Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ahojte, vedeli by ste mi poradit, ktory z testov je pozitivny? Zacala som sa testovat len teraz, viem, ze testovacia ciarka ma byt rovnako silna alebo osilnejsia. Test z 27.2. sa mi vtedy nezdal ako vorchol, no z odstupom casu mi zo vsetkych testov pride najsilnejsi. Skusili sme to 28. a 29. Jedno babo uz mam, tak to zatial nesilim s meranim BT. Skor by som rada vedela kedy ovulujem, lebo pred prvym tehotenstvom som mala dlhe cykly 35-40 dnove. Z folikulometrie viem, ze 1x sa mi podarilo otehotniet asi 25DC.Posledny polrok mi cyklus skace 28-38 dni. Preto skusam tieto testy. ten z 27.2. je totiz iba 16DC, takze som sama prekvapenua, ze by to mal byt ovulacny den. Co myslite? Dakujem 🙂
@saskatorok ja ai myslim ze ovulacia bola 2.3 pretoze sa uvadza ze ovulacia pride po poslednom pozitivnom teste ☺️
@migl88 Aha, zase som sa nie o dozvedela, takze by som to este mohla dnes vyskusat? 😄 A ja som si myslela, ze uz zbytocne hmmm
@migl88 Čiže to znamená, že hneď po ovulácii začína test slabnúť, alebo sa ešte určitú dobu drží pozitívny?
Ja som napríklad mala včera pozitívny, dnes ráno som mala bolesť v podbrušku a dnešný test pred obedom je stále pozitívny.
@kukadielko ovulacne bolesti su pred ovulaciou.A test po ovulacii uz slabne,