icon

Ovulačné testy

lenka990
3. apr 2012

ahojte nemyslite si,ze som nejaka sprosta 🙂 ,ale mozte mi prosim vas aspon 1 povedat na co to je dobre? lebo nechapem a ani neviem na co to je ...je to tak,ze ak mam 2 palicky musim volat muzovi nech okamzite pride domov ? mam plodne dni :D ci ako? dakujem za odpoved

kessica
31. jan 2013

🙂

nina8888
1. feb 2013

lauritka@no može byt pondelok rano o 7:10 mam doktora... potom urcite napisem 🙂

lauritka
1. feb 2013

@kessica no cakeme na pozitivny ze ?? ja asi od zajtra zacnem tiez 😅

kessica
1. feb 2013

@lauritka No veď uvidíme čo test spraví dnes 🙂 🙂 či bude silnejší .... Ale mám pocit, že pozitívny bude až na 14DC dúfam, bo furt som v práci 😀

nina8888
2. feb 2013

@lauritka dneska rano 🙂

nikola81
2. feb 2013

Myslite ze bude ovu? Som 7 dni od dobratia clostilu. Bola som na sono teraz v stredu a v pravo nebolo nic a v lavo boli dvaja mrnusovia 6 a 10mm. V pondelok idem znova..Mohlo za tych par dni nieco dorast?

lauritka
2. feb 2013

@nina8888 gratulujem 😵 😵 😵

lauritka
2. feb 2013

@nikola81 ahoj . no ten spodny uz zacina tmavnut. skus aj dnes. mozno nieco este dorastie ;)

nina8888
2. feb 2013

lauritka@no este teda neviem na 100% uvidim pondelok co povie lekar ale dakujem ked sa zadrilo 🙂

boniqa
2. feb 2013

ahoj babenky prosim vas o radu.v auguste som začala uživať duphaston pretože by sme si priali mať baby a moja menštuacia bola kedy tedy.upravilo sa mi to na 39 dnovy .lenže prišli vianoce a ja som zabudla zobrať duphaston a odvtedy mi menzes neprišiel (posledny 12.12.) medzitym som si robila aj ovu testy jeden mesiac /november/mi vyšla jeden krat a v decembry 2 krat za mesiac divne sa to aj mne zda.robila som si aj tehotenske testy ale stale sa ukazuje len jedna čiarka.stalo sa vam že ked ste vysadili duphaston na upravu MS potom vam už neprišiel?

radikuk
2. feb 2013

Ahojte baby...je mozne, aby mi Gynastan caj rozhadzal cyklus? Po vysadeni antikoncepcie som mala cyklus 28 dnovy prve dva mesiace (ovu bola 18 den, druhy mesiac 19 den). Teraz treti mesiac som mala ovu test pozitivny az 36 DC. Neviem cim inym to moze byt.. Teplotu nemeriam. Dakujem..

lauritka
2. feb 2013

@boniqa v pravom rade nech ti lekar urobi hormonalny profil, chod na vysetrenie stitky, duphaston neriesi ovulacie, to je progesteron, skor mi to u teba indikuje mozno problem s pco.. ked mavas aj viackrat za cyklus pozitivne ovu testy.
je to cele rozhadzane.

ak nechces do seba hadzat chemiu ako clostylbegyt, akus aspon zo dva cykly soju, je tu o tom tema. ci ti nepride normalne ovulacia. lebo ak mas ovulaciu, cyklus ti nema preco meskat ked to nie je tehu.

lauritka
2. feb 2013

@radikuk ovulacia sa moze posunut aj kvoli stresu, chorobe ... neviem, ci gynastan by to az takto rozhadzal 😕

lauritka
2. feb 2013

tak a baby tak som pofotil dnesne ovu testiky, jasne pozitivne. 🙂

seraa
2. feb 2013

@lauritka
Ahoj,

silna ciarka (nie kontrolna, ta druha) na teste ukazuje plodne dni alebo uz ovulaciu?
v stvrtok som nemala ciarku, v piatok som sa netestovala, a dnes som mala velmi silnu ciarku, nepresvihla som ovu?
dakujem

lauritka
2. feb 2013

@seraa ahoj, silne ciarky znamenaju, ze ti stupol LH hormon, ktory potom posobi na zrely folikul aby praskol. ovulka je DO 48 hodin po pozitivnom teste, moze byt uz na druhy den po pozitivnom, alebo oz na dalsi.. ak mas uplne silnu, teda rvnaku, tak si to nepresvihla, dajte dnes sexik, ak bude zajtra slaba.. tak to mas poistene.. a este pripadne aj zajtra jeden 🙂

seraa
2. feb 2013

@lauritka

dakujem 🙂

boniqa
2. feb 2013

@lauritka štitnu žlazu mam v poriadku to som bola v auguste na odbere krvy.v pondelok pojdem k dokymu ak nedostanem ms poviem mu nech mi spravy hormonalny profil.pišeš že mam asi problem s pco čo to je? dakujem za info

mauerka
2. feb 2013

@radikuk Z vlastnej skusenosti - ano, moze rozhadzat cyklus, stale tvrdim, ze ak zena nema zjavny gynekolog. problem, tak nie je treba do toho rypat ani cajmi. Vacsinou to robime preto, lebo niekomu na MK to "zabralo". Ale nejskor si treba jasne stanovit "problem" - ak nejaky je a az potom to zacat riesit.
Mne podobne predlzenie inak krasneho cyklu sposobila "obycajna" alchemilka...

radikuk
3. feb 2013

@lauritka dakujem
@mauerka dakujem, toho som sa obavala...ako dlho trvalo, kym sa Ti cyklus vratil do normalu?

mauerka
3. feb 2013

@radikuk Hned nasledujuci cyklus, ked som do toho celeho nesprtala cajikmi a kvapkami sa to dalo spat do normalu. Akoze ja nemam nic proti doplnkom, prave naopak, verim, ze sa nimi dokaze velmi pomoct, ALE vtedy, ak je nejaky problem... Ked je cyklus v poriadku, mas odsledovane a potvrdene, ze ovulujes, tak preco to nejak extra "riesit"? Drzim prsty 🙂

radikuk
3. feb 2013

@mauerka dakujem, radsej uz teda nebudem vymyslat asi 🙂

nina8888
5. feb 2013

dobrý den. No tak teda mam pozit tehu testiky vcera som bola u lekara ale este nic nevidel dneska bude volat ake mam vysoke HCG v krvi ci je to este moc male alebo ci je iny problem drzte palceky 🙂

nikola81
5. feb 2013

Ahojte, vcera mi pichli pregnyl, folik ma 22mm ale bohuzial je na lavej strane a tam nemam vajcovod. Ale snad sa stane daky zazrak 😉

lauritka
5. feb 2013

@nina8888 drzim palce, na zaciatku ani este nemoze nic vidiet ;) maximalne vysoku sliznicu.. dutikna sa ukaze az ked je hcg cez 1000

lauritka
5. feb 2013

@nikola81 jejda.. a nebola to lava strana z jeho strany ?? lebo niekedy sa to pletie... 🙂

nikola81
5. feb 2013

@lauritka Pravdepodobne nie...aj ma viac ten lavy boli ☹ Tento mesiac asi musim len na mrchu cakat. U mna sa zazraky nekonaju 😒

lauritka
5. feb 2013

@nikola81 je mi luto :( z len cakat na tu spravnu stranu.

nina8888
5. feb 2013

@lauritka uf no volala som tam a mam hcg nejakych 351 tak ze to je este len zaciatok ze mam prist o tyzden dakujem 🙂 🙂