icon

Ovulačné testy

lenka990
3. apr 2012

ahojte nemyslite si,ze som nejaka sprosta 🙂 ,ale mozte mi prosim vas aspon 1 povedat na co to je dobre? lebo nechapem a ani neviem na co to je ...je to tak,ze ak mam 2 palicky musim volat muzovi nech okamzite pride domov ? mam plodne dni :D ci ako? dakujem za odpoved

luta13
3. nov 2016

@kata011 drzim palceky 😉

evil15
4. nov 2016

@luta13 my sa snazime uz 3 roky a z nich bolo pred rokom mimomaternicove tak som musela ist rychlo na laparku a odvtedy nic 😢

luta13
4. nov 2016

@evil15 neviem si ani len predstavit tak dlho cakat na babätko, by som sa asi zblaznila 😢 ...Ale nadej umiera posledna a ak ste s partnerom zdravi a plodni, musi to raz vyjst...Sledujes si plodne dni aj ovulku a stale nic?...Ja to neviem pochopit a velmi ma mrzi, ako to maju podaktore pary VELMI TAZKE!!!...Prveho syna som cakala do 6-7 mesiacov od vysadenia HAK a bolo to nahodne - mojmu muzovi ubehlo...Druheho syna sme planovane splodili na druhy cyklus 🙂 a aj to som myslela, ze nam to bude trvat dlho (pouzivala som 3 cykly ovutesty a sledovala plodne dni - bazalnu som nemerala)...Silno Ti drzim palceky, aby sa aj vam coskoro podarilo babätko a aby si ho v zdravi vynosila pod srdcom...Boh s Tebou 😉

evil15
4. nov 2016

@luta13 dakujem je to tazke nebudem klamat ze nie no mame dceru 6r tak to nieje az take aj ked ona je ta co by velmi chcela mat surodenca za posledny rok lebo vela jej spoluziakov sa narodilo alebo ma narodit surodenec a velmi ju trapi ze je sama. Verim ze sa nam to podari coskoro 🙂

Ano sledujem si OVU no mne zistili PCOS co nieje velka vyhra tak mam aj hormonalnu liecbu na OVU snad zaberie coskoro inak vo February ma caka konzultacia na IUI

luta13
4. nov 2016

@evil15 Prajem Ti, nech si do februara tehotna!!! ...Aby si nemusela ist na ziadnu konzultaciu 😉...Moja mama mala problem otehotniet druhykrat a mala termin nastupu do kupelov na liecbu...No na liecbu uz nenastupila, pretoze otehotnela v ten mesiac 😉 - mam o 6 rokov mladsiu sestru 😉

baby24
4. nov 2016

@luta13 moja 5 rokov ja uz fakt nevladzem tie posledne roky mi davaju zabrat na psychiku ☹

luta13
4. nov 2016

@baby24 Verim Ti ☹ 😔

kata011
4. nov 2016

Baby mam brat ktorý ovu test ako pozitivny ten prvy vcera ci ten dnesny druhy?

evil15
4. nov 2016

@baby24 neboj zachvilku budes tehu a aja tiez a budeme si pisat ako nam rastu bruska :D

evil15
4. nov 2016

@kata011 druhy

baby24
4. nov 2016

@evil15 zlatko bodaj by si mala pravdu velmi si to prajem aby sme konecne boli vsetky stastne :.

kata011
6. nov 2016

Ahojte kočky ked som mala včera pozitivny ovulačný test a dnes rano uz nie znamená to že ovu uz bola??? 😨

veronika1603
6. nov 2016

@kata011 ovu do 24-48hod po pozitivnom teste..takze pre istotu by som ratala ak si mala pozitivny doobeda vcera napr.o 12 hod tak do dnesneho vecera minimalne mate sancu.

nivea777
6. nov 2016

@kata011 ovu prebehne 12 az 48 hodin od pozitivneho testu

kata011
6. nov 2016

@nivea777 a ked su dva pozitivne testy po seba dva dni tak sa to rata od toho prvého pozitivíneho ci az toho druhého ?????

veronika1603
6. nov 2016

@kata011 az od toho druheho

nivea777
6. nov 2016

@kata011 hej hej druheho.. vlastneho od posledneho pozitivneho,po ktorom uz nastava pokles ...takze dneska sa posnazte... ideal este kazdy druhy den aspon tyzen

kata011
6. nov 2016

@veronika1603 a preco pisu v navode ze je dobre mat sex v den prveho pozitivneho testu ze od vtedy dojde k ovu do 12 -48 H? a ze dalej sa uz netestuje pokial je raz pozit...takze ako to je ?? teraz ma domylilo?? lebo podla navodu som to pochopila inak ves?

