Ovulačné testy
ahojte nemyslite si,ze som nejaka sprosta 🙂 ,ale mozte mi prosim vas aspon 1 povedat na co to je dobre? lebo nechapem a ani neviem na co to je ...je to tak,ze ak mam 2 palicky musim volat muzovi nech okamzite pride domov ? mam plodne dni :D ci ako? dakujem za odpoved
@kotatko1232 😵 😉
@lauritka
@kotatko1232 ďakujem Vám 😉 prvý je z rana druhý vecer o 5.
@kata011 nebol ani jeden pozitivny. mozno sa ti ovulka posunie. LH maš v moči stale.
niekedy je čiarka silnejšia, niekedy slabšia aj cely cyklus.
a vobec nemusi čiarka postupne tmavnut pred ovulkou,
len pozitivny treba brat do uvahy, pokial si nesleduješ popritom aj hlien a nemeriaš BT
@lauritka ves co sledujem sickrcok....a mam taky pocit teda bol prave ten 14 Dc velmi vysoki skoro som ho nedociahla a otvoreny ze by som tam mohla dat prst a makky...no a dnes ta posledna fotka uz bol nizsie trosicku tvrdsi......sami aj zdalo ze hlien bol taky vodovy...sice sa nenatahoval ale bol dost riedky a nelepil...no a dnes ta posledna foto uz ho bolo málo a lepil ...tak ja yz nevie m...inak je dolezite mat vela hlienu? Lebo ja som ho nala velmi malo a skor sledujem jeho kvalitu a to nie na nohavickach ake dotykom z krca vyberiem..mysli s ze to robim dobre?
@kata011 😉 ale ja na tvojom mieste ešte testujem.. lebo ani jeden sa netvaril zatial pozitivne . a aj kym je hlien tak su este plodne dni.
@lauritkatesty ves praveze dnes to je ten poslednz test teraz vecer ten 15 DC tak hlien nikde uz len trocha lepkavy a to malo a na gatkoch sucho takze uz nevem potom 😠 😠
@kata011 no neviem, jedine zeby ti to velmi rychlo stuplo a nevystihla si vrchol.
@lauritkatesty hmm ved prave to nevem lebo po tom 14 DC co som myslela ze by uz to mohlo byt som v ten den netestovala az dnes vecer ten negativny bol.....
@kata011 aha tak tam mozno bude pes zakopany. uz ked sa teda hlien zmeni na husty a kremovy, malo by byt po.
Baby vcera pozitivny ovu test len vcera sme to nestihli som nervy 🙂 je sanca este dnes??
Ahojte baby chcem sa spytat ked som na hormonalnej liecbe , beriem Clomyfene na ovu mam PCOS moze mi to ovplyvnit vysledok testov??? Dakujem
@lauritkatesty dnes opat zacala ciarka silniet neni to pozit ale dost silna..m yslis ze to moze byt tehu?vtedy vraj je LH vyssie ?zeby uz stupalo 5 DPO?

@lauritkatesty a dnes uz ok nespinim