Ovulačné testy
ahojte nemyslite si,ze som nejaka sprosta 🙂 ,ale mozte mi prosim vas aspon 1 povedat na co to je dobre? lebo nechapem a ani neviem na co to je ...je to tak,ze ak mam 2 palicky musim volat muzovi nech okamzite pride domov ? mam plodne dni :D ci ako? dakujem za odpoved
@lauritkatesty closti nieje na upravu cyklu.
@butterfly333 no je, pokial neovuluje...
@butterfly333 nie.nic povedal ze 6-7dni to je este ok
@lauritkatesty no ked som bola v piatok u dokiho povedal ze sa blizi ovulacia 😉
@kotatko1232 no a ake lieky ti chce davat ?
@lauritkatesty niiiic.povedal NIC NETREBA
@kotatko1232 jaaj uz chapem, ty si chcela ale nedal ti lebo ovuluješ normalne či ?
a prečo teda nesnazite uz ? lebo je po ovulke ? 😝
@lauritkatesty on povedal ze mne netreba lieky na upravenie cyklu ked mi meskavaju len 7 dni...
a preco??lebo polovicka nechce uz druhe babo a ja som sa rozhodla ze chcem ist teraz do prace a mozno neskor sa podari aj same 😀 ved som este mlada 🙂
@kotatko1232 aha tak. takze to odkladate na neurčito ?
@lauritkatesty ano.
@kotatko1232 a mozno prave vtedy sa zadari, ze ani nebudete vediet ako 😀
@lauritkatesty no keby si mala pravdu.
@kotatko1232 😅 🤐
keďže sa mi páči táto diskusia dievčatá, rada by som sa Vás opýtala na Váš názor 😉 Napriek tomu, že mám diagnostikované PCO, beriem aj Euthyrox 50, cyklus mám pravidelný 34 dní, dokonca podľa Vašich rád podľa ovulačných testov prebieha aj ovulácia každý mesiac, a teda musím povedať, že som sa ju už naučila rozoznávať 🙂 Keďže sa snažím o bábätko, rada by som opýtala, čo môžem ešte preto spraviť, aby sa nám zadarilo, alebo v čom by mohol byť problém,keď sa snažíme vždy cez ovuláciu aj pre aj po a zatiaľ nič. gynekológ ma odkázal na najbližšiu návštevu v decembri, v prípade, že sa nebude dariť, budeme to riešiť, ale neviem čo si pod tým mám predstaviť 😀 Ďakujem za akékoľvek postrehy 😉
@lauritkatesty ja tuuuuzim veeeeelmi este po 1babenku ale polovicka je s Kamena .zatal sa nechce a hotovo 😢😢😢
@lauritkatesty ahojky.co to moze byt??
ahojte dievcence..chcem sa opytat MS man dostat az o 11Dni.a dnes rano ako som vztala tak som nasla na nohavickach ruzovy fliacik...nejako skoro by mi zacinala nie??
@kotatko1232 a ovulka uz bola ?
@dudupc a muz bol na vyšetreni?
@lauritkatesty ano bola 23.10 vtedy bol aj hlien a 22.10 ma boleli vajecniky
@kotatko1232 hmm tak neviem, zase na nejake uhiezdovacie špinenie sa mi to da skoro. mozno len nejaka nerovnovaha v hormónoch aj na mrchu je este skoro.
@lauritkatesty ved to aj ja si myslim na mrchu skoro..necham sa prekvapit na ten cca 10 den 😂
@lauritkatesty Ahoj. Ja by som mala otazocku. Mala som dostat ms 2.10. no tyzden meskala dosla az 9.10. Vlastne som ju mala v case kedy by bola ovu ak by nemeskala. Je mozne ze ta ovu aj tak bola? Asi blba otazka si niektore zaklopu na celo no ja sk neviem opytam sa☺. 6 dni po tej ms som mala zase ruzovy hlienovy vytok 5 dni ale iba raz za den ovu to nebola lebo od 6DC som robila ovu testy a negativne
@baby24 moze byt pred aj po 😝 skus aj merat bazalku
@miriamn76 to ze sa posunie cyklus nema vplyv na dalši.. jeden mozes mat 35 dnovy.. a ostatne budu 28 dnove. mohli byt este nejake dozvuky po ms
@lauritkatesty zatial nie,pojdem na navstevu najprv ja a uvidim co odporuci lekar.stale dufam ze to pojde prirodzene
@zabka023 ovulačny sa berie za pozitivny, LEN ak su obidve čiarky rovnake-ptipadne testovacia este silnejšia. cize zatial si mala negativne, dnes su skoro rovnake, ale urob este jeden poobede. este trošisku chyba. potom od vrcholu LH- cize od pozitívneho testu nastane ovulak do 48 hodin. takze od pozitívneho sa treba snazit este nasledujuce dva dni.

@kotatko1232 ake tabletky? Clostylbegyt