veronika1603
6. nov 2016

@kata011 to kedy dojde ovu je vazne tazko povedat.naisto vsak do 48hod.ale ked je ovu stale pozitivny tak este ovu nenastala.mala sok obidve ciarky rovnako silne a vecer bola testovacia este silnejsia tak odvtedy som ratala ze do 48hod aa budeme snazit.ono je to tak ze aj ked ovu mas pozitiv nikto to nezaruci ze naozaj prebehne...vraj vajko nemusi prasknut...preto je.dobre ovu testy spojit s meranim bazalky tam sa na 100% potvrdi ze ovu aj prebehla.ono by som radila ked mas pozitiv ovu test snazte sa kazdy den a hotovo

kata011
6. nov 2016

@veronika1603 ja som mala v piatok rano testovaciu ciarku silnejsiu ako kontrolnu tak sme vecer mali sex...potom v sobotu rano som zase mala testovaciu ciarku silnejsiu ako kontrolu a tak sme mali sex este a dnes uz bol negat...myslis ze to staci??? a predo pisu v navode ze v den pozit testu su potom dva dni najplodnejsie a ze uz sa nemusi tetsovat..tak som to pochopila ze teda to ratam od toho prveho pozit co je piatok ci?????

veronika1603
6. nov 2016

@kata011 ja som v tom ze do dvoch dni od posledneho pozitivneho testu nastane ovu.ale myslim si ze ked uz zbledol vajko prasklo a myslim ze este min12hod caka na oplodnenie...dali ste dvakrat sex,myslim ze to staci i ked ja by som to dnes este poistila...no nadruhej strane ked mas.dobry hlien pri ovulke tak spermie tam preziju aj 5dni.takze by tie dva razy aj stačili...no a niekedy staci aj jeden sex...chce to len ten spravny okamih,spravny carovny moment ktory mi vystihnut nemusime...niekedy je to len o stasti vies...

luta13
7. nov 2016

@veronika1603 krasne napisany komentik (vcera 17:30h) pre baby, ktore maju pozitivne ovutestiky 😉...My sme mali styk 3-4 dni pred ovulkou a spermie sa udrzali (mala som asi ozaj dobry hlien, ked tam trpezlivo cusali a cakali na vajicko) 😉...No Tvoja veta o "carovnom momente" je krasna - presne tak to je, musi to byt ten spravny carovny zazracny okamih - musi prist sam od seba v spravnu dobu - kazde dieta je DAR Z NEBA!...Prajem Ti este krasny zvysok tehulkovania a lahky a rychly porod...Boh s Vami 😉

mailinka4
8. nov 2016

Ahojte, poradíte mi prosím, čo presne to znamená? Som 18 DC a neviem, či už je po ovu alebo ešte pred ňou. Testovala som dnes o 13:00.

nivea777
8. nov 2016

@mailinka4 noo to ti nikto nepovie ci je po alebo pred len z tohto jedneho testu.. robila si si aj predtym testy?

mailinka4
8. nov 2016

@nivea777 práveže som až dnes začala, podľa BT ako keby ovu ešte neprebehla,ale mám polesti v podbrušku a tuším aj hlien, tak som chcela skúsiť, či mi test nepomože.

nivea777
8. nov 2016

@mailinka4 testuj kazdy den od 10 do 20.. nie ranny moč .. mozes aj 2x za den..ak nebudu rovnako silne tak nebudu pozitivne co moze znamenat ze ovu prebehla skor ako si zacala testovat alebo mas anovulacny cyklus..

mailinka4
8. nov 2016

@nivea777 a je to možné, aby som mala anovulačný cyklus aj keď mám sprievodné javy ovulácie? Tak ja to skúsim ešte dnes ku večeru a uvidíme. Ďakujem ti 😉

mailinka4
10. nov 2016

Je mozne,ze meriam BT zle?Vcera mi vystupila o 0.6 stupna plus mala som sprievodne priznaky ovu a dnes rano bola zase o 0.6 nizsia :/ co to znamena?moze to byt ovplyvnene Utrogestenom?A meriam si ju vobec dobre?Mam bazalny teplomer,ktory najprv vlozim do posvy na aspon 10 sek a az potom ho zapnem a az zapipa co je cca po 20 sek,vyberam ho a zapisujem vysledok.Ale.dnes mi napadlo po tom nizkom namerani,ze aj po pipani to necham este aspon minutu,dve dnu a teplota sa zvysovala.Tak ako to ma byt?

lauritka
10. nov 2016

@mailinka4 nj0rv treba zapnut teplomer.kym sa nastavi atav merania poväčšine pise na displayi Lo. A porom supnes snu.dostatocne hlboko aspon 2 cm.nie len spicku.aby dobre zmeral.ked zapipa uz nemusis cakat.vytiahnes ho. Daj cely grafik.testujea este?

lauritka
10. nov 2016

Ano a hlien a bolest mozu byt a nemusi prasknut folikul.ale to by si videla potom aj na teplote.nebola by dvojfazova krivka