icon

Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?

julka82
19. apr 2013

Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂

lenna71
3. okt 2014

Ahojte predal tri krabice NOSIFOLu - velmi podobne ako infolic. povodna cena 18 € teraz po 14 € za krabicu. Mam tri.Ak by mal niekto zaujem napiste IP.

ninocka84
3. okt 2014

idem prispiet svojou skusenostou, okrem toho ze som raz o babo prisla, potom som 4 mesiace uzivala inofolic prvu polovicu cyklu - vlastne vzdy do ovu, raz denne rano, myslim si ze mi to upravilo ovulku aj cyklus a pomohlo mi to k otehotneniu.

julypetkova
6. okt 2014

tiez som si ho dnes kupila ale neviem ci ho mozem zacat uzivat hned ci mam cakat na 1 DC? poradte 😉

darinka.b
8. okt 2014

Tiez by som chcela negativne napisat na inofolic ale tiez chcem podotknut ze som ho nemala odporucany od gyn a som zdrava. brala som ho tri mesiace po dva sacky denne a vysledok je ten, ze akurat mi fajne predlzil 28-30 dnovy cyklus na vyse 40 dnovy, s tym ze komplet mi posunul ovulku tento mesiac som mala ovulaciu az na 28 DC co je uz aj na mna vela a teraz ani neviem kedy mam cakat mrchu, tak ratam 14 dni od ovulky ze sa zrejme dostavi a to sa snazime o druhe mimi, tak sme sa snazili v pravy cas ale ci sa zadarilo neviem tazko povedat, takze pre zdrave baby neodporucam inofolic, naozaj kto ma PCO a podobne problemy tak tak je to super vec, podla toho co som si precitala 🙂 😉

garrincha
9. okt 2014

Ahojte, ja som veľmi nedôverčivá, čo sa liekov a vitamínov týka, ale čítala som veľa pozitívnych ohlasov a tak som aj ja vyskúšala. Začala som teda brať INOFOLIC 1x denne, nakoľko sme sa snažili už od januára a stále nič. Po dvoch týždňoch mi vyšiel pozitívny test, robila som si už tretí, tak dúfam. že mi to potvrdí aj Dr. Za mňa teda môžem Inofolic len odporučiť a všetkým snažilkám držím palce.

kstarina
14. okt 2014

Ahojte tiež som si kúpila inofolic ale beriem ho len štyri dní a tiež sa snažíme o babo rok a pol tak dúfam že už najbližšie nedostanem menstrulaciu a budem v tom. Ak môžte poraďte ako dlho mám piť inofolic zatiaľ ho pijem raz denne a dúfam že zaberie

bloncka007
14. okt 2014

@kstarina Ahoj. Ja som ho brala 1x denne od 1DC a zabral. :D Mrcha už nedošla a ani nedojde, som v 9 týždni. 😀 Veľa šťastia. 😉

matarka
14. okt 2014

@kstarina Ja som na odporucanie lekara brala 2 vrecka/den. Rok a pol je vsak dost na to, aby ste to riesili s lekarom - folikulometria, spermiogram.. (ak uz riesite, beriem spat🙂 ) Drzim palce! @julypetkova Mozes zacat hned, nemusis cakat. Obom vela stastia!

1234lubka
16. okt 2014

takto, kazdy liek byste mali uzivat po konzultacii z lekarom. Jasne ze niektorym rozhadze cykly ked nemaju problem z vajecnikmi a zacnuho brat hlava nehlava tak vas prestimuluje a mate po cykle. Pri problemoch z pocatim treba najprv navstivit lekara a konzultovat problem, popripade ceknut spermiogram partnetov. On zazracne otehotnenie nesposobi. Podporuje vyvoj zdravych oplodneniahodnych vajicok. Problem mozete mat v hocicom inom. V partnerovy, hormonalny problem...vtedy inofolic nepomoze.

engie2
16. okt 2014

Ahojte, ja osobne nemam pozitivnu skusenost s INOFOLICom.
Zenam, ktore maju pravidelny cyklus ho moze prave rozhasit - ako mne. Pocula som to tiez od viacerych.

Je vhodny pre zeny, ktore maju problemy s cyklom - tam vraj pomaha. V podstate jeho sila spociva v tom, ze upravi cyklus a tak si mozu zeny odsledovat ovulaciu atd.

Tiez som pri jeho uzivani (3 mesiace) pribrala 3 kg - aj toto som citala od viacerych zien. Takze ak priberiete, viete, ze to moze byt prave z INOFOLICu. Teda u mna je to zarucene, pretoze nic som nezmenila vo svojej zivotosprave.

