icon

Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?

julka82
19. apr 2013

Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂

simkamatko
14. aug 2017

Cawte baby mam na predaj inofolik 38ks 25€ dohoda mozno exp.2019 mne ho lekar vysadil

petra55
17. aug 2017

@edita0527 dobry den mohla by som od vas kupit inofolic dakujem ak je to este aktualne

tinkaronko0710
17. aug 2017

Dobrý den,mala by som záujem o infolic kto už nepotrebuje,mne pomoze ak mozem kupim. Ďakujem veľmi pekne.

tinkaronko0710
17. aug 2017

@simkamatko Ahoj ja by som mala záujem ak sa da teda. Ďakujem

simkamatko
18. aug 2017

@tinkaronko0710 ahoj pisem spravu

siminka7787
26. aug 2017

Ahojte , ja som vybrala jedno balenie inofolicu a zatiaľ nič☹ dnes som si kúpila v lekárni dalsie, môj partner nepoužíva žiadne doplnky ani vitamíny. Posledný test mi vyšiel negatívny , keď sa nám pošťastí , podelím sa s Vami 🙂 zatiaľ sa snažíme len 2 mesiace

illy25
26. aug 2017

Takze moja skusenost baby 🙂. Mam PCO,ake silne to neviem, no ale ze mam na sone take typicke PCO vajecniky. Prve babo sa podarilo takto....rok naostro a nic,takze som nasadila Inofolic 2x denne a na 4ty mesiac buuum tehuu. Lenze som v osudny mesiac pila aj Ajurvedsky caj SHATAPHUSPI,je na upravu menzesu a ja som si ho "naordinovala" reku nech mi nastartuje tie moje vajecniky. Podstivo som ho varila 3x denne,je hnusny ale zvykla som si na tu chut. Caj spominam preto,lebo druhe tehu bolo takto....7 mesiacov Inofolic 2x denne,uz ma to prestavalo bavit kupovat kvoli vysokej cene,tak si vraviim ze-kupim zase ten Ajurvedsky caj! a tak ked mi zacal novy cyklus,som caj zase podstivo pila 3x denne a mrcha uz neprisla....tehu test pozitivny. Takze fakt neviem ci to bol Inofolic alebo ten caj....dvakrat tehu ked som cez ten cyklus pila caj....zeby taka nahoda,alebo ozaj zazracny caj 😀. Fakt neviem,urcite inofolic nezaskodil na tie PCO vajecniky a ktovie kolko by to trvalo bez neho....to odskusane az tak nemam,kedze teraz ma uz vek tlacil,tak som ho rovno od zaciatku snazilkovania zacala brat. Doktorka mi chcela dat hned clostylbegit tablety,ale blee hormony silne :-/ tak som skusila najprv svoje metody a prislo to....este som nebola toto druhe tehu doktorke povedat,ale som zvedava ci bude prekvapena. Cakam este chvilu nech je vidno uz aj srdiecko. Ked budem chciet tretie babo,tiez kupim Inofolic a rovno aj moj zazracny caj 😀

majuska72
27. aug 2017

@illy25 ahoj, v prvom rade gratulujem a chcem sa opýtať, kde sa dá kúpiť ten čaj. Či aj v obchode alebo len cez internet ? Ďakujem 😉

katarina88888
27. aug 2017

Min rok v lete som bola na umele oplodnenie - neuspesne... kedze som to uz nechcela absolvovat, tak som lekarovi povedala, ze podme od zaciatku, cestou vyzivovych doplnkov... ja som brala INOFOLIC 3 mesiace plus ine vitaminy... muz bral FOLANDROL 3 mesiace plus ine vitaminy... po 3 mesiacoch som otehotnela... cizeeee bud za to vdacim a) Inofolicu b) hormonom co do mna dopovali pocas umeleho a to mi nastartovala vajecniky c) ine vitaminy, kt som brala... teraz mam mesacneho zdrabeho synceka 🙂

jajoda
27. aug 2017

@katarina88888 gratulujem😀 My sme tiez nasadili kuru folandrol a inofolic. Ja pijem okrem toho alchemilku a beriem aj macu, vit E. Manzel ma selen, zinok, macu a caj z kotvicnika. Aj sa nam po 3 mesiacoch uzivania zadarilo, no vsak v 10 tt prislo MA😢 Teraz sme zacali znovu snazilkovat a dufam ze zaberie zase tato kombinacia vitaminov😀

katarina88888
27. aug 2017

@jajoda no manzel mal tiez macu... aj nejaky prirodny testosteron... ja chlorelu, spirulinu a cecko... drzim prsteky !!! urcite sa zadari... len vydrzat a byt trpezluvi 🙏

illy25
27. aug 2017

@majuska72 ahoj, dakujem 🙂. Ja som ho kupovala v Nitre, v obchodnom centre Centro Nitra je taký zdravý bio obchodík, neviem presne ako sa volá, tam maju tie Ajurvedske čaje, je ich vela, ale na ženské veci ako menštruácia, vaječníky je tento Shatapushpi. A videla som tie čajíky aj v inom centre nákupnom, ale neviem si spomenuť kde. Pozeraj v takých zdravých obchodíkoch ;)

jaja63
27. aug 2017

Ahojte, chcem sa spýtať, či ste boli počas užívania Infolicu viac hladné,alebo ste pribrali? Zajtra sa ho chystám kúpiť a začať brať, lebo bohužiaľ sa nam zatiaľ 7mesiacov nedarí a dnes som dostala ms a popritom som mala ovu tento cyklus odsledovanu aj lekárkou.. A na to priberanie sa pýtam preto, ze v poslednej dobe sa nejako prejedam, bojím sa toľko športovať, aby som náhodou niečo nepokazila..

