icon

Ovulačné testy

lenka990
3. apr 2012

ahojte nemyslite si,ze som nejaka sprosta 🙂 ,ale mozte mi prosim vas aspon 1 povedat na co to je dobre? lebo nechapem a ani neviem na co to je ...je to tak,ze ak mam 2 palicky musim volat muzovi nech okamzite pride domov ? mam plodne dni :D ci ako? dakujem za odpoved

lauritka
25. mar 2013

@lenocka004 ahoj, urcite ten 23-ti je najsilnejsie. to by sedelo aj podla usg, cize ovulacia bola bud v nedelu alebo je dnes. skoda ze si dnes nezmerala ci si uz stupla ;🙂

lenocka004
25. mar 2013

@lauritka Diky moc, no dnes som nestihla. Myslis ze ked sme sa snazili toho 23.3 a dnes rano ze by to teoreticky mohlo vyjst. Ci dnes uz bolo neskoro?

lauritka
25. mar 2013

@lenocka004 jasne mohlo byt, este aj dnes.. zalezi kedy prasklo ale to presne nevieme. po praksnuti je oplodneniaschopne este 24 hodin,

lenocka004
25. mar 2013

@lauritka Diky moc. 🙂 No musim aj ja nieco nastudovat, lebo v tejto oblasti som uplne mimo 🙂 Lauritka, mam este jednu otazku. Vobec nerozumien tomu sledovaniu hlienu. V tych 4 dnoch co som sa testovala som: prvy den nemala ziaden hlien=sucho, druhy a treti=husty biely (ale malo ho bolo) , a az dnes ten riedky natahovaci. Nezda sa ti to uz neskoro? Moze ten riedky hlien znamenat prebiehajuci ovulaciu? Lebo v tom pripade by to bolo potom asi teraz v pondelok 😒 Som z toho jelen ☹

lauritka
27. mar 2013

@lenocka004 jeej, prepac, nejak som prehliadla upozornenie.. teraz som si vsimla.. hlienik je taky vodovy, pripadne natahvaci pred ovulaciou, potom sa rychlo meni ka kremovy a husty.

lenocka004
28. mar 2013

@lauritka Dakujem, no mam tie hormony teraz nejake zblbnute lebo som po potrate. No uvidime mozno ze to vyjde 🙂

lauritka
28. mar 2013

@lenocka004 no moze byt..

elje
10. okt 2013

Ahojte dievcata. Ostalo mi 7 ovulacnych testov Dr Max. Povodna cena 6.95 Eur. Rada posuniem dalej za 5 Eur (postovne zaplatim) 🙂

lina129
28. apr 2014

@lauritka ahoj, prosim ta, nevies mi poradit, nerozumiem uz tomu, mam kratsie cykly, teraz som mala len 24 DC, ale vacsinou mam 26 DC... hlien mam uz od 10 - 11 DC to skor taky vodnaty - pocit mokra v nohavickach, potom sa nahle zmeni na tahavy ako vajecny bielok az do takeho 13 - 14 DC, ale ovu test mi ukazuje pozit, najskor na 13 DC, kedy uz pomaly ani nemam hlien... trosku tomu nerozumiem, lebo jedna znama lekarka mi povedala, ze treba sa snazit, ked je hlien, ze ten ulahcuje cestu spermijkam len neviem, ci sa teda snazit dopredu, ked je hlien, alebo az ked je pozit ovu test... no neviem, som z toho zmatena trosku... ☹ dakujem

lauritka
28. apr 2014

@lina129 hmm to je zaujimave.. ano cez hlie sa treba snazit urcite.. a testikujes kazdy den ?? inac vacisnou v den ovulky uz je hlien pokazeny 🙂

