icon

Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?

julka82
19. apr 2013

Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂

dudenka
7. jan 2017

Ano na spodnom vidim aj ja. Tak drzim prsty nech ciarocka silnie a nech sa vsetko dobre vyvija...😘

misulqaaa
10. jan 2017

Ahojte, mam na predaj 60 vrecusok Inofolicu, bez skatulky. cena 30e aj s postovnym na dobierku

bienennest
10. jan 2017

@butterfly333 Ahoj, ako tabletky existuje takzvany Inofolic Combi (http://www.inofolic.sk/). Na rozdiel od praskoveho Inofolitu je tam aj latka - d-chiro inozitol. Pytala som sa nanho v lekarni, ale povedali mi, ze ho odporucaju hlavne zenam s nadvahou.

margaretka84
10. jan 2017

ahojte, pridavam moju skusenost s inozitolom...v letesom si na zaklade recenzii na nete nasadili inofolic, lebo mam diagnostikovany PCO. Brala som tri mesiace, v septembri som sla na prehliadku, vysledok ziadny. Lekarka mi odporucila namiesto inofolic skusit Nosifol ( obsahuje inozitol + nejake dalsie vitaminy), hovorila, ze s tym ma este lepsie skusenosti ako inofolic a mam to urcite vyskusat, ale 2 x denne (upozornila ma, ze 1x denne nestaci). Mala som to brat tri mesiace a ked nic, mali sme prejst v decembri na hormonalnu liecbu...v novembri som mala pozitivny test 🙂 cakame babo a co je este vacsia haluz pre mna, ze na ultrazvuku nemam po cystickach na vajecnikoch ani stopy....neviem, ci to mam pripisovat nosifolu iba, lebo popri tom som cvicila Avivu (cviky na panvove dno) a zmenila som stravu (zacala som brat rybi olej, vela orechov, menej cukru...). Drzim palce vsetkym snazilkam a hlavne aj sebe, aby sme to dotiahli do konca, este sa nechcem radovat, prvy trimester nie je este za nami....

v3v3rica
11. jan 2017

stacilo kupit infolic a uz je to tam, takze posuniem neotvoreny, kupovany v decembri kto by mal zaujem 🙂

liliputka23
11. jan 2017

@v3v3rica a za kolko ho posuniete

v3v3rica
11. jan 2017

@liliputka23 12 eur vratane posty

ilike33
11. jan 2017

Ahojte, mam na predaj INOFOLIC 54 ks a FOLANDROL 24 ks v krabici za 40 eur plus poštovne. Keby niekto mal zaujem.

monciciada
11. jan 2017

milos32nika21
12. jan 2017

Ahojte baby dupaston ste nebrali ake mate skusenosti?

laskacik
13. jan 2017

ahoj milos32nika21

ja som brala a ešte od začiatku na novo beriem duphaston lebo ja som mala nepravidelné cykly vďaka tomu sa mi aj upravili ...a teraz keď sa snažíme o bábo tak mi zas len duphaston doporučili ale k tomu aj clostylbegyt siofor a inofolic takže podľa toho na čo ti ho predpísal a musím podotknúť že nie každej žene pomôžu niektoré tabletky vitamíny a doplny u každého to je individuálne...

maria24102015
14. jan 2017

Ahojte Snazilky.My sme sa s manzelom pokusali o babatko rok. Neriesili sme bazalnu teplotu,plodne dni...nic.len sme v ten rok toho mali dost tak sme sa az tolko nesnazilkovali,ale mysleli sme si ze sa zadari.Potom uz nabiehali otazky ci nie je daky problem a tu som sa docitala o Inofolicu. zacala som ho brat od 13.10.2016 az do teraz.Tolko som si tu onom precitala!vela chvaly a uzasnych pribehov s vytuzenym stastnym koncom 🙂 uz len z tych pribehov som si myslela ze otehotniem,tak "zazracne" vyzeral ten vyzivovy doplnok. Brala som ho poctivo 2x denne.Avsak v mojom pripade neuspesne :( Mam vsak na vas otazku,pred tyzdnom som dodobrala.Menzes mal zacat od 13.1. Ale uz od 9.1.som mala spinenie,ale oba hnede a stacili mi intimky.dufala som,ze sa uz zadarilo a je to znak spojenia vajicka so spermiou 🙂 avsak trvalo to 4 dni a na 5 den (13.1.) mi prisli normalne moje dni.avsak boli silnejsie a riadne ma bolia prsia.este k tomu nemam klasicku cervenu krv ale az ciernu,casto aj s kuskami takeho cieneho mazu/vytoku :( nikdy som to nemala a zlakla som sa...:( trva to druhy den...

Viem ze som sa dost rozpisala ale prosim ak viete (aj ked nie :D ) poradte co to je...do teraz som tie neuspechy brala v pohode,vsak ked to ma prist tak to pride (od oktobra sa snazilkujeme naozaj dost) ale teraz chytam depku...

