icon

Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?

julka82
19. apr 2013

Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂

dudenka
4. nov 2016

@anika44
@miriam111111 dakujem za info, asi som ho zatial nebrala spravne. S nikym som sa o nom nebavila, tak som ho zacala pit az ked som si nan spomenula, cize vecer. Skusim aj ja davkovanie rano na lacno, no ked to nevyjde naordinujem si ho 2x denne. Drzim prsty aby sa nam snazenie s inofolicom v tento mesiac zadarilo 🙂.

dudenka
4. nov 2016

@crazy_girl1 dakujeme, dufam, ze sa coskoro aj tebe zadari. To je jedno co nam k splnenemu cielu dopomoze, len nech to uz konecne vyjde...♡

crazy_girl1
4. nov 2016

@dudenka presne tak 😉😘

adriana1104
5. nov 2016

@lenartova1 ja by som mala záujem. Cena?

pajara
8. nov 2016

Ahojte, inofolic som brala v septembri prvy mesiac, 2x denne, podarilo sa nam to hned v prvy mesiac, pco nemam, ale predtym anovulacne cykly. Riadne som sa nim zasobila, zostalo mi plne balenie 20 sackov, ak by niektora z vas mala zaujem, posuniem za 12 eur aj s postovnym (sukr.postu prosim ☺)

eva1984
8. nov 2016

Ahojte žienky, som tu nová a začala som brať inofolic len tento mesiac (asi na 3 DC), na odporúčanie mojej kamošky lekárničky a jednej gynekologičky. Nemám s nim skúsenosti žiadne, počula som o ňom prvý krát, tak reku vyskúšam. Zisťujem si o tom info na nete, že čo to je a tak a narazila som na Vašu diskusiu, tak sa chcem spýtať jednu vec:
Ak som ho začala brať chodím často na záchod cikať. A vycikám veľa. 😒 Mala ste niektorá takúto skúsenosť?

dudenka
8. nov 2016

@eva1984 ahoj kolko krat denne ho beries, ja len raz denne. Co sa tyka toho cikania, ziadne taketo veci som na sebe nespozorovala, tak neviem poradit, ci pricinou bude ten inofolic...

anika44
9. nov 2016

@pajara prepáč,inofolic sa môže brať aj 2 krát za deň? Odporúčané dávkovanie je tam len 1 denne.

eva1984
9. nov 2016

@dudenka beriem ho 2x denne, ževraj je to lepšie... neviem to posúdiť. Skúšam len 😒 No minulý mesiac mi menzes meškal 5 dní, tehu test bol však negativný. bolo to celé divné, lebo sa mi to ešte nestalo, vždy mám ako hodinky menzes. A počas tých 5 dní čo mi meškalo som chodila tiež každú chvilu cikať ako ked si tehu. Potom došla MS a začala som ten inofolic, ale to cikanie neprestalo. Tak neviem, nemám pocit že by som bola prechladnutá, alebo čo... 😒 😒

eva1984
9. nov 2016

@anika44 aj ja ho beriem 2x denne. Je to vraj urýchlovač otehu. 😒 😉 😀 ale netuším kde je pravda. 😀

pajara
9. nov 2016

@anika44 ahoj, brala som ho 2x na zaklade odporuceni tu na stranke

miriam111111
9. nov 2016

@pajara ahoj prosim ta aj ja ho uzivam tak sa chcem opytat ci vies presne kedy si mala ovu?Ja som 15DC a beriem ho 2x denne ale ovu zatial nikde.

anika44
9. nov 2016

@eva1984 tak skúsim aj ja brať ho 2 krát denne

sona8030
9. nov 2016

ahojte žienky...som nová chcem sa opytat či ste niektora otehotneli s pomocou inofolicu. Chcela by som otehotniet a nemam pravidelne cikly. poradte prosím

ruzicka603
Odpoveď bola odstránená
dudenka
9. nov 2016

@eva1984
@anika44 Koceny nie ze te nastane nejaka davova psychoza, po vasich prispevkoch mam aj ja chut nahodit sa na uzivanie 2 x denne... 😉

sona8030
9. nov 2016

no ja som sa objednala na gyn. a uvidim čo mi povie tam a až tak si kupim inofolic ked mo odporuči lekarka 🙂

dudenka
9. nov 2016

@ruzicka603 mozno liek potrebuje viac casu, kym sa prejavi jeho lieciva sila, ja ho beriem uz 4. mesiac. Musime len vefit, ze sa to raz podari...

