icon

Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?

julka82
19. apr 2013

Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂

iva2020
18. máj 2017

Zienky chodim sem sem-tam citat co pisete,a tak tiez napisem...inofolic beriem tri mesiace 2x za den. Zacala som priberat,mam chute na sladke....neverila som ze to z toho moze byt,ale ako vidim,niesom sama. Po prvom mesiaci brania mi mrcha meskala 12 dni, a teraz mi meska uz mesiac....cize za tri mesiace som mala mrchu len raz. Nechapem ci mi to skodiii alebo co to znamena ked mi to takto oddialuje mrchu, co sa narobilo, ci to mam vysadit alebo co. Tehotna urcite niesom,uz som minula 4 tehu testy. Uz som objednana k dr.tak som zvedava co povie nato

mravvcek
18. máj 2017

@butterfly333 ja mam 35. Fakt som bola beznadejny pripad pre lekarov,a stal sa zazrak az 4x aj ked dva krat to nedopadlo dobre.

havedka
18. máj 2017

Dobry vecer my sme dnes s partnerom boli v Bratislave v cenre GYN.FIn,uz 8 mesiacov sa s partnerom snazime a nic,no som uz starsia budem mat 45,chcema s spytat je tu aj taka starsia ,mne tiez lekarka poradila tento prasok pit tak neviem ma vyznam aj v mojom veku este,vsetke vysledky gynekologicke mam vraj v norme aj partner,lekarka nam vravela ze to bude mojim vekom ,

bibianka15
19. máj 2017

@havedka moja kamoška porodila 47 r a zdravie bábo neboj oni len hovoria že je to vekom ale nemusí.budem vám držať palce🍀🍀pre šťastie

jajoda
19. máj 2017

Dievčatá ak by ste mali záujem, zostal mi nenačatý partnerský balíček inofolic (20 ks)+ folandrol (30 ks) + ešte načatý balík folandrol 10 ks a inofolic 2 ks. Ak by ste mali záujem, ozvite sa

laurakrauz
19. máj 2017

Ahojte dievčatá,

podarilo sa mi napísať skutočný príbeh dvoch žien, ktoré sa snažili otehotnieť a nakoniec absolvovali umelé oplodnenie, sú to osudy plné emócií, no možno vás povzbudia.... Knihu uverejňujem po častiach na mojom profile, ak by ste mali záujem, prikladám link:

https://www.modrykonik.sk/blog/laurakrauz/article/zazrak-zo-skumavky-iii-cast-au6eub/

havedka
19. máj 2017

@jajoda ahoj aka by bola cena

jajoda
19. máj 2017

@havedka všetko spolu 22 eur aj s poštou

havedka
19. máj 2017

Prosim va chcela by som s partnerom vyskusat tie pripravky alebo aspon ja ten prasok Inofolic,momentalne nemam peniazky nazvys ,nema niektora podarovat alebo za postovene podarovat aspon 10 balickov na vyskusanie?Dakujem vam

butterfly333
19. máj 2017

@havedka 10 baličkov nepomože kedže by sa to malo brat aspon 3mesiace.

katka1601
22. máj 2017

Tak ja som si dneska zadovazila inofolic tak uvidim ako mi to bude pasovat.na baleni je pisane ze sa nesmie presiahnut jedna davka denne ale citam tu ze ste viacere uzivali dva za den.tak neviem kolko si mam davat?

martina7905
22. máj 2017

@katka1601 1x denne

katka1601
22. máj 2017

@martina7905 ja si tiez myslim ze staci jeden za den.ale niektore pisu ze im to povedal doktor ze dva za den.

martina7905
22. máj 2017

@katka1601 1staci mne to nepomohlo vobec len som pribrala po tom

danyb
23. máj 2017

@iva2020 ja beriem inofolic už tretí mesiac a na začiatku som mala vyslovene nechutenstvo k jedlu, niekedy mi bolo dosť zle od žalúdka a napriek tomu, že sa to zlepšilo a nejem viac ako inokedy som už pribrala 5 kg ☹ ale ak sa to má podariť tak mi to za tých pár kíl navyše stojí, tak sa snažíme ďalej 🙂 viem, že niektorým babám to rozhádzalo cyklus, neviem či je to až tak zlé, v každom prípade je evidentné že to s tebou niečo robí 🙂 v každom prípade sa poraď s dr. a nevzdávaj sa 🙂

danyb
23. máj 2017

ahojte dievčatá, máte niektorá aj iné vedľajšie účinky inofolicu ako priberanie a chudnutie? ja mám v poslednej dobe bolesti v prsiach a pichá ma v podbrušku a niekedy pri ľavom vaječníku.. ale tá bolesť v prsiach ma už trošku metie..