marry1515
30. apr 2014

Ahojte poprosím vás o radu... ☹
Mam krátke cykly (24-26), taktiež mam kalendár kde mi ukazuje približnú ovu aj menštruáciu ( ta mi vždy vychádza správne), tak som chcela vedieť či sa mám riadiť aj ovuláciou... kúpila som testy, začala merať poctivejšie BT ( predtým každý 2-3den) a výsledok?! No testy sú stále negatívne alebo druha čiarka veľmi slabučká-čo je samo negatívne, bt stále 37,1-37,2, hlien je skôr biely taký hustejší nie lepkavý a tehotest negatívny. V deň predpokladanej ovu som v podbrušku cítila slabé bolesti ale to mam každý mesiac. ´Neznepokojujú´ ma tak testy-lebo môžem mat anovu, ale ta teplota kedže predchádzajúce mesiace bola normálna. Snažila som si to vygooglit, ale dočítala som sa kadejaké diagnózy a mne to už záčina z toho dosť škrobať.... nemáte niektorá podobnú skúsenosť alebo nestretli ste sa s tým niekde? vďaka za info 🙂

lauritka
14. máj 2014

@marry1515 ahoj.. a tie teploty mas odkedy take zvysene , nemas graf ?? vidim ze uz asi neskoro odpisujem, ale ako si teraz na tom ??

marry1515
15. máj 2014

Predtym som nezapisovala, ale mala som take normalne 36,6-36.8 pred a potom sa zvýšila 37...Ked som hovorila doktorke o bt najprv bola prekvapená a ked spravila sono, vylucila tehu a trepla ze sa moje telo pripravuje na oplodnenie, ze niektorym zenam sa podari otehotnieť len v určitom obdobi a kedze prva dcerka bola pocatea maj jun, tak mame sa teraz viac snazit (ale ze na to nemam moc myslieť).... A teraz som dostala mrchu (o dva dni neskor co sa u MBA nestalo uz skoro rok) a bt je stale 37.2. 😖

lauritka
15. máj 2014

@marry1515 tak to dobre trepla :-P takze mas mrchu.. BT ti moze klesnut az po nej, niektore zeny tak maju.

lijanka12345
19. máj 2014

Ahoj chcela by som vediet vas nazor na tento ovu test??

lauritka
19. máj 2014

@lijanka12345 skoda, ze sa to rozmazalo, ale zdaju sa mi obidve rovnake ci ???

lijanka12345
19. máj 2014

@lauritka Ahoj,neviem prečo ,ale každy jeden ktorý som si urobila mi vyšiel takto...rozpyl sa... nejde mi to do hlavy,lebo test je urobeny 5 dni pred MS... 😕 dnes som si robila opat a bol negativny...

lauritka
19. máj 2014

@lijanka12345 to su nejake blbe testy 😕

lijanka12345
19. máj 2014

@lauritka asi ano 🙂

lauritka
20. máj 2014

@lijanka12345 nabuduce napis mne, mam v ponuke "normalne" . kuk album 😀

shelly0056
27. máj 2014

Ahojte dievcata co myslite??? Je tento test pozitivny?? Ja myslim ze ano ale nie som si celkom ista 🙂 Ze by sme sa teraz z manzelickom mohli poznazit??? Dakujem za vase nazory.

lauritka
1. jún 2014

@shelly0056 ano bol, dufam , ze ste sa snazili 🙂

shelly0056
1. jún 2014

@lauritka Ahojky no snazili to som bola 13 dc dnes som 18 dc a nie je mi akosi dobre viem ze je to este velmi skoro.Snzili sme sa ten den a este aj potom tak som zvedava 🙂 uz by sa to mohlo aj podarit uz skoro rok sa snazime.

lauritka
1. jún 2014

@shelly0056 drzim palce 🙂

shelly0056
1. jún 2014

@lauritka Velmi pekne dakujem. Neviem kedy sa mam skusit testnut. Som strasne zvedava.

lauritka
1. jún 2014

@shelly0056 no pockala by som este aspon 7 dni a potom uz mozes skusit.

shelly0056
1. jún 2014

@lauritka Len ako to vydrzat??? 🙂

lauritka
1. jún 2014

@shelly0056 😀 treba ist na pusty ostrov.

shelly0056
1. jún 2014

@lauritka Zeby???

lauritka
1. jún 2014

@shelly0056 no tam nie su lekarne 😀 a nemozes testovat