Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?
Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂
@sarah30 brala som ho dva mesiace a straasne som jedla, tiez som pribrala za dva mesiace asi 4 kila. teraz ho uz dva tyzdne neuzivam a pohoda, uz sa davam do normalu 😀
Za aky cas od zacatia uzivania inofolicu sa v podarilo otehotniet???
Ja som brala Inofolic, a este pred douzívaním posledných 2 sackov z prvého balenia, sme zistili, že sme tehu 🙂 to bolo radosti. 🙂 Ak máte niektora záujem, mám este dalsie 2 balenia
Dnes som si to kúpila vo forme prášku. Kedy to baby treba začať užívať?
Ahojte chcem sa opýtať od kedy by som mala začať užívať inofolic? Na zaciAtku cyklu alebo to je jedno? Dakujem
baby pripajam sa ku konzumentov inofolicu.....som uz viac ako 6 mesiacov po kyrete kvoli MA a rozhodla som sa skusit to tymto sposobom. nikde som sa ale nedocitala ako teda kedy je najlepsie zacatu zivat....takze som kupila a uzivam. ako vam poradili .....brat to denne alebo su prestavky napr poca MS??? dik
Ahojte. My s priatelom sa uz 20 mesiacov snazime o babatko. S doktorom som to ale zacala riesit az tieto posledne dva mesiace. Ovulaciu si vypocitat neviem, tak chodim na merania folikul. Doktor pripisuje tuto situaciu faktu, ze priatel je stale v zahranici a malokedy v obdobi kedy mam mat ovulaciu. Ale vcera necakane prisiel domov, ja berem tyzden inofolic a v pondelok mam ist na dalsie meranie tak po dlhom case bude doma pocas ovulacie a hadam by to mohlo vynst 🙂
Ahojte baby chcem sa opytat uzivala som inofolyc 2x1na 10 dni a teraz mam dostach mrchu 10 totiz ja mam nepravidelny cyklus kvoly PCO a neviem ci mozem uzivat terax inofolyc alebo ci mam pockat na mendzes a pi ms zacat s uzivanim prodimmmmm o radu
inofolik sa moze zacat uzivat kedykolvek a uziva sa 2x denne bez prestavky pred otehotnenim teda ked sa snazite a aj pocas tehotenstva do 12tt
treba dodrzat 2hodinovy casovy odstup od kavy
Nezostali niektorej z vás balenia na predaj?? IP poprosím, ďakujem.
Ahojte, predam inofolic 3x20ks exp.4/2016 za 35€ s poštovnym alebo osobny odber Pieštany
ahojte, iba vas chcem povzbudit, druhu dcerku sme vyrabali asi desat mesiacov a nedarilo sa, ako nahle som zacala uzivat jeden sacok Inofolicu, v ten mesiac so aj citila pekne bolest v podbrusku a sup, uz som v desiatom tyzdni tehotna. Urcite nieco na tom Inositole, ktory Inofolic obsahuje bude, muselo mi to riadne nastartovat dozretie folikulu.
Takze, to je moja skusenost, sama som prekvapena 🙂 😉
Ahojte ja som začala včera brať inofolic,uživam ho 1krat denne,poradila mi ho lekarnička v lekarni,tak som zvedava,ake to bude mať učinky..🙂o mimčo sa pokúšame 8 mesiacov, neni to ešte dlhá doba,ale keď žena začne po dieťatku tužiť a nedarí sa tak je človek sklamany a skuša čo by pomohlo.Tak ak mi to pomože určite napišem. 🙂
ahojte, stalo sa niektorej z vas ze vam inofolic skrátil jeden mesiac cyklus a druhý zase meskal ale tehotna som podla testu neni...
Ahojte baby. Inofolic je najlepsie brat 2x za den-rano a vecer...Najlepsie je zacat brat od 1dna cyklu po ovulaciu- kedze inofolic pozitivne ovplyvnuje tvorbu vajicok,tak po ovulacii nema zmysel ho brat...staci zas az ked dostanete ms.Takisto je hlupost ho brat aj pocas tehotenstva. Plus k inofolicu sa odporuca brat este kyselina listova,kedze pre snazilky a tehotne je odporucana denna davka kys.listovej 800mg a inofolic obsahuje len 200mg. Kys.listova,ktora je v tele naviac Vam ziadno neublizi,lebo ju vycikate 😉 Problem je,ked je jej menej.
Zacinam tento cyklus aj ja s inofolicom, tak Vás budem informovat 🙂 Velmi nam vsetkym drzim palce!!!!A moc moc prajem kazdej zene, ktora si praje babetko,aby sa cim skor stala matkou 🙂
Ahoj holky,
na konci ledna jsem vysadila HA, s tím, že v létě se začneme snažit o miminko. Po vysazení přišla MS normálně, jako vždy. Další se už neobjevila, dostala jsem vyvolávačku, po které jsem to dostala, spíš takové slabé…Čekala jsem na další měsíc a zase nic, dostala jsem Norethisteron, po týdnu braní se dostavila MS a poté jsem měla přijít na kontrolu na gyndu.
