Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?
Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂
@crazy_girl1 je to z českej stranky tak skusam je tam 30ks kapsul za necelych 8€.
@crazy_girl1 aj ja papam kys.listovu a vitamín E mi poradila Dr plus agnucaston na úpravu cyklu lebo tiež minuly rok mi zahaprovala ms ale klop klop prinom všetko ok a je vraj dobrý na ovulaciu obsahuje extrakt vitexu jahnacieho co je vraj dobre na tehu..Len ho treba užívať 3mes.Ked otehu tak vysadím 😊 Ale každéj žene sadne niečo iné..
@butterfly333 vyzera to dobre. Mozno tiez prehodnotim Inofolic, alebo to necham len na Alchemilku, listovku a pyridoxin. Drzme si pästiky 🙏😉
@crazy_girl1 a este mam doma od tej istej značky to iste ako inofolic je tam ale 30ks vrecušok a stalo to 9€ je to uplne to iste. Vola sa to Fertiprona.
@karmela jasne, preto aj ja skusam zatial. Ale tak 9 mesiacov je este celkom kratka doba. Verim, ze coskoro to pride 😉🙏
@butterfly333 tak ten Inofolic ma asi len dobru reklamu. Kopec lacnejsich produktov s tym istym ucinkom...
@crazy_girl1
Jasne dzim paste 😉aj ked ja ich drzim kazdej nech uz aj nam sa zadari 😁 ja alchymilku nepijem,bojim sa jej,lebo podla starych mam moze vyvolat potrat... Ale to si asi iba namyslam. Ovu som zatial netestovala,ale prave dnes som si objednala ovu testy tak zacnem 😉 ale podla priznakov asi viem kedy je 😊 ta ideme do toho 😊
@monciciada ja mam tiez priznak, pobolievanie vajecnika. Vtedy priblizne viem, ze asi pukol folikul a coskoro prebehne ovulka. Alchemilka je super na zenske veci, ale moze sa pit iba do ovulacie, potom uz nie, lebo presne ako pises, sposobi stahy maternice a aj potrat moze. Preto len do ovulky sa odporuca. 😊
@crazy_girl1 neboj uvidis nájdeš čoskoro // nám sa mala podarila presne na 9 mesiac od snaženia.😍No a uvidíme koľko potrvá práca na druhom 😊 Ale som si povedala že tohto roku to dáme všetky čakateľky na // 😊
@karmela teeeeda, tak dalsiu vec mame spolocnu 😉 My sa snazime sice od januara 2015, lenze v aprili som si zlomila nohu a do jula som bola odstavena, tak sme mali prestavku. Ja dufam, ze tie // uz konecne na testiku uvidime. Neviem sa dockat, ake to asi vsetky 😂😘😍
@crazy_girl1 januar 2016 😂😂😂 mam pomylene roky.
@karmela januar 2016 😂😂😂 Mam pomylene roky.
@crazy_girl1
Ano presne som to citala kedy alchymilku vysadit,len ja som taky psychac ze si myslim ze uz som tehotna kazdy raz 😁 mne uz to sisi 😁 ani nejdem pisat co vsetko si predstavujem a namyslam 😁
@crazy_girl1 vždy treba veriť a nevzdať to.No my pri druhom uz nemáme take tempo ako pri malej tak sa snažíme pred ovu a cca cez robím ovu testíky ale nevzdávam to.my sa zatial snažíme krátko ale od januára uz intenzívnejšie tak určite to všetky dáme čoskoro 😉
@monciciada ja som to msla v decembri, ale vtedy som sa fakt citila nejako inak. Mrcha meskala 2-3 dni, ale nakoniec prisla. 😢 Myslim, ze sa nestihlo uchytit, ale priznaky boli... neviem, tazko uz spätne to rozoberat. Pozeram dopredu a dufam, ze coskoro sa nam zadari 2x// 😍😍😍
@karmela urcite to pride... verim v to, ze coskoro. 😘😉 Idem si dat alchemilku, mam navarenu. Este do ovulky pijem. 🙏
@crazy_girl1
No presne aj ja ten december uz happy ze kolko to meska uz nastartovana ze si kupim test a ono to prislo... Blbecek 😒
Jasne ze sa treba kukat iba dopredu a ostatne hadzat za hlavu 😁
@monciciada ja som dnes 13 DC a ty? Ako dlho sa snazite?
@crazy_girl1
Tiez 13 DC. Terat to je druhy rok 😉
@crazy_girl1 ano presne aj ja ked som našla tu fertipronu tak som obj.to no našla som potom na ich stranke superfolin tam su vyžsie davky kedze ja mam tu mutaciu. No ja od kedy sa snazime bude to uz 3roky tak vzdy každy mesiac cez ovu mam.ovu spinenie trocha krvi no tento mesiac ako uzívam superfolin vobec nič ani kvapka. Tak dufam že to pomôže.
@crazy_girl1
Zle som povedala 17DC prepac 😁
@crazy_girl1 tak držím palčeky nech je táto ovu úspešná na bábätko 😊
Ahojte.31.1.som mala ms.11.1.som z nicoho nic zacala kus krvacat rak som sa hned v ten den objednala do gyn.ten ni urobil ultrazvuk a pozrel a povedal ze mam par cyst ale ze nic vazne.a ze od soboty mi zacina ovulacia obidvoch vajicok.
Tak mi dal inofolic pijem jeden prasok na den.Gynekologom namna ze vyzera to ze mozu byt dvojicky ked obidve vajicka ovuluju srandista🙂
Kupila som si 30sacikou toho prasku.
Kedy zacnu ucinkovat?
@svadba30.maj ja som ho brala asi pol roka ale 2 x denne.. Mne nepomohol
@mattkapd dakujem za odpoveď.drzim palce aby vam to vyšlo.
@svadba30.maj nám to vyšlo len inofolic nám nepomohol
Ja ho užívam už cca 4 mesiac hlavne koli cystam na vajecnikoch, na to je geniálny! Žiaľ moja posledná cysta musela ísť von a zistilo sa ze bola endometriozna, takže som po laparoskopii a naďalej užívam inofolic, takže dúfam že čoskoro sa zadaní aj nám 😉

@butterfly333 to mi je velmi luto 😢 Ten liek nepoznam, ale verim, ze zaberie, drzim päste