Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@konica2 vieš čo tie ovu testy su fakt divné... Mne ukazovali ovulku dosť skoro odvtedy by mi test ukázal druhú čiarku, potom mi opäť začal tmavnúť, ale pozitívny ovu som nezastihla.. Keď si prečítaš príspevky vyššie tam to je vysvetlené. V utorok som mala dostať menštruáciu tá sa nedostavila tak včera ráno som si robila test negativny.. Dnes ráno som sa zobudila s veľmi citlivými prsiami, krčok nízko tvrdý a uzavretý nedalo mi to a spravila som si ďalší test kde vyšla slabá čiarka.. Nejako to neriešim skúsim o 2 dni ďalší ale tiež som 2 dni po vynechaní menštruácie a dnes sa len začalo niečo rysovať 🤷♀️ pred 3 mesiacmi som bola na preventivke kde mi lekár povedal kedy budem mať ovu a nesedelo to mala som ju skoro o 5 dní neskôr, pomalšie mi dozrelo vajíčko ako on predpokladal..
@lela123 ahoj, som späť medzi živými..😁 zákrok ok, v pondelok mi dr. vybral teliesko, vraj na mesiac stacilo a maternica by sa už nemala zrásť.. v sobotu som dostala regulérnu ms, takze som sa tešila, ze po takmer 3 rokoch prišla v plnej “paráde”..😉 od dnes testujem ovu, tak som riadne zvedavá.. aspoň viem, že tie testy predtým ukazovali bludy asi v dôsledku hormonálnych zmien..tak ako si vravela aj ty.. pošlem potom foto na schválenie 😂 Pekny predĺžený vikend prajem!
@lela123 dakujem pekne, si veľmi milá 🙂 dnes čiarky rovnako silné stále, tak neviem, ktorý test považovať za pozitív, asi ten z 13.7. doobeda, kedy bola silnejšia ako kontrolná.. alebo čo si myslíš ty? Názor odborníka? 😉 inak včera o 23:00 silná kŕčovitá bolesť, možno vtedy nastala ovulacia ak rátam 12 hodín od toho testu.. včera sme mali sme menšiu oslavu a popri malej sme sa k “práci” dostali až dnes, tak snáď bolo načasovanie ešte OK. 😁 ale nejdem sa tým už tak do hĺbky zaoberať a nechávam tomu nadchádzajúce mesiace voľný priebeh.. bola som zvedavá hlavne na ten test, keďže MS som dostala po 3 rokoch 🙄😁 a keďže cyklus som mala vždy ako hodinky, ovulacia podľa testu sedela aj s výpočtom, t.j. cca 14-15 DC
@lela123 rozumiem, asi máš pravdu. Tiež vieš kedy mas ovuláciu.. to je inak dobrá pomoc, asi lepšie ako testy.. A žeby to bola pravda, že chlapci sú vtedy, keď je čo najbližšie k ovulácii? 😉😁 čítala som aj nejaký článok raz o tom a potom aj niektoré žienky to tu na MK písali.. aj keď je to možno vec náhody.. ale potešilo by nás, keby druhé dieťatko bol chlapček.. 🙂 v každom prípade nech je len zdravé!!!
@lela123 ahoj, prepáč že som sa neozvala, len včera som sa vrátila z dovolenky 😊 nakoniec som si test druhý ani nespravila, nakoľko som si myslela že som kupila pepino testy, čo sú 2ks v balení a bol tam len ten jeden čo som si spravila ešte doma, takže som si zobrala prázdnu krabičku na dovolenku 😂 menštruácia nakoniec prišla s 6 dňovým meškaním, tak už tomu vôbec nerozumiem, ale ani neriešim, čo bude mať prísť príde, len ideme na to bez ovu testov a iných natlakovych záležitosti 😊

Ahojte chcem sa opýtať tento je podľa vašu pozitívny ? Je to ale až po cca hodine uschnutia nám začiatku bola slabšia posielam foto aj pred