Ale drzim palce kazdej!

iwa17
27. okt 2014

Ahojte. Ja som užívala inofolic via než 4 mesiace aj napriek tomu, že mi môj lekár povedal, že je to len placebo efekt. A je fakt, že nám to nepomohlo. Nakoniec sme zistili, že je chyba na strane partnera. Takže odporúčam dať vyšetriť aj partnera. Lekár nám dal nejaký výživový doplnok pre neho a uvidíme o 3 mesiace, hádam to vyjde 🙂
A inofolik obsahuje o polovicu menej kyseliny listovej ako GS mamavit, prefolin+DHA , ale to som zistila len teraz nedavno 😒

mimina007
27. okt 2014

Caute tiez som nemohla otehotniet a odporucila mi doktorka inofolic a uz som v 39 tyzdni tehotenstva takze odporucam ...ak to nezaberie tak treba hladat problem niekde inde a vela robi aj psychika aj stres a ustavicne myslenie nato ze chcem byt tehotna 🙂) tak nestresujte sa a nemyslite nato ze chcete otehotniet proste si uzivajte sex a ono to pride drzim palce

romana311
27. okt 2014

no neviem ci to bolo vdaku nemu, ale podarilo sa nam to po roku a pol hned prvy mesiac uzivania a kamoske tak iste 🙂

sasa1983
27. okt 2014

Kočky, mám v chladničke gro balenia PROFERTILu, 129tbl., exp.04/2015. Výborná cena, navrhnite si ju. A mám ešte 2 balenia Utrogestanu, exp. 10/2016 a 1 balenie Estrimaxu 09/2016 a dačo málo z Duphastonu. Cez IP: Ďakujem.

iv123456789
30. okt 2014

ahojte.beriem inofolic 2 mesiace raz denne ráno ...je to normálne že som precitlivená moja nálada sa mení ako počasie 😒

erika2283
30. okt 2014

Ahojte citala som diskusie ...super spravy ze sa vam podarilo otehotiet vdaka inofolic.....ja ho uzivam us 5 den a dufam ze sa to podari aj nam....prajem vsetko dobre zienky nech sa dari cmukkkkk

nathuska
30. okt 2014

ahoj, ja som po uzivani infolicu zostala tehotna hned na druhy mesiac 🙂 Vdaka infolicu mam krasneho chlapceka 🙂 O jeho ucinnosti som pevne pesvedcena, nakolko som mala diagnostikovanu endometriozu a snou sa da velmi tazko otehotniet.Drzim palce vsetkym ostatnym zienkam nech su coskoro mamicky 🙂

minax
2. nov 2014

Ahojte,tak ja pridam zas negativnu skusenost... Po odporucani lekara a samych dobrych recenziach od vas som sa rozhodla ist tiez do inofolicu..i ked sme sa predtym este nesnazili,teda ziadne neuspechy za nami neboli,a bola som uplne zdrava,cyklus 28dnovy,ovulka presne v strede zistitelna len podla sebapozorovania..proste ideal 🙂 ale kedze vsade som citala ze pred tehotenstvom a v jeho ranom stadiu su niektore latky potrebne vo vacsom mnozstve tak to bol dovod na vyskusanie..hned prvy cyklus mi meskala menstruacia tyzden..my sme sa uz radovali ze to vyslo,lebo vsak toto sa mi nestavalo predtym..menstruacia ale prisla..omnoho bolestivejsia(nielen fyzicky,ale najma psychicky,ked clovek uz ma nadej) druhy cyklus som sa rozhodla ho vysadit po neprijemnej skusenosti,a s novym entuziazmom sme sa opat pustili do toho...a stalo sa to opat!! Zase mam uz 32 DC a ani menstruacne bolesti nie su,a pozitivny test tiez nie..cize tak ako mi rozhodil inofolic cyklus by nerozhodilo snad nic ine..uz si asi neviem zistit kedy mam ovulaciu,lebo mi uplne zmizol hlien a pichanie v podbrusku..a tie co hrozne tuzite po babetku,si asi viete predstavit co to je mat o tyzden dlhsi cyklus ☹ takze verim ze inofolic pomaha zenam ktore maju nejake gynekologicke problemy,napr.cysty,ale myslim,ze tym uplne zdravym zenam dokaze len uskodit :-/

