Ovulačné testy
ahojte nemyslite si,ze som nejaka sprosta 🙂 ,ale mozte mi prosim vas aspon 1 povedat na co to je dobre? lebo nechapem a ani neviem na co to je ...je to tak,ze ak mam 2 palicky musim volat muzovi nech okamzite pride domov ? mam plodne dni :D ci ako? dakujem za odpoved
@kristina6014 noo, to uz vyzera fajn 🙂 ale este jeden test by som dnes vyskusala na tvojom mieste
@adela58 ten na samom spodku kde ho vidieť tak slabúčko je z dneška 🙂
@kristina6014 podľa mňa to je jasné dnes ovu 😄😃😍😘sexujte dnes ešte a keď sa dá zajtra
@kudusko jasné včera, dneska poprípade zajtra :D juj keby to už vyšlo 🙂 😍
🙏👶 @krisrina6014
Cus baby my sa chceme začať pokúšať o bábätko a nakúpila som si ovu testy aby som vedela kedy mám plodne dni lebo mám dosť nepravidelný cyklus avšak na vyšetrení som bola a ovuláciu by som mala mat normálne... len neviem presne kedy tak nato mám tie testy ... dnes som si jeden zo srandy urobila a vysupli na mna 2 rovnako silne čiary ... avšak to bude asi blbosť keď som 28 DC :D :D akože ja nikdy nemám 28 dňový cyklus vždy mám viac... ale aj tak to podľa mna nemôže byt ovu ... skôr cakam mrchu každú chvíľu lebo mám trosku bolesť v podbrušku .... pýtam sa prečo to teda ukázalo 2 čiarky ? Môže to značiť aj niečo iné ?? Prosím nezhejtujte ma tu ... ja som si to fakt dnes robila len tak zo zvedavosti 🙂 .... myslite že aj takto neskoro môžem mat ovu že som sa takto trafila ?
Ahojte, prosím Vás čo znamena keď vám ovu test po 5dpo ukáže jednu silnú a druhú tak ľahko badateľnu čiarku? Asi nič však? 🙂
@kristina6014 veru nic....slabucka druha ciarka je tam vzdy.musela nyt silniet aby to nieco znamenalo
@veronika1603 lebo ovulku som už mala. Dni po nej neboli žiadne čiarky až dnes zase, som zmätená 🙂
@kristina6014 ked mas dost ovu testou tak sleduj ci ti budu tmavnut tie druhe ciarky ked chces.ale tiez potom rob ovu test hned rano
Ahojte maminy,prosim vas,mozu by aj nejake ine dovody pozitivneho ovulacneho testu?okrem teda tehotenstva a ovulacie?Mozno blba otazka pre niektore no nemam priznaky ovu...dnes som asi 50dc,po ukonceni kojenia mam zrejme rozhadzany cyklus a Ms je v nedohladne a nemam pocit zeby som bola tehu a ani ze by to bola.ovulacia a ovulacny test je pozitivny....
@ladyk001 ved maš v profile že si tehu čakaš bábo tak ako to je?
Ahojte stálo sa vám niekedy,že ste mali ovu test s ciarkou nie ešte rovnakou aby bol pozitívny naj na 11DC a potom keď ste si ho robili o 2 dni neskôr už tam nič nebolo?? Pritom máte ovulaciu 14-15 DC?
@butterfly333 ten príspevok som písala 2.10 🙂 odvtedy sme sa posnazili a pred niekoľkými dňami som zistila že som tehotná ♥️
@ladyk001 jaaaj ja som asi nepozerala že to je z 2.10. Tak gratulujem k tehu.🤰
Ahojtr baby stalo sa vám uz niekedy, že ste mali pozitivny ovu test a nízku BT?
@kristina6014 no ak je nizsia ako tie twploty predtym a naozaj pozitivny test tak by to.mohla byt ovulacia
@lia23 dnes rano som mala 36.6 dva dni pred tým 36.8

@adela58 ďakujem,za radu 🙂 .. už by sa nám to mohol podariť 🙂