Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@zuzi248 môžeš mať len posunutu ovu ale lf bude vždy rovnaka6js to tak vždy mám predĺži sa cyklus ale lf mi ostáva vždy 14dni.
Takto to ma vyzerat.😉 13,14,15Dc ovu hlien. 15Dc tst pozityvny. 17DC potvrdenie ze ovu bola zvysena teplota,a bolesti bruska. Tento mesiac vsetky priznaky,skoda ze sa nesnazime. Mam rocnu dcerku 👧 a v dobe snazenia sa nam dlhsie nedarilo tak to mam celkom nastudovane,a chcela som len skusit ci mam ovu. Drzim vsetkym palce,verte .🙏👶
@lululka22 ahoj ,) už má 1 rok? Pááni to tak rýchlo?
@korytnacka1981 ano uz mame 14 mesiacov,tiez nechapem ze kedy 😀😀to tak uslo.
@konica2 drzim palce
Ja to nechápem... V strede 30-dňového cyklu (ako mávam) som si robila ovulačné testy (15. - 16. DC medzi 10.00-11.00) Podľa môjho názoru vyšli pozitívne. V 16. DC večer vyšiel už negatívny (viď. foto) a takisto aj v DC 17. A teraz som DC 21. a vyšiel mi ovulacny test znovu takto... Takže, kde je pravda, prosím? Kedy mám podľa toho ovulaciu? 🤷♀️
@domcatko1811 osobne si myslim ze v ten 21DC je najjasnejsie pozitivny test. 15 DC mu trosku chyba a 16DC fakt netuším. Su teraz aj nejake ine príznaky ovulacie?
@domcatko1811 mne sa zdá, že testom z 15 a 16 DC ešte trochu chyba, no ten posledný je jasne pozitívny

@zuzi248 a niesi uz tehotna??? Ovu test moze ukazat tehotenstvo tiez. Ked ho mas par dni po sebe rovnaky a pozitivny. Bud sleduj dalej a uvidis o par dni. Faza ma by aspo 11-12 dni. Nemerias bazalnu teplotu tam by si lepsie vedela. Drzim palce