168drobec
5. nov 2014

Ahojte..my sa s manželom snažime sice len 4 mesiac a stale nič, ale dnes som si bola kupit inofolic lebo som sa k nemu dostala nahodným čiítanim v časopise..tak možno to bol osud a konečne nám pomôže a o chviľu sa budem mocť aj ja pochváliť, že sa nám konečne zadarilo.

luluha
6. nov 2014

Ahojte 🙂 Neostal niekomu Inofolic? Rada by som kúpila. Ďakujem 🙂

luba16
23. nov 2014

Ahojte, ja mam pcos a otehotnela som prvykrat po polroku bez vyzivovych doplnkov. Druhe tehotenstvo uspesne po 4 mesiacoch, z coho inofolic som brala 3 mesiace a to dva baliky denne ako mi odporucila gynekologicka. Lekarka mi hovorila, ze pri PCOS to moze pomoct, niektorym zenam to zaberie a niektorym nie, nevie sa preco u niekoho nepomaha. Myslim, ze u mna dost pomohlo hlavne znizenie prijmu cukru pri oboch otehotneniach. Inak ostal mi inofolic, predavam, kuk moj inzerat v bazare.

gsv
27. nov 2014

Chcem sa spýtat, ja som začala tento týžden brat Inofolic, tak mi držte palce prosím, len sa chcem spýtat, podla čoho ste brali dva sáčky za den ? Je uvedené, že 1 za den na balení. Možu ublížit dve dávky za den ?
Ďakujem pekne.

butterfly333
28. nov 2014

Ahojte tak aj ja sa Pridavam k vám dnes som bola u gyn na folikulometriu folikul 16mm máme sa snažiť. A sestrička mi odporučila ten inofolic tak som ho hneď kúpila. Je písané 1x denne môžem 2x ako tu čítam že podaktore tak brali. Ďakujem a dúfam že sa zadari.

kailla_laura
28. nov 2014

Určite dve dávky neuškodia, ja som tiež začala s užívaním tento týždeň a užívam 2 x . Držím nám všetkým palčeky 🙂

miska246
3. dec 2014

Ahojte, pripájam sa k Vám, aj ja by som to rada vyskúšala s Inofolicom, bohužial som v 10/2014 prekonala mimomaternicovu tehotnost a rada by som zabojovala o toho maleho anjelika znova... Ak by som nasla nejaku snazilku s podobnym osudom, bola by som rada...

veronicka005
11. dec 2014

Ahojte...chcem sa spytat ci mate niektora skusenost s tym ktora ste zacala uživat INOFOLIC počas MS...ja som začala včera 2.deň MS a dnes uz nic ziadne krvacanie...Väčšinou mam tak 4-5 dni MS ....myslite že to mohlo byt sposobene tym INOFOLICOM? snažime sa o babo asi 2 roky...Dakujem za odpovede a držim Vam palce nech to vyjde..

mmao
15. dec 2014

Ahojte, mam na predaj 2 cele balenia (2x20sackou) inofoliku plus este niekolko sackou (v pripade zaujmu poratam). Ak mate zaujem povodna cena za jedno balenie bola 15,50 ponukam Vam to za 12,50 plus postovne. dakujem 🙂

tinkafe
15. dec 2014

Ahojte, moja skusenost, brala som Inofolic cca 3 mesiace, rano/vecer, potom som prestala a dalsi mesiac dve //. Neviem ci kvoli tomu, ale viem ze som doplnila to, co babatko na zaciatku velmi potrebuje, a preto nelutujem ze som ho brala 😉

veronicka005, daj otazku do niektorej diskusie, lebo tu sa da napisat len raz, tak ti asi vela ludi neodpovie 😉

mirkam78
16. dec 2014

ahojte baby, pred 5 rokmi cysta na vaječníku, vyoperovaná laparoskopicky. Dalsia diagnoza endometrioza, lekarka povedala ze mam 10% sancu prirodzene otehotniet. Skúšali sme asi rok a pol a nič. Lekarka odporucila skusit INOFOLIC a zázrak je na svete. Dnes uz mojej malej fazulke bije aj srdiecko, necakala som ze tak rýchlo otehotniem a vsetko vdaka INOFOLICu. Odporucam skusit 🙂

erikakernyova
9. jan 2015

ahojte baby ja sa tiez pripajam to diskusie ja som zacala brat inofolic na doprucenie mojho lekara.Nedobrala som ani druhe balenie a dnes sa mi ukazali dve ciarky na kolko mi uz druhy den meska 🙂. O par dni idem k doktorovi na kontrolu snad bude vsetko ok. Drzim palce ostatnym snaziacim