Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ahojte dievčatá, snažíme sa o bábätko už dlhy čas, chcela by som vedieť či už ovulácia prebehla alebo ešte len prebehne, podľa mojej tabuľky bazalnyvh teplôt už ovu prebehla stúpla mi dnes teplota, ale ovu test je dnes ešte stále pozitívny tak isto ako včera dnes som 13DC. Včera večer sme mali sexík tak dúfam že sme to nepresvihli 😀 včera ma cely den pobolievalo brucho tiež neviem či sú ovu bolesti pred alebo až po ovulácii ... vzdy som mávala iba jemné bolesti pri ovu tento mesiac som začala brat inofolic tak som ich riadne cítila 😅 ta bazalna teplota stupne hneď po ovulácii alebo až niekoľko hodín po ovu? Ďakujem 😘
@petruska21 to je ok 🙂 niekedy maš proste väcsiu hladinu LH. smerodatna je v tom pripade teplota, ak stupla, ovulacia uz prebehla. a LH ti len pomalšie klesa.
@darling16 vrchný sa mi aj zda, aj ked by mohol byt este silnejši.. skus zase zajtra okolo 10-11 hod doobedu.
@linday jj.pozitivne.mozte zacat 😅
@lauritkatesty ale môže to byť 22 DC?? Keď som mala posledný aj predtým 27 dňový cyklus?
@linday ano. Ovulka sa moze posunut.nemusis.ju mat kaxdyncyklus rovnako
@lauritkatesty oki ďakujem 🙂
@domcatko1811 no to by som skor povedala,ze az teraz bude ovu🤔,ci si mala potvrdenu uz predtym?Alebo tehotenstvo a ovulak zachytil skor
@domcatko1811 skús ešte raz tehotenský test. Ovulacne testy ukazujú aj tehotenstvo
Čaute chcem sa spýtať, keď som mala 25.12 pozitívny ovulacny test. Testovacia čiarka bola silnejšia ako kontrolná, tak dnes som koľko DPO? 8 alebo 9?
@marionluna podla grafu by som odhadovala ovulku 16.den

@bibg ovulacny test ukazuje stále. Ak budete tehotná ouv test bude pozitívny a aj tehotenský. Je skoro testovať 8 dní pred. Držím palce