katka1601
23. máj 2017

@danyb a nemozes byt tehu?ja som sama zvedava na inofolic zacnem ho brat ked sa dostavi ms.mala by prist dnes ale zatial nic.ty ho prosim ta ako uzivas od ktoreho dna?

danyb
23. máj 2017

@katka1601 ani nevieš ako rada by som bola.. ale dva testy jasne hovoria, že zatiaľ ništ... začala som ho užívať hneď ako som sa o ňom dozvedela od kamošky, ktorej pomohol, vôbec neviem, koľko som bola po ovulke. ja užívam len raz denne, nakoľko nemám problém s MC, mám pravidelný 29 dňový, ako hodinky 🙂 cyklus sa mi našťastie nerozhádzal ako niektorým dievčatám ale mám príznaky už skoro dva týždne ako tehu. asi mi už šibe 🙂 neviem či sa dá vsugerovať bolesť prsníkov? 😲

katka1601
23. máj 2017

@danyb uplne ti rozumiem a som na tom podobne tiez priznaky ako tehu a test biely tiez mi uz sibe a velmi velmi by som si priala uz aby sa zadarilo.

butterfly333
23. máj 2017

@danyb aj ja som z neho pribrala nie vela a beriem ho od decembra2x1 cyklus mi to nerozhadzalo je vždy presný.

danyb
23. máj 2017

@katka1601 tak uz aby boli coskoro dve // 😊 aby nam uplne nepreplo.. ja som uz prestala merat aj BT a aj s ovulacnymi testami som skoncila.. tak si len uzivame a berieme obaja vitaminy.. ale aj tak som potom z toho sklamana ked zase nic.. ale veriiimeee!!!

danyb
23. máj 2017

@butterfly333 a prsia a podbrusko ta nebolia? citala som tvoje prispevky a je mi luto cim si si presla 😢 ja som mala len jeden potrat pred rokom.. a odvtedy sa nedari.. obaja sme uplne ok, tak asi psychika alebo vek.. dufam, ze sa ti coskoro zadari 😊

butterfly333
23. máj 2017

@danyb no odkedy sa snažíme ma od ovu do ms bolia prsia po bokoch no tento cyklus som brala vitex a bolo to lepšie neboleli tak.No ja som potratila celkovo 6x naposledy minulý rok v juni a predtým vo februari bola anembryomola no teraz to bude rok od posledneho MA a nič nedarí sa,aj ked mne zistili 4mutacie mám teda trombofiliu ale neviem či to bude príčina kedže mi to zistili len pred rokom no mám dve zdrave deti a vtedy mi nič nezistil že mám trombofiliu no ak sa teraz podarí tehu tak cele si budem pichat inj.teraz už druhy cyklus beriem fytosoju tak som zvedava či pomože aj vitex.

chuchu86
23. máj 2017

Ja odkedy beriem inofolic a clostibelgit týždeň pred ms neskutočne bolesti v podbrušku, kríze ma bolia.
A možno mi v mozgu harasi ale prsia mám plnšie
Druhý cyklus s clostilom nevyšiel.
Teráz mám brať 3 x za deň a doki ešte vypisal pregnyl injekciu

butterfly333
23. máj 2017

@chuchu86 clostil vysušuje sliznicu skus radšej fytosoju

chuchu86
23. máj 2017

@butterfly333 - ja som sa rozhodla, že ešte jún vydržím ale potom prestanem brať clostil.
Pribrala som dosť odkedy beriem tie hormonalne tabletky
Psychicky som natom zle, keďže už to bude rok čo sa snažíme a nič.
Nechám to tak.

butterfly333
23. máj 2017

@chuchu86 my už vyše 3roky tak skušame čo sa dá.

danyb
23. máj 2017

@butterfly333 obdivujem ta ako to zvladas 😊 ja mam tiez uz dve velke deti ale moj najuzasnejsi priatel nema ziadne a velmi tuzi byt otcom. preto som sa na to dala aj ked mam uz 44 rokov.. velmi by som si to priala a cas tak rychlo leti..

chuchu86
23. máj 2017

@butterfly333 - držím ti palce,aby sa to podarilo.
Túžba je veľká,ale potrebujem sa psichicky pozbierať, načerpať silu na ďalší boj

butterfly333
23. máj 2017

@danyb ja mam syna z prveho manželstva a dceru mám s terajším mužom no chceme ešte jedno no ja mám 37r v lete38r tak tiež ten vek nás tlačí no začali sme v 35 no nedarí sa.