Ovulácia a jej príznaky
Ahojte,
rada by som vedela aké máte príznaky keď ovulujete...bolesť pravého vaječníka?Máte to daktorá.Ďakujem za všetky príspevky a rady vopred. 😀
@nefertitka ale preco by si mala problem ;) vacsinou vyjdu pekne testiky.. 😔 😝 hlavne nepi velmi pred testovanim a nikdy nie z ranneho.
@lauritka tak uz mam dojem, ze o ovu testoch viem teoreticky vsetko🙂 snad aj v praxi to budem chapat 😀
lekar mi vravel, ze si mam merat bazalnu teplotu, ale to sa u mna neda, ja sa v noci budim na cikanie, na dieta a na vselico, takze nehrozi ze dam aspon 4 hodinovy spanok predtym...tak hadam testy budu stacit 😉
@nefertitka jasne, to sa otom neda.. ale mali by stacit ;)
@lauritka este musim nejak prist na to, ci ta bolest, co som mala dnes, je ovu priznak...doteraz ked som to mavala mi ani nenapadlo, ze to moze byt ovu, niektory mesiac to mam a niektory nie a ako citam Konika, tak citam Konika, tak vidim, ze to moze byt ovu...proste bolest v podbrusku, taka intenzivna, ze ani vystriet sa nemozem, mam total nafuknute brucho a potom to proste len tak prejde...
a dakujem za vsetky odpovede;) si zlata....este ta mozno v buducnu pootravujem 😝
@nefertitka ano jasne, to byva vacsinou pred ovulaciou ;) ja mam tiez nafunute brucho,, niektore mesiac menej citlive, niektore mesiace brutal, ale neviem od coho to presne zalezi.. ta intenzita.. po ovulacii to zvykne polavit
jasne, otravuj 😀
@lauritka a co si myslis o tomto: posledne tri cykli mi zacina vzdy po 11 dni spinenie, spojene s tmavocervenym vytokom, postupne zhnedne, mam opuchnute podbrusko a vajecniky, pichanie pri vajecnikoch... V stredu idem k dr.na utzv, lebo som nervozna...ale keby to bola cysta alebo nieco tak mi to pri utzv pred ketom povedia ci? Uz neviem co si o tom vsetkom mysliet ☹
@lauritka 😀 😉
ano, moze byt bolest , pichanie vo vajecniku z ktoreho je uvolnene vajicko... dokonca aj mierne krvacanie, spinenie
Lauritka, ja som citala plno tovjich prispevkov, som zvedava ci sa vam uz podarilo ? 🙂 velmi ti drzim palceky 🙂 ja testujem len druhy mesiac ovu testikmi, prvy mes sme to nestihli, ( lebo püo pozitivnom teste mi nabehla ovulka do 6hodin, a muz dosiel az o 14hodin ;( dnes mam zase pozitivny, uz sme mali rano, este poistime vecer ;.) dam vediet, ak by sa ot podarilo na prvy sup bolo byto super, vzdy som si totizto myslela ze ovulujem na 15-16den a vyzera to tak ze vzdy je to 21-24den az .... tak som zvedavaaaaaaaa
Ahojte. 16DC ovul.test pozitivny tak to pokracuje az do dnes je to uz 5 dni. Snazime sa kazdy druhy den. Neda sa zistit kedy folikul praskne a oplodni vajicko?
@lauritka ahoj, prosím ťa, je možné, že po vysadení HAK mi prišla MS normálne (1.2.2014) a potom asi cca 25DC som mala pozitivny ovu test, MS neprišla, (13.3.2014 tehu test negat), a včera a dnes silné 2 // na ovu teste...kde je MS ??? 😀 Ak by si mi vedela odpovedať, bola by som ti vďačna
Prosím vás zaujímalo by ma niečo, som s toho mimo.....
keď sme sa snažili prvý krát o bábätko tak som mala pravidelný cyklus aj ovu...vedela som že mám ovu podľa výtoku a aj ma to pobolievalo...aj sa nám bábätko podarilo, skoro hneď, aj sa narodila presne v termine...teraz som mala tiež pravidelný cyklus aj ovu...minulý mesiac sme sa rozhodli že chceme druhé bábätko...keď som mala ovu tak sme sa nesnažili lebo som bola práve chorá tak sme to nechali tak ale už sme sa potom nijako nechránili...ms normálne prišla načas....tento mesiac však nie a nie prísť ovu...skúšala som si merať aj teplotu lebo teraz by som mala mať ovu, ale nikdy pred tým som si nemerala ale mala som 37,2, ale nemám ten silný výtok čo vždy, pred tým som ho stále pekne pravidelne mala...tak tomu nechápem....môže byť že by som naschvál nemala plodný cyklus??
ďakujem
ahojte, ostali mi ovulačné aj tehotenské testy One step 😉 . Ak by bol záujem, kuk moj bazárik.
Ahojte, potrebovala by som radu ohladom ovulacie 🙂 ja som si ovu vobec nesledovala, kedze vobec som neovulovala, to tento mesiac podla mojej dr. by som mala ovulovat niekedy v tomto case. dnes doobedu pocitujem slabe pichanie v lavom vajecníku, ale to len tak naozaj malo a slabulinko...možem to brat akoze ovulujem???aaa kedy mam pocitat 1 DPO???aaa aká teplotka by mala byť po ovu???vyššia okolo 37???Ďakujeeem 🙂
No kočky mna toež bolí pravý vaječník ak podbruško a kríže riadne od rána čo to jeee 🙂 🙂 žeby ;) poradte
Dakujem pekne téééééda za rad,u ved uvidíme budeme sa snažiť ,ale hádam to už výjde do tretice všetko dobre 😵 🙂 🙂🙂🙂🙂🙂
Baby myslíte si či môžem byť tehotná,ked som mali na plno kedy si mám urobiť testík.. dakujem 🙂
Ahojte, je medzi vami nektora, ktora mala ovulaciu velmi skoro po menstruacii? Dakujem, a kedy asi? 🙂

@lauritka preto sa pytam, lebo mozno budem mat problem posudit, ci dana ciarka je uz pozitivna, ale ked na druhy den zbledne, tak mi je jasne, ze asi pozitivna bola🙂