Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritkatesty toto je z minuleho mesiaca uz neviem vobec ci ovu mam lebo nikdy nemam silnu ciarku dakujem
@joanka7 negatívne.v domácich podmienkach to zistíš meraním naďalej teploty. Či prebieha
@lauritkatesty podla teploty ju asi mam
@joanka7 áno.to bol ovu graf.
@lauritkatesty takze asi mi je nafigu kupovat a robit ovu testy
@joanka7 no ale.v tom hrade máš pozitívny či?? Ono teplota ti ukáže.az spätne.ci ovulka prebehla.ovu testy slúžia na predikciu ovulky
Grafe...telefón mi prepisuje
@lauritkatesty ten graf su aj tie testy robene v ten isty mesiac aj ovu bolesti boli tak ja uz neviem ci sa oplati robit ovu testy
@joanka7 a koľko bola citlivosť testov.dodrzala si vtedy aj zásady.nepit veľa.nerobila si to hneď ráno
ahojte, veľa som toho počítala ale neviem čo si o tom mám myslieť, už asi 5 mesiac si robím ovulačné testy, ale nikdy som nemala test pozitívny tak ako by mala byť tá čiarka rovnako silná alebo dokonca silnejšia. Posielam aj foto z merania, je tam jasne vidno že na 18DC je čiarka výrazne silnejšia ako po ostatné dni, avšak aj napriek tomu nie je rovnako silná ako tá kontrolná... môžem aj napriek tomu považovať že v ten 18DC bol test pozitívny? alebo u mňa ovulácia vôbec neprebehla? Ďakujem Vám krásne 🙂
@lauritkatesty no to som aj tak neskoro zistila ze citlivost bola 25 a vzdy ich robim o 18.00 a od 16.00 nic nepijem ani nejem teraz mam ine citlivost 10 tak som zvedava ze čo stoho bude od vcera zase silneje tak asi uz bude ta ovu mozno za dva dni uvidim ale dakujem
@lilinka2018 mne baby napisali ze negativny vid foto trocha hore tiez to mam tak nikdy neje ciarka silnejsia ako kontrolna ale podla bazalnej ovu je začinam pochyabovat o ovu testoch
Ahojte zienky, keďže som aj ja fanúšik ovu testov (vďaka ním sa nám zadarilo) tak som zo zvedavosti urobila ovu test. Hneď po namočení nabehla aj druha ciarka (prvá foto) a už po 3 minútach mám takýto test 😊 (druha foto) a to ešte neprešlo 10 minút. Normálne som mala chuť si overiť či aj ovu test ukáže tehu 😀😀 som tichý pozorovateľ tu ale všetkým Vám prajem krásne dve ciarky na testoch❤️
@joanka7 ano, moze byt že si to proste nevystihla.
@monca0021 bude potom fest pozitiv 😉 v tehu
@joanka7 a podľa bazálnej teloty ti kedy vyšla ovu? vtedy keď si mala na testoch najsilnejšie?
@lilinka2018 ano pasuje to ovu test aj teplota na druhy den hore mozno ze to preto lebo to boli 25 citlivost teraz mam 10 citlivost a silneje ciarka tak uvidim ze ako to bude tento mesiac
@lilinka2018 tento mesiac to mam tak neviem ale sa mi zdaju byt silnejsie
@joanka7 Takze možno ovu u mňa prebehla aj keď som mala test nie úplne pozitívny... no uvidíme čo z toho bude teda, o mesiac skúsim asi tiež iné testy, prípadne aj teplotu sledovať... A tebe teraz pekne silnie čiarka tak držím palceky a daj info ako si dopadla
@lilinka2018 mam to tusim ze je to pozitivny no uz teraz sa len snažit
@joanka7 a aké testy ty používaš tieto? no čiarku más teraz ukážkovú 🙂
@lilinka2018 ani neviem objednala som to z amazonu len som myslela ze budu hrubsie ale som spokojna
@joanka7 aj ja ich mám ,spokojnosť😊
@lela123 Ahoj, opäť sa ozývam, neviem prečo práve tebe, ale tak som mala ten pocit že mi možno poradíš 😀 Tento mesiac som sa nesledovala absolútne, neriešila ovu testy, len jedla vitaminy a sexovala keď bola chuť a ani neviem či ovu bola alebo nebola ešte . Dnes som 18 DC a na toalete som si všimla jemné špinenie, ostala som zaskočená, lebo nikdy som mimo cyklu nešpinila, nejaké bolesti nemám, prechladnutá nie som, styk nebol 2 dni takže z toho to tiež nebude.. Skúsila som ovu test a ten vyšiel negatívne, nestretla si sa s niečím podobným? Zatiaľ som doktorovi nevolala, uvidím či to nabere na intenzite alebo prestane. Ďakujem

@joanka7 to sú stále slabé testy a negatívne. Ovu ešte nie je.on môže zase zoslabnut.zase zosilniet.intenziu ciarok nerieš. Lh mas.v moči stále a vylučuje sa v hladinách. Jedine ak už budú obidve rovnaké.