sona8030
9. nov 2016

určite pride 🙂 všetko ma svoj čas treba len verit

ruzicka603
Odpoveď bola odstránená
dudenka
9. nov 2016

@ruzicka603 ahoj, teraz to uzivam 4. mesiac. Zatial som skusala len 1 x denne...

ruzicka603
Odpoveď bola odstránená
nicolette87
10. nov 2016

Caute kocky tuto ovulaciu sme zacali pracovat na babatku teda chceli sme... kedze velmi chcem otehotniet a moj manzel ma 40 tak som zacala poctivo pripravovat aj jeho aj mna 🙂 ja konkretne beriem inofolic a prave na to sa chcem spytat...doteraz som mala celkom ocividnu ovolaciu v strede cyklu podla hlienu som vedela ze je to tu...ale tento mesiac ako beriem inofolic zrazu vobec nic ziadny hlien dokonca som si kupila ovulacne testy a podla nich tiez nic....namiesto toho som zacala namietso ovulacie krvacat....nieje to silne ako pri menstruacii nemam absolutne ziadne bolesti ale trva to uz druhy den...rozmyslam ci za to nemoze ten inofolic ci to nemam radsej vysadit lebo doteraz som bola zdrava ako rybicka...

eva1984
10. nov 2016

@dudenka myslím že davová psychoza vznikla už len samotným inofolicom 😀 😉 niektorým ženám to rozhádzalo cyklus, niektoré otehu už po prvom balení. Je to otázne ako to vlastne funguje, ale spoliehať sa na inofolic asi nie je to pravé orechové. 😒Treba to len skúšať a byť v pohode. 😉 😉

chanaaa
10. nov 2016

Ja som ho užívala dva mesiace a druhý mesiac sme si prestali dávať pozor, že ak sa podarí potešíme sa a ono to hneď vyšlo. Brala som ho kvôli podozreniu na polycystické vaječníky a úpravu menštruačného cyklu.

eva1984
10. nov 2016

@nicolette87 ahoj, no veľa ženám to rohádzalo cyklus, aj ovuláciu, čo som sa dočítala na nete, ja mávam ovulku tiež akoty že hlien a ovulka s bolesťou vajčneíka, teda nikdy som nemusela testovať, vždy som vedela kedy ovulujem. Tento mesiac bol aj hlien ale ovulku som mala skôr a plodné dni kratšie. Netuším či to bolo tým spôsobené. My sme sa začali snažiť tak viacej asi len teraz od septembra, drahý býval vkuse preč z roboty, tak som začal na odporúčanie brať tento inofolic 2x denne. Len tak zo zvedavosti, Mohla si mať aj anovulačný cyklus, ktorý je tiež bežný, a nemusel to spôsobiť vobce ten inofolic. Alebo ti to posunie na neskôr. čo sa týka krvácania myslím že som dakde čítala že ženy v čase ovulovania aj zakrvácali, ale či je to ok netuším.

nicolette87
10. nov 2016

@eva1984 no stve ma to lebo toto mal byt prvy mesiac co sme sa chceli snazit nechcela som nic zanedbat nakupila vitaminy a neviem ci psychika zapracovala alebo ten inofolic ale cele zle vrrrrr

eva1984
10. nov 2016

@nicolette87 no psychika vie narobiť šarapatu, mám s tým skúsenosti 😀 preto to až tak teraz neprežívam, len skúšam tento zázrak na trhu 😀 minulý mesiac mi menzes meškal 5 dní, čo sa mne nikdy nestalo, len ked som bola tehu 2x tak meškal dlho 😀 😀 tak som si mslela že sa podarilo, ale tehu test bol negatívny a potom MS došla. Tak mi kamoška lekárnička dalal ten inofolic, že je to vraj dobré. Nechám sa prekvapiť 😉

nicolette87
10. nov 2016

@eva1984 tak ci tak by som mala ist ku koncu roku na preventivku tak sa spytat lekara co mi to chce to moje telo povedat lebo ocividne som prehnane iniciativna a takto to potom dopadne 😀 tiez som o inofolicu pocula len chvalospevy tak som ani neratala ze by mi to mohlo rozhadzat cyklus no uvidime drzme si palce 😉

miriam111111
10. nov 2016

Baby ja som ho zacala brat tento mesiac 2x denne lebo minule cykly som mala anovulacne a uz som myslela ze aj tento mesiac to tak bude a dnes mi na ovu teste ukazalo ze by ovu mala byt bud zajtra alebo pozajtra.Takze si myslim ze funguje