Ovulačné testy
ahojte nemyslite si,ze som nejaka sprosta 🙂 ,ale mozte mi prosim vas aspon 1 povedat na co to je dobre? lebo nechapem a ani neviem na co to je ...je to tak,ze ak mam 2 palicky musim volat muzovi nech okamzite pride domov ? mam plodne dni :D ci ako? dakujem za odpoved
ahoj babenky prosim vas o radu.v auguste som začala uživať duphaston pretože by sme si priali mať baby a moja menštuacia bola kedy tedy.upravilo sa mi to na 39 dnovy .lenže prišli vianoce a ja som zabudla zobrať duphaston a odvtedy mi menzes neprišiel (posledny 12.12.) medzitym som si robila aj ovu testy jeden mesiac /november/mi vyšla jeden krat a v decembry 2 krat za mesiac divne sa to aj mne zda.robila som si aj tehotenske testy ale stale sa ukazuje len jedna čiarka.stalo sa vam že ked ste vysadili duphaston na upravu MS potom vam už neprišiel?
Ahojte baby...je mozne, aby mi Gynastan caj rozhadzal cyklus? Po vysadeni antikoncepcie som mala cyklus 28 dnovy prve dva mesiace (ovu bola 18 den, druhy mesiac 19 den). Teraz treti mesiac som mala ovu test pozitivny az 36 DC. Neviem cim inym to moze byt.. Teplotu nemeriam. Dakujem..
@boniqa v pravom rade nech ti lekar urobi hormonalny profil, chod na vysetrenie stitky, duphaston neriesi ovulacie, to je progesteron, skor mi to u teba indikuje mozno problem s pco.. ked mavas aj viackrat za cyklus pozitivne ovu testy.
je to cele rozhadzane.
ak nechces do seba hadzat chemiu ako clostylbegyt, akus aspon zo dva cykly soju, je tu o tom tema. ci ti nepride normalne ovulacia. lebo ak mas ovulaciu, cyklus ti nema preco meskat ked to nie je tehu.
@seraa ahoj, silne ciarky znamenaju, ze ti stupol LH hormon, ktory potom posobi na zrely folikul aby praskol. ovulka je DO 48 hodin po pozitivnom teste, moze byt uz na druhy den po pozitivnom, alebo oz na dalsi.. ak mas uplne silnu, teda rvnaku, tak si to nepresvihla, dajte dnes sexik, ak bude zajtra slaba.. tak to mas poistene.. a este pripadne aj zajtra jeden 🙂
@radikuk Z vlastnej skusenosti - ano, moze rozhadzat cyklus, stale tvrdim, ze ak zena nema zjavny gynekolog. problem, tak nie je treba do toho rypat ani cajmi. Vacsinou to robime preto, lebo niekomu na MK to "zabralo". Ale nejskor si treba jasne stanovit "problem" - ak nejaky je a az potom to zacat riesit.
Mne podobne predlzenie inak krasneho cyklu sposobila "obycajna" alchemilka...
@radikuk Hned nasledujuci cyklus, ked som do toho celeho nesprtala cajikmi a kvapkami sa to dalo spat do normalu. Akoze ja nemam nic proti doplnkom, prave naopak, verim, ze sa nimi dokaze velmi pomoct, ALE vtedy, ak je nejaky problem... Ked je cyklus v poriadku, mas odsledovane a potvrdene, ze ovulujes, tak preco to nejak extra "riesit"? Drzim prsty 🙂
dobrý den. No tak teda mam pozit tehu testiky vcera som bola u lekara ale este nic nevidel dneska bude volat ake mam vysoke HCG v krvi ci je to este moc male alebo ci je iny problem drzte palceky 🙂

🙂