Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?
Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂
Mna by zaujimalo ci ste na sebe pocas uzivania zbadali niake zmeny,ako co sa ovulacie tyka.
Ahojte, som po vysadeni antiky. Po vysadeni prve 2 cykly som mala dlhe 45-50 dnove, treti 29 dnovy a potom 5 mesiacov nic... 14.5. som dostala vyvolavacku, 19.5. prisla mrcha a odvtedy beriem Inofolic 2x1 denne, rano a vecer na odporucanie lekara. Som zvedava, ci pomoze 🙂
Ahojte milé snažilky.Vo štvrtok má čaká USG tehu test bol jednoznačne pozitívny a odber krvi vykazoval vysoké hodnoty tehu hormónu.Ak to tak bude a všetko bude na kontrole v poriadku rada by som posunula inej snažilke zvyšné ovul.testy ak by bol záujem.Mám aj ovorené balenie Nosifol Forte Duo a Folandrol-tiež otvorené balenie čo bral manžel.Viac info v správe.
Ahojte baby pomohol Vám niektorej inofolic aj keď ste nemali MS a zrejme anovulaky ? Po vysadení HAK nemám MS a idem skúsiť infolic ďakujem 😊
@sandrusik22 ahoj , dr mi odporucil Inofolic asi v januári 2017, manžel navštívil dr vo februári, navrhol mu Folandrol, a v máji na jeho narodeniny som mu ako darček dala foto zo sona 🙂 “nedávali sme si pozor” od septembra 2016, a skúmali sme , že v čom je problém , ale nakoniec sa podarilo, máme 6mes batôžtek lásky 😉 ak by niekto mal záujem mám 43ks Inofolic-u a 20ks Folandrol-u... držím Vám všetkým palce ❤️
@ariania a mala si aj nejaké problémy alebo sa nedarilo z neznámej príčiny ?
@sandrusik22 nedarilo sa nám rok ale presnú príčinu sme nepoznali no ja som bola v minulosti operovania pre zrasty na vaječníkoch a mávala som často zápaly močových ciest ... takze doktor tvrdil že to mohlo byt aj tým a preto mi to odporucil
@ariania ďakujem za odpoved a gratulujem k bábätku ❤️
Žienky, zostal mi Inofolic Plus 40 tbl, ak by mala niektorá záujem.
Dobry den. Ja som brala Inofolica manzel Folandrol cca 2 mesiace a podarilo sa. Teraz mame takmer 9 mesacneho zdraveho syna.
@marcimi mám záujem
@ariania mám záujem o infolic Ďakujem
@zklackova a mali ste nejaký problém alebo ste brali len tak ?
@sandrusik22 brali sme len tak pre podporu
@tinkaronko0710 Inofolic ešte mám ak máte vážny záujem napíšte mi IP
mne sa osvecil Inofolic combi a manzel bral folandrol,
ak by mal dakto zaujem ostalo nam 14sacikov folandrolu, pripade zaujmu piste IP.
drzim vam vsetkym palce 🙂

@tdli my sme to s manželom užívali súčasne ja dvakrát denne a on iba ráno nalačno, nejaké viditeľne zmeny som nezbadala ale keďže sme sa rok snažili bezvýsledne a po užívaní Inofolicu a Folandrol sa nám to do mesiaca podarilo pripisujem to tomu. Myslím si že hlavne u manžela to malo efekt.