icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

kessica
6. feb 2013

Asi si este musim pockat 🙂 ak vobec tento mesiac 🙂

denisa87
6. feb 2013

@kessica ahoj,kukni mi v albume,aj mne jeden den slabla a potom zas silnela a pozitivny bol na 23dc 😉

kessica
6. feb 2013

@denisa87 hej hej videla som 🙂 sak verim,ze bude coskoro pozitivny 😀 ♥ ♥ ♥ som zvedava aky bude zajtra . . .

michaela0025
21. feb 2013

ahoj som tu nova a nejako sa este tym ovu testom nerozumiem.. pozitivne neboli 3 - 4 dni bola slabsia ciara a vcera a dnes uplne zoslabla.. teplotu som mala dnes 36,3 dakujem 🙂

lauritka
21. feb 2013

@michaela0025 ahoj, tak este ovulka nebola 🙂 teplota vyzera nizka, ale neviem tvoje normalne teploty, z jednej sa tazko usudzuje. prid do temy grafy BT, tak si kocky porovnavaju aj testiky aj teploty 😉

sonika84
21. feb 2013

ahojte, chcela by som poprosit o vas nazor, po troch mesiacoch snazenia som si zacala robit ovu testiky. Mam pravidelny 28 DC, MS trva 3 dni. Od stvrteho dna som zacala robit testiky len tak pre zaujimavost a vyslo mi zatial toto.....no nejako tomu nerozumiem a zda sa mi to hlupost. BT nemeriam a pri ovulke ziadne pocity nemam.

lauritka
22. feb 2013

@sonika84 ahoj, pokial dobre vidim, tak ten 6 dc je uplne pozitiv nie ??? Niekedy sa moze stat, ze sa ovulacia posunie a je aj kratko po MS.. z toho mi vychadaz, ze ju budes mat asi skor-8 dc , cize potom budes mat aj kratsi cyklus.. okolo 22 dni.

sonika84
22. feb 2013

@lauritka ahoj dakujem za odpoved, len ma to trocha prekvapilo ze ovu tak skoro pride 😅

michaela0025
22. feb 2013

@lauritka no tepotu si meriam len prvy mesiac tak neviem kolko mavam. dnes som mala 36,5 a testik je o nieco silnesi .

sonika84
22. feb 2013

@lauritka este jedna otazocka, dnes test takmer negativny, tsakze ovu prebehne dnes, zajtra. Nemoze sa stat ze to nie je ovu? ze ta naozaj len pride? ma zmysel si robit testiky este? dakujem

lauritka
22. feb 2013

@sonika84 .. no vacsinou take silny testiky su len pred ovu.. vzacne sa stane, ze LH sa zvysi dvakrat v cykle a pri tom prvom zvyseni neprebehne.. ano, ovu dnes, alebo zajtra. tak skus pomerat aspon tychto par dni, ci sa potom zvysi a bude hore, tym sa potvrdi, ze ovulacia naozaj prebehla.
ja mavam tiez pravidelne cykly 26-27 dnove, ale niekedy sa mi proste stane, ze je len 21 dnovy.. a ovulka si pride bez varovania skor.. 😉

sonika84
22. feb 2013

@lauritka dakujem 🙂

linda555
27. feb 2013

Babenky co hovorite je pozitivny posledny je robeny dnes🙂diky za rady

fugynka
27. feb 2013

Dievcence poprosim o radu: dnes som bola u dr a povedal ze dnes alebo zajtra to praskne. Tento cyklus 1x robim ovu testy a dnes takyto. No a ze dnes a zajtra sa mame snazit no akurat ma dnes m nocnu tak to nechame na zajtra. Myslite ze mam sancu? Od 8 DC sa snazime kazdy druhy den. Ak aj dnes prebehnea ovu tak vcerajsie spermie do dnes pockaju?

lauritka
27. feb 2013

@fugynka ahoj, kludne stihate aj zajtra. dnes mas vrchol, cize ovulacia nastene do 48 hodin. ale aj zo vcera kludne mozu v dobrom hliene prezit.

pridaj sa k u nam do skupiny https://www.modrykonik.sk/skupina/1958/detail/ , tam sa bude vsetko toto konzultovat a riesit ;)

lauritka
27. feb 2013

@sonika84
@denisa87
@michaela0025 pridajte sa, tam mozme vsetko o snazenicku rozoberat ;) https://www.modrykonik.sk/skupina/1958/detail/
@kessica

fugynka
27. feb 2013

@lauritka si ma potesila. Snad sa to podari.

lula1982
3. mar 2013

Ahojte, sledujem Vase testovanie uz dlhsiu dobu, tak sa pridavam aj ja. Kedze sa snazim o babo, aj ja testujem ostosest. Dnes mam 18 den a este sa mi nestalo, aby tak dlho ( 3 dni ) ukazovali testy ovulku

lauritka
3. mar 2013

@lula1982 ahoj, mozu to byt citlivejsie testiky.. 🙂 ci aj predtym si s nimi testovala? len je tazke takto odhadnut vrchol, cize sa musite snazit, kym nebude slabnut ;) este 48 hodin po poslednom pozitivnom.

lula1982
3. mar 2013

@lauritka ahoj, praveze s mini testujem uz 3 mesiace, cely cas nic a potom mo vybehla na jeden den. Tento mesiac sa cudujem aj ja. Testnem aj zajtra, uvidime co bude.

lauritka
3. mar 2013

@lula1982 a ake dlhe si mala cykly, ked ti nic neukazali ??

lula1982
3. mar 2013

@lauritka skoncila som v oktobri s Nuvaringom, v novembri cysta a od decembra som nabehla na 30 dnovy cyklus. Prvy cyklus neukazal vobec nic, januarovy aj februarovy cyklus // len na jeden den a teraz toto.... Je mi to zahadou. Sledujem tu testovanie dievok a s tymto som sa tu nestretla.

lauritka
3. mar 2013

@lula1982 aha, takze si mala jeden den pozitivny, aj ja mavam tiez len jeden den, cize to je v pohode.
ale mozno prave tento cyklus mas vacsiu hladinu LH. aka je itlivost tych testov ?? 10, 20??

lula1982
3. mar 2013

@lauritka su to obycajne durex 20 lh

lauritka
3. mar 2013

@lula1982 tak aj ja pouzivam 20 u citlivost..hmmm.. no asi sa ti trosku zblaznil LH tento cyklus a mas ho vela 🙂

lula1982
3. mar 2013

@lauritka zajtra testnem, necham sa prekvapit. Je to aj zvlastne, lebo minuly cyklus od ovulky na bolel neprijemne vajecnik nonstop az do ms. Tento cyklus som mala strasnu bolest na tej istej strane len v prvy den // a preslo to hned na druhy den.

lauritka
3. mar 2013

@lula1982 a cystu uz nemas ???

lula1982
3. mar 2013

@lauritka nie nemam. Tyzden po nasadeni liekov praskla. Bola som aj na opatovnu kontrolu v januari a vsetko bolo ok.

lauritka
3. mar 2013

@lula1982 hmm, tak to je zvlasnte, ze ta to tam tak picha

lula1982
4. mar 2013

@lauritka tak dnesny test: len jedna /, po druhej ani chyru.. Takze ovu prebehla asi vcera, ci?