Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
ahoj som tu nova a nejako sa este tym ovu testom nerozumiem.. pozitivne neboli 3 - 4 dni bola slabsia ciara a vcera a dnes uplne zoslabla.. teplotu som mala dnes 36,3 dakujem 🙂
@michaela0025 ahoj, tak este ovulka nebola 🙂 teplota vyzera nizka, ale neviem tvoje normalne teploty, z jednej sa tazko usudzuje. prid do temy grafy BT, tak si kocky porovnavaju aj testiky aj teploty 😉
ahojte, chcela by som poprosit o vas nazor, po troch mesiacoch snazenia som si zacala robit ovu testiky. Mam pravidelny 28 DC, MS trva 3 dni. Od stvrteho dna som zacala robit testiky len tak pre zaujimavost a vyslo mi zatial toto.....no nejako tomu nerozumiem a zda sa mi to hlupost. BT nemeriam a pri ovulke ziadne pocity nemam.
@lauritka no tepotu si meriam len prvy mesiac tak neviem kolko mavam. dnes som mala 36,5 a testik je o nieco silnesi .
@sonika84 .. no vacsinou take silny testiky su len pred ovu.. vzacne sa stane, ze LH sa zvysi dvakrat v cykle a pri tom prvom zvyseni neprebehne.. ano, ovu dnes, alebo zajtra. tak skus pomerat aspon tychto par dni, ci sa potom zvysi a bude hore, tym sa potvrdi, ze ovulacia naozaj prebehla.
ja mavam tiez pravidelne cykly 26-27 dnove, ale niekedy sa mi proste stane, ze je len 21 dnovy.. a ovulka si pride bez varovania skor.. 😉
Dievcence poprosim o radu: dnes som bola u dr a povedal ze dnes alebo zajtra to praskne. Tento cyklus 1x robim ovu testy a dnes takyto. No a ze dnes a zajtra sa mame snazit no akurat ma dnes m nocnu tak to nechame na zajtra. Myslite ze mam sancu? Od 8 DC sa snazime kazdy druhy den. Ak aj dnes prebehnea ovu tak vcerajsie spermie do dnes pockaju?
@fugynka ahoj, kludne stihate aj zajtra. dnes mas vrchol, cize ovulacia nastene do 48 hodin. ale aj zo vcera kludne mozu v dobrom hliene prezit.
pridaj sa k u nam do skupiny https://www.modrykonik.sk/skupina/1958/detail/ , tam sa bude vsetko toto konzultovat a riesit ;)
@sonika84
@denisa87
@michaela0025 pridajte sa, tam mozme vsetko o snazenicku rozoberat ;) https://www.modrykonik.sk/skupina/1958/detail/
@kessica
@lauritka skoncila som v oktobri s Nuvaringom, v novembri cysta a od decembra som nabehla na 30 dnovy cyklus. Prvy cyklus neukazal vobec nic, januarovy aj februarovy cyklus // len na jeden den a teraz toto.... Je mi to zahadou. Sledujem tu testovanie dievok a s tymto som sa tu nestretla.

Asi si este musim pockat 🙂 ak vobec tento mesiac 🙂