mám v tom trošku zmätok.....asi tak....🙂 a ty?

vanda12345
14. júl 2016

ahojte baby tak aj ja sa k vam ridavam v utorok som bola vybrat mirenu teraz neviem ci sa cistim skor mam menzes a vraj potom sa moze hned zacat snazit 😉 u mna to bude ina zmena mam 13r dceru a 11r syna ale konecne aj muz suhlasi z babom tak pojdeme do toho vsetkym co sa snazite prajem skore a uspesne tehulkovanie 😎

gerry22
14. júl 2016

@gigus MI snazilkujeme uz druhy cyklus, ja si bt nesledujem lebo v tom by som asi mala zmätok, od kedy som porodila tak viem presne kedy mam ovulaciu, lebo mam aj bolesti, krce a zaroven mam aj v mobile kalendar ktory mi to aj presne ukazuje, zatial mi to podla kalendara vychadza presne mozem sa nan spolahnut. Ja mam akurat druhy den plodnich dni a ovulaciu mam mat za dva dni, tak dufam ze mi to vyjde tentokrat. Posledne dva dni od kedy snazilkujeme som si vsimla, ze po toalete mam ruzovkasty vytok, nechapem tomu preco, na uhniezdovanie je skoro kedze este ovulacia ani neprebehla. Asi tak z mojej strany

gerry22
14. júl 2016

@vanda12345 Ahoj snazilka 🙂 Je pekné, ze aj po takom dlho case ste sa rozhodli mat babo, Prajem vela stastia o boj v snazilkovani, nech sa cim skor tesis z tehulkovania. Bude to velka zmena po tolkych rokoch 🙂

vanda12345
14. júl 2016

tak ano ano bude ale tak ja uz asi 2r lamem manzela a ze nie nie ale uz je nalomeny tak sa pojde na to ja som nikdy nic nemerala neriesila tie 2 ani neviem ako prisli ale mam tiez kalendarik v mobile ale kedze som9r nemala poriadne mechu tazko sa asi vyznam no nechame sa unasat a dakujem si mila 🙂

gerry22
14. júl 2016

@vanda12345 ja som tak isto na tom bola ked som chcela prve dieta, manzel sa bal ze ci to zvladneme a ci nenastanu nejake komplikacie , lebo zo zaciatku som sa strasne bala porodu, no aj taky porod som aj mala strasne tazky a bolestivy. ale teraz je to uz v pohode nebojim sa tak. Lamala som ho az som ho po niekolkych mesiacoch nalomila. A tak isto aj teraz sme uvazovali dost dlho nad tym ci chceme alebo nie. Mam 3 rocneho chlapceka a o kedy sa narodil sme si davali pozor aby som neotehotnela, ale teraz sme sa konecne odhodlali ist do toho tak sa snazime uvidime ako sa nam zadari, ja si tiez nic nemeriam ani sa nesledujem, len ten kalendarik mam tiez len kvoli tomu aby som nezabudla kedy mam mat mrchu 🙂

vanda12345
14. júl 2016

gerry22 ako ja si myslim, ze ak sa nam podarilo raz ci dva krat tak spontanne bez vsetkeho tak to bude aj teraz ale chapem baby ktore maju s tym problem, ze sa sleduju a beru vitaminy a ine no snad nam sa to podari ani sa nenazdame 🙂 moj muz vravi , ze k tym 2 sme prisli ze sa len obtrel o mna tak aj teraz to tak bude