icon

Ovulácia 4 dni pred menzesom. Máme sa snažiť?

blackbeauty
11. jún 2012

ovuláciu mám asi 4 dní pred ms. máme sa snažit alebo je to zbytocne? neviem preco mi to teraz tak blbo vychádza, ale som z toho taka smutna. môžem aj teraz otehotnieť? lebo už v to ani nedúfam :(

ematko29
11. jún 2012

podla mna môžeš,ved niektoré dokonca otehotnejú aj počas ms.takže môžeš🙂

tea333
11. jún 2012

@blackbeauty 4 dni je strasne malo. na usadenie potrebuje vajicko 10 a viac dni. na tvojom mieste by som nasadila alchemilku (caje) gynex kvapky a podobne "lieciva" o ktorych si precitas tu na koniku v podobnych temach. ja som mala tiez kratku lutealnu fazu, prvykrat co som otehotnela to ale bolo nieco ako 10-11 dni, a druhykrat iba 10, dokonca cyklus pred otehotnenim myslim 9. otehotnela som dalsi mesiac, pri piti alchemilky a brani gynex kvapiek, ovulacia sa mi pravdepodobne trochu upravila a prisla skor, lebo sme ani nevedeli ako, a bola som tehotna.kludne mozes aj konzultovat s doktorom, mal by nieco poradit, lebo pri 4 dnoch je to zbytocne

tea333
11. jún 2012

@ematko29 baby co otehotneju pocas ms - to sa da, lebo niektore zeny maju ovulaciu na konci menstruacie. ale pred menstruaciou sa to neda, pretoze menstruacia vsetko "odplavi" a vajicko naozaj potrebuje viac nez tyzden aby sa uhniezdilo

ematko29
11. jún 2012

@tea333 no vidíš to ,to som nevedela. 😕

blackbeauty
autor
11. jún 2012

☹ ziadne ´´lieciva´´ uz nechem stacil si femigard a mala som z neho viac skody ako uzitku. joj no tak to som smutna teraz ☹

tea333
11. jún 2012

@blackbeauty ja by som na tvojom mieste zvazila aspon alchemilku. pri spravnom piti moze pomoct. neviem, ako by si to chcela riesit s prazdnymi rukami, meditaciou sa to pravdepodobne nenapravi a cakat mozes, ale otazka je, kolko si ochotna cakat 😒

blackbeauty
autor
11. jún 2012

alchemilku zvazujem, to hej. ale ostatne ´´zazracne´´ produkty nasho trhu uz nie. hned zajtra to pobezim kupit

katren
11. jún 2012

@blackbeauty ja som otehu 2x 2 dni pred ms.....rcite sa to da 😉

katren
11. jún 2012

@tea333 da sa 2 dni pred ms 😉 ja som toho dokazom uz 2x 😝

blackbeauty
autor
11. jún 2012

katren to je super, normalne si ma potesila 🙂 a zdvihla naladu :D kedy si az potom zistila ze si tehu?

tea333
11. jún 2012

@katren tak to odporuje vsetkemu co som o ovulacii a menstruacii citala. si divna 😝 😉 ale tak dobre divna 😀

@blackbeauty alchemilka je rastlina, robis z nej caj. staci aj slabsi, pije sa po ovulacii do prichodu ms.

blackbeauty
autor
11. jún 2012

@tea333 ja viem ze to je caj 🙂 vsak zajtra si ho pojdem kupit 🙂 hadam trosku pomoze

marryen
11. jún 2012

a nemala by sa alchemilka pit iba do ovulácie? 🙂

juliap
11. jún 2012

@blackbeauty da sa otehotniet aj den pred mrchou a moje 2 dieta je tiez vysledkom otehu 2dni pred menzes s tym, ze som mrchu nasledne mala, ale uz slabsiu ... takze NEZUFAJ ALE DUFAJ A VER ... drzim prsteky

tea333
11. jún 2012

@blackbeauty
@marryen mas pravdu, napisala som to uplne opacne! alchemilka sa pije od ms do ovulacie 😅
sorry, som nejak mimo
tu je k tomu aj tema
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/pomaha-caj-z-alchemilky-pri-snazeni/

marryen
11. jún 2012

@tea333 no sa mi zdalo, už som uvažovala, či som to ja dobre pochopila 🙂 ale neva...hlavne, že už je to ok 😉

ematko29
11. jún 2012

@tea333 aked sa alchemilka pije od menstruacie do ovulacie tak ako budem vediet ci mam vobec ovulaciu ked mam tak rozhádzany cyklus ,že ani nemam ovu?velmi by ma potešilo keby sa tu ozval niekto komu naozaj pomohla alchemilka dostat ovuláciu

tea333
11. jún 2012

@ematko29 myslim ze ked nevies ci mas ovu, odporuca sa pit napriklad 10-11 dni cyklu, potom prestat.

blackbeauty
autor
11. jún 2012

@katren dik pokukam

ematko29
11. jún 2012

@tea333 dakujem 🙂

happyfrog80
2. máj 2013

@tea333 tak si toho este necitala vela kedze nevies ze sa da otehotniet aj par dni pred ms,proste ms ti nic nevyplavi bo ms uz nepride vies ?tak pokracuj v studovani o tomto

happyfrog80
2. máj 2013

@tea333 😉

ja1985
2. máj 2013

@ematko29 ja som pila alchemilku na upravu cyklu, a to sa mam pit od ovulacie po ms, presne ako pisala tea 🙂 ak chces otehotniet tak sa pije od ms po ovulaciu... mne na upravu cyklu pomohla, kedze po roku co som mala totaaaaaalne rozhadzany cyklus (47 dni, potom 31. ptom zasa 46) som hned prvy mesiac dostala na 29. den...tento cyklus som nepila alchemilku , kedze chcem vidiet ci to ide aj bez nej 😠 ...ale kedze nemam zatial ziadne bolesti prs, ani bolesti v podbrusku a to cakam mrchu tento vikend, tak dufam ze sa to opat nedokrafralo 😖 a myslim ze mi alchemilka pomohla aj k ovulke, kedze som ju citila cca okolo 13., 14. dna cyklu....co je ukazkove, ze ? ! drziiiim palce 😵 aj sebe, aby prisla alebo najlepsie aby neprisla najbilzsich 9 mesiacov 😉