Dakujem za kazdu radu,komentar,a velmi chvalim taketo forum kde si zeny pomahaju ;) a este zelam kazdej aby sa jej podarilo dopracovat sa k vytuzenemu zdravemu dietatku ;)

karmela
14. jan 2017

@maria24102015 ahojky ja som ho osobne neskusala ale co som čítala niektoré baby otehu ale niektorým rozhadzal poriadne cyklus..To spinenie môže byt spôsobené aj ním ale na tvojom mieste by som zašla k Dr a predtým skúsila tehu testik.Drzim palčeky aby sa zadarilo co najskôr

zuzi179
14. jan 2017

Ahojte kocky. Brala som inofolic len jeden mesiac 3 krat denne. Teraz mi meska 5.den. V den planovanej menstruacie som mala slabucke spinenie prsia napate a na druhy den spinenie pominulo. Nerozumiem tomu. Zazila som podobne stavy ked som bola pred 5 rokmi tehotna 🙂 Vela tu citam ze niektorym kockam sa rozhadzala dlzka cyklu. Mali ste niektora podobne priznaky? Snazime sa dva roky. Tehu test este robit nechcem asi je skoro skor si myslim ze taka vysoka davka mi to nejak rozhadzala.Dakujem za radu

kakatulik
14. jan 2017

@zuzi179 urob test!

maria24102015
14. jan 2017

@karmela dakujem za radu 🙂 , dufala som ze som uz v tom,ale ta cierna krv mi robi starosti.spravim si potom testik a uvidime 🙂

katusik_katka
15. jan 2017

Dobrý deň . Máte skúsenosti z PERGNAFOLIN 800? V lekárni mi ho odporučili má to byť niečo také ako inofolic. ( pridala by som aj foto ale nejde mi to ) 😢 ďakujem veľmi pekne

katusik_katka
15. jan 2017

PREPÁČTE PREKLEP VOLA SA TO

PREGNAFOLIN 800

viktoria46
15. jan 2017

Brala som ho aj ja aj muz a zadarilo sa 😊

racica12
Autor odpoveď zmazal
crazy_girl1
15. jan 2017

Kočky, ahojte, po prvom sklamaní s Inofolicom, kedy som ho brala 2-3 cykly minuly rok, som ho zacala teraz uzivat opät. Dala som tomu este sancu. Prosim vas, odsledovali ste si pocas uzivania na sebe nejake zmeny? Mna napr.sem tam akoby tak picha v podbrusku, pobolieva, co mavam väcsinou pocas mrchy alebo cez ovulku. Toto pocitujem od stvrtka cca, odkedy som aj zacala brat. Dakujem za info a drzim vam vsetkym pästicky. Nech je pre nas rok 2017 tym najstastnejsim 👶🏼❤️

karmela
15. jan 2017

@crazy_girl1 ahoj moja nemám snim osobnú skúsenosť ale kamky ich užívali a ževraj presne take bolesti mali na začiatku kým si telo nezviklo,jedna má uz babo druha musí ísť na IVF ale tam má problém presne že jej nerastú foliky..Držím ti palčeky

butterfly333
15. jan 2017

@crazy_girl1 ja som ho brala 5mesiacov no nic som nespozorovala.

crazy_girl1
15. jan 2017

@karmela mne nastastie folikuly rastu, teda aspon podla gynekologa, no uvidime. Mam tam sacky akurat na 1-2 cykly, takze ak nezafunguje, uz to s nim vzdavam. 😢 Lebo skor sa obavam ci to nemoze skodit viac ako pomahat...

crazy_girl1
15. jan 2017

@butterfly333 a pomohol za tych 5 mesiacov?

karmela
15. jan 2017

@crazy_girl1 tak ked gyn vie že rastu tak problém nebude uvidis.Kamke zistili že jej nárastu v cár.skus uvidis aj ja som nadnim rozmýšľala tak po konzultácii s Dr som ho radšej nekúpila niektorým kočkam vraj pomohol niektorým rozhadzal cyklus.Ale každá sme iná tak nech ti pomôže 😉

monciciada
15. jan 2017

@crazy_girl1
Ahoj ja som zacala brat inofolik 9.12. Menzes mi dosiel o 2-3 dni neskor ale pred mrchou som mala priznaky napnute prsia,zvecsene 😊 a brusko take nafuknute ako keby som bola v 5 mesiaci 😊 beriem ho zatial dalej ale ja mam pocit ze som z neho strasne pribrala😒 mam ho este do 30.1. Uvidim ci ho budem brat este dalej... A to pichanie v podbrusku mam tiez,ale neviem comu to mam pripisovat...

crazy_girl1
15. jan 2017

@karmela mne ho moj gynekolog odporucil. Ale tak uvidime, este som to s nim riskla posledny cyklus a koncim. Uz potom len listovka 😉 Mne sa tiez zdalo minuly rok, ze mi to rozhodilo cyklus, spinenie a menzes chodil ako sa mu chcelo. Pripisovala som to Inofolicu, tak uvidime co bude teraz. Zatial okrem toho pobolievania vsetko oki.

butterfly333
15. jan 2017

@crazy_girl1 ano hned na dasí mesiac no v 6tt to skončilo. Teraz beriem superfolin kedže mám MTHFR snad mi to pomože je to podobne ako inofolic len lacnejšie.

crazy_girl1
15. jan 2017

@monciciada tak si drzme päste, snad to zafunguje. Alchemilkujem sa kazdy den, do toho Inofolic a pyridoxin na predlzenie lutealky. Ovu este len mam mat.