Z krve mi zjistili, že mám všechny hormony v pořádku, i testosteron. Sám doktor říkal, že s tím žádnej problém není. Potom mi udělal ultrazvuk, kde mi zjistil PCO. Doma jsem z toho byla docela vykolejená a zklamaná. Dostala jsem další Norethisteron na týden, a Inofolic k tomu. Teď v pondělí večer, beru poslední Norethisteron, potom bych to měla dostat. Další cyklus by měl být už s INOFOLICEM, tak uvidíme, jak to dopadne.
Chci se zeptat, jak je možné, že mám hormony v pořádku a i přesto mám PCO?? Je tu někdo takový?
Ahojte, mne stacilo vyuzivat dva balicky 2x denne po jednom sacku a pomohol nam. Ostali mi este tri plne balenia, je to 20 sackov v jednom baleni, predam vsetky tri za 30€ plus posta, ak by mal niekto zaujem, exp. 4/2016. Bezne stoja okolo 14-15€ za balenie. Budem sa tesit, ak niektorej z vas tiez pomozu.
Ahojte baby, minuly rok v decembri sme si povedali s muzom, ze nechavame tak, ci sa podari... ja s mojimi sialenymi cyklami, vacsinou 40dnovymi... avsak v decembri-januar som mala 60dnovy, to bolo hrozne, gynekologicka mi odporucila Inofolic a kamoska mi este povedala, ze nech pijem rebricek obycajny caj (je to vlastne akoby zensky caj, pre zeny s nepravidelnymi cyklami na upravu).. tak som si dala inofolic raz denne do ovulacie a rebricek som pila tiez raz denne rano... cyklus zostal sice 35-40dnovy, ale ovulacia bola, co predtym som mala problem, no a minuly tyzden 2 ciarky... naozaj zienkam s nepravidelnymi cyklami odporucam INOFOLIC, aj ten rebrickovy caj 🙂 a ak mate nepravidelne cykly, je naozaj na nezaplatenie merat si bazalnu teplotu, ja som totiz netusila predtym nikdy, kedy budem mat ovulaciu,... a s meranim vsetko dava(lo) zmysel 🙂 a kazdopadne naozaj sa neoplati tolko mysliet na otehotnenie, ja som si vzdy hovorila, ze nam je s muzom dobre a ked to ma prist, to pride, ze zatial mozem shoppingovat a vychutnavat si slobodu 🙂
mne nepomohol. Brala som ho pol roka a nič. Potom som sa nato vykašľala, prestala som ho brať, zdal sa mi strašne predražený. Nakoniec som otehotnela aj keď som nič nebrala
Ahojte kocky, zostal mi inofolic, a miliooooon ovulacnych testov ak by ste mali zaujem.
Ahojte baby. O bábätko sme sa s manželom snažili vyše pol roka a nešlo to voláko. Počula som o inofolicu a objednala som si dva balenia a začala užívať. Neviem ako je to možné, ale od začatia užívania som nedostala už menzes. Po odskúšaní testu som zistila, že som tehotná. Takže myslím, že INOFOLIC nám veľmi pomohol k nášmu vytúženému bábätku. Už len nech všetko dobre dopadne nakoľko som len v 7 tt. Ahojte. A odporúčam 😉
Ahojte,ja som brala inofolic 4 mesiace, zacala som kedykolvek a aj pocas mrchy,pomohol mi,napravil sa mi cyklus.😃Kamoska mi poradila,ze nasla na nete,ze existuje aj moznost kupit inozitol 100tbl samostatne,objednala som si to+ kys.listova to su zlozky Inofolicu,presla som nato,takze sa uvidi.
ja som brala Nosifol (rovnaký jako Inofolik) a tehotna som. Ak by mal niekto zaujem, zostali mi 3 balenia.
Kočky, ak by mal niekto záujem, predám 10 vrecúšok Inofolicu a 22 vrecúšok Folandrolu. Záruka je do 10-2016 /len jeden Folandrol je do apríla 2016/. Cena dohodou 🙂
Ano,pomohol aj mne aj kolegyni...
Zacinam brat tretie balenie Inofolicu,zatial nic,tak uvidime.
moze sa inofolic brat aj pocas tehu? alebo len ak chcete otehotniet ?
Mam na predaj Inofolic, ostalo mi 24 ks. V pripade zaujmu, napiste mi prosim do spravy.

ahojte takže pridávam sa ku debate.. ja som začala s inofolicom cca pred dvomi týždňami hned prvý den MS, či sa z neho priberá alebo nie ešte neviem posúdiť avšak je pravdou že som stále hladná 😀 pre inofolic som sa rozhodla len na základe vašich skúseností tak uvidím či zaberie.. ja som o bábo prišla teraz v januári a žena ktorá túži mať babatko vyskúša všetky možnosti, tak to je aj môj prípad.. určite dám vedieť čo a ako.. ked som zostala tehotná na nový rok bolo to prirodzene bez akýchkolvek prípravkov či vitamínov.. pijem alchemilku a pila som ju aj predtým možno aj to má niečo do seba.. po kyrete som sa chcela rýchlo zregenerovať takže aj kvôli tomu kedže posiluje steny maternice.. no uvidíme 🙂