Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@joanka7 zvlastne,ovu negativny a tehu mierne pozitivny( ale moze to byt len kanalik).nenamocila si testy sucasne do mocu? Lebo ak ano,moze sa stat,ze tehu test byva falosne pozitivny
@kukurica77 viem,ze su negativne,len minuly mesiac som taketo mala tesne pred pizityvnym a ovela neskor,preto sa cudujem.Tak ja robim ovu testy len druhy mesiac,tak vlastne len zistujem co a ako mam😉
@lela123 na mocove cesty su super brusinky,alebo urinal akut...vyskusaj,snad pomozu
*pozitivnym
@kukurica77 hej uz sa napchavam,ďakujem
@lela123 to už máš júl 2019?
@julinkata ty si tehu test neskúšala keď mas také pozit ovu testy?
@butterfly333 jun😁
@butterfly333 som si predtym napisala a chcela som len o neakych 9 dni zacat s ovulacnymi a z prce som predvcerom spravila na 2dc.Takze ano,ja už mam jun😁
@kukurica77 test robený včera, žiaľ negatív. Tiež ma to napadlo..
@lela123 ja dnes nijako, negatív už bol.. v utorok idem na folikulometriu, ale najskôr tam už nič neuvidí.. predpokladám, že budem musieť ísť znova o mesiac, tesne pred začiatkom MS, čo sa tak sice nedá nazvať, lebo teraz to trvalo iba deň.. ale čítala som, že ovulacia môže prebehnúť aj bez MS, len mi je divné, že mne sa to krátkodobé špinenie opakuje od januára, kedy som prestala kojiť, každých cca 26/28 dní. Takže otázka je, či je to ozaj MS v inej podobe po pôrode alebo sprievodný jav ovulácie. Odpoveď sa dozviem snáď od dr. 😉
@butterfly333 pozitív len jeden den, dnes už čiarka skoro žiadna. Aj minuly mesiac som skúšala ešte robiť 8-14 DC a úplne negativ.. lebo tu jedna kočka písala, že ovu testy môžu slabnúť, silnieť, opäť slabnúť až pokým sa nedostaví real pozitív.. ja som mala čiarku silnejšiu ako kontrolnú, takze predpokladám, že ovulacia prebehla, aj bolesti to potvrdili..
@kukurica77 ahoj uz neviem ci som ich namočila naraz alebo postupne bola som na krv kedze mi to nedalo Hcg 0.091 som myslela ze malo byt 0.000 neviem ci každa ma nejake Hcg na nete som nic nenašla ohladom toho dik
@joanka7 zena moze mat hcg od 0- 5 a berie za netehotnu,tzn.ze mas negativne hcg,cize si ani tehotna nebola.
@kukurica77 aha dakujem keby to bolo biochemicke bolo by to hcg vyšie ci ?tak som aspon kludna
@joanka7 presne,do buducna odporucam nemacat ovu test s tehu testom,lebo potom je tehu falosne pozitivny. ovu testy si pokojne mozes robit pocas celeho cyklu,aby si zistila kedy ovulujes,prip.folikulmetria u lekara..
@lela123 Ahoj, podávam hlásenie 😁 Na úvod dr. povedal, že mat ovu na 2DC je nemožné.. vraj testy sú blud, čo si potom neviem vysvetlit ten pozitívny výsledok.. zmeral mi folikuly, na jednej strane 5mm na druhej 9, cca o 5 dni by mala byt ovu.. budem teda testovať a uvidim.. odhliadnuc od toho žiaľ musím ist znova na jeden zákrok. Dva mesiace po pôrode ma čistili, keďže mi ostali zvyšky placenty.. ten zákrok vraj spôsobil, že mam tenkú slizniciu maternice a vraj zlepenu či čo. Znie to divne 🙄 ale pointa, oplodného vajíčko by sa tak neuchytilo.. a to aj vysvetľuje tú pseudomenstruaciu..😉 takze buduci tyzden idem znova pod narkozu, už asi 6x.. a potom sa uvidí.. Ty si sa už preliecila? Boli to tie močové cesty?
@julinkata asi ano mocove cesty kus
Preliecila som sa hned cajikmi atd,
ale preslo.Aj ovulacne testy slabli.Asi to budu len hormonalne vykivy u teba..Ja miniem testy a uz nebudem,chcela som len zistit,ci sa to ozaj poposuvalo,co som zistila,sedelo to,mam na dva cykli,mne je to už v podstate jedno.Tebe drzim pslce,nech ta daju do poriadku aby ste mali este babo😊
Ahoj baby, som začiatočník a mám takýto problém. V piatok som mala ovu test 2 rovnako silné čiarky, v sobotu a nedeľu dokonca testovacia silnejšia. V pondelok už bola testovacia slabučká a takisto aj dnes. Kedy najneskôr by mohla prebehnúť ovulácia?
@baja15 ahoj, ovu by mala nastat 24-36 hod po pozitivnom teste😉 niektore zeny ale maju odsledovane ze aj za dlhsie sa ovu po pozitivnom teste dostavila🤷🏻♀️ Ja si napriklad sledujem aj bazalnu teplotu a aj tak sa v tom nevyznam lebo mi skace kadejako...a minuly mesiac aj po pozitivnom ovu teste mi lekarka tvrdila ze ovu nebola a slo o anovulacny cyklus🙈 a paradoxne aj teplota aj test sa spraval tak ze ovu bola...krv tvrdila nieco ine🤷🏻♀️ Kto sa ma v tych nasich telach vyznan? Netusim...😆

@lela123 Ale ved tvoje testy su vsetky negativne,suhlasia s tvojim aktualnym cyklom 4dc,nie nic nezvycajne,ze zena moze mat ovulaciu hned po menzese...to zistis na ovul.testoch.pripadne folikulmetria...