martina7905
27. aug 2017

@jaja63 ano za 2mesiace som pribrala skoro 4kg

majuska72
27. aug 2017

@illy25 super, do NR to mám na skok a viem ktorý obchod myslíš 🙂 kamoška mi tam robí, tak jej hneď idem písať aby mi ho zajtra kupila 😘

jaja63
27. aug 2017

@majuska72 skúsim ho aj ja, za to nič nedáme 😉

majuska72
27. aug 2017

@jaja63 jasne, môže len pomôcť, nie ublížiť. Koncom týždňa mám dostať mrchu tak od 1DC ho budem piť

chuchu86
28. aug 2017

Babi inofolic odporúčajú gynekologovia ženám, ktoré majú pco !!!

semisa
28. aug 2017

@chuchu86 ja nemam pco a odporucil mi ho na upravu cyklu a pre co najakorsie otehotnenie

majuska72
28. aug 2017

@illy25 ahoj čaj mám už doma, no tá chuť ... 😂 Ale stojí to za vyskúšanie. Kúpila mi ho kamoška v mlynoch v NR a stal 4.80e

illy25
28. aug 2017

@majuska72 ahooj supeer tak uz aj varis 🙂 heh no ta uzasna chut nema chybu 😖. Tak aj v mlynoch ich majuu dobre vediet. Inak ja som si ho casto nechala vriet v hrnci ako to pisu v navode ze je to silnejsie 😀. Niekedy 3x za den, niekedy 2x za den,ako sa mi chcelo,bo uz mi z toho hrabalo 🙂 a sexovali sme kazdee 2-3 dni,bez ohladu nato ci som mala pocit ovulky ci nemala,muzovi som povedala ze az dokym nepride mrcha budeme makat,bo niekedy ani nevieme kedy to nastane a nic nemusime citit,pretoze tento cyklus som mala totalne pocit ze je uplne neplodny,bez ovulky a AHA. Ovulku som mala sice pravdepodobne az 40ty den cyklu,kedy uz normalne zeny maju za sebou druhu mrchu 😀 ale predsa sa stal ten zazrak ze moje telo to dokazalo. Lebo to PCO znamena ze k ovulke dochadza maalokedy. Preto aj mrchu mavam nepravidelnu kratku slabu....tak som nejak objavila tento caj na upravu mrchy,bo sak s mrchou je spojena cela plodnost zeny,tak som skusila. Aj ty mas taky nepravidelny cyklus? Inak asi su to dobre caje celkovo vsetky ,bo chvalia si ich,aj vidno ze to je sama bylinka. Niekde doma mam brozurku kde su vsetky a tusim som tam videla aj caj pre tehotne,asi ho skusim,musim pozriet co k nemu pisu,mozno mi pomoze na nevolnosti,dnes mi bolo prvy krat zle,zaludok ako na vode cely vecer,uff tak uz to zacina a to chcem este dlhsie tajit v rodine ze som tehu, uvidime ako to zvladnem. Inak aj alchemilkovy caj odporucaju pit tak cca do ovulky,tiez vraj pomaha. A muzovi som nekupila nic,to podla mna nema moc vyznam,ved spermii su miliony,to vsetko musi v zene brutalne klapnut.

jaja63
29. aug 2017

@semisa mne to tiež spominala lekarka pri pravidelnej prehliadke,ale vtedy som tomu nevenovala pozornost..a to tiez nemam PCO

jaja63
29. aug 2017

Vcera som mala 2DC a zacala som brat infolic a priatel florandrol,tak uvidime..a citala som vela o ucinkoch toho inozitolu,co je hlavna zložka na organizmus a musim povedať,ze som prijemne prekvapena..napr.podpora na zvladanie stresu, proti vypadaniu vlasov, na metabolizmus tukov v pečeni a tym aj znizenie cholesterolu..alebo napr.prevencia proti rakovine prsnikov a prostaty..takze nielen na liečbu PCO..myslim,ze ublizit to nemoze

piskootka
30. aug 2017

Ahojte. Ak by ste mali záujem, mám v bazáre Inofolic na predaj. Zostalo mi 29 kusov, predám za 10 eur už aj s poštovným. Mne pomohol k otehotneniu, používala som ho necelé 3 mesiace.

zuzana256
30. aug 2017

Ahojte máte niekto nejaku značku lubrikačneho gélu len toho kvalitného chcem to kvôli tomu že to chceme viskusat aby sa spermosky dlhšie udržali tam aj z hlienom

tinkaronko0710
30. aug 2017

Ahoj babu Prosím Vás ako mám brat infolic a koľko krát denne? Ďakujem

martina7905
30. aug 2017

@tinkaronko0710 po jednom sacku rano aj vecer

tinkaronko0710
30. aug 2017

@martina7905 a mám to dat do vody a vypit,alebo ako? Prepacte,alebo Le nemám s tým skusenosti. Ďakujem

martina7905
30. aug 2017

@tinkaronko0710 ano v troske vody rozmiesat a vypit je to bez chuti🙂

tinkaronko0710
30. aug 2017

@piskootka záujem ak je volne. Ďakujem