Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@domcatko1811 áno, tento máš určite pozitívny, ten posledný. Testla si aj dnes?
@fiora94 áno a vyšlo to takto...
@domcatko1811 megapozitívny, takže až teraz máš ovuláciu 🙂 A bazálnu teplotu si náhodou nemeriaš?
Baby vedeli by ste mi poradit? Dnes som 17 DC. Doteraz ovu testy negativne. Dnes sa nieco crta. Meriam si aj bazalnu teplotu ktora uz ovulku potvrdila na 14 DC. Som z toho uolne popletena. Ovu testy pred tym 14 DC vobec neboli pozitivne.
@julianka007 To aj mne zvyknú testy tmavnúť, keď sa blíži ovulácia, to je v poriadku. Dnes máš test najtmavší, ale mne ešte k pozitívnemu trošku chýba. Skús ešte dnes večer testnúť a zajtra, či nezosilnie ešte. Ak nie, tak dnešný deň považuj test za pozitívny.
@fiora94 ďakujem za odpoved... Som zvedavá, že čo ukážu ďalšie testy.
Caute baby, prosim o radu....tiez by som sa rada naucila ako spravne vyhodnotit ovu testy a meranie BT. Ja som s tym zacala pred rokom,lebo sme chceli mat dieta trochu neskor, ale hned po 1.mesiaci testovania(kedze som to asi zle vyhodnotila)som ostala tehotna.Teraz som uz 7 tyzdov po porode a chcem s tym opät zacat, ale s väcsou pozornostou. Prilozim tu foto co mam z toho 1. mes.testovania a BT pred tehu a prosim povedzte mi, kt.den by mala by ovu, nech to mu konecne porozumiem.vdaka.
@fonita Ahoj, moc sa v tvojom grafe nevyznám, ja si robím v fertilityfriend, ale vydedukovala som že podľa ovulačných testov si mala pozitívny test na 27ho (hoci pozitívny test vidím aj 24-ho) a ovulácia zrejme aj v ten deň prebehla, pretože ti na ďalší deň 28 ho vybehla teplota. Ale naozaj sa v tom na 100% percent nevyznám, snáď ti ešte dakto odpovie 🙂
@saskia00721 ovu test je pozitívny ak sú obe čiarky rovnako silné, alebo testovacia silnejšia, ovu nebola a druha čiarka je takmer vždy ;)
@elly23 viem že ani jeden ten test teraz neni pozitívny len by ma zaujímalo či je možné že ovu bola pred 2 dňami keď som netestovala a mala som ten tahavy hlien. Na tej fotke neni dobre vidieť tu paličku ale bola ešte dosť výrazná a po obede na druhom teste už skoro žiadna.
@saskia00721 môže byť a nemusí, ťažko povedať
@fonita čo je to za aplikáciu?
@saskia00721 to je niejaka nemecka apka s nazvom "mein kalender"
@fonita a môžem sa spýtať vy ste to plánovali alebo ste to brali ako ochranu pred otehotnením?
@saskia00721 no ja vlastne ani neviem presne kedy som ostala tehu, lebo po tom cykle na foto som este 1.aprila dostala posledny memzes a az v polke maja mi tehu.test konecne ukazat // a to som si dovtedy urobila niekolko tehu testov.

@fiora94 akože bolí ma sem tam trochu podbruško, ale inak nejaké iné priznaky nemám... Tak asi ten 15. a 16. deň to ešte nebolo ono a možno teraz, taká oneskorenejsia... Ale teda tento môžem považovať za určité pozitívny, ano? Lebo sa píše, že aj rovnako silná ciarka ako kontrolná je pozitívne.. No a už som z toho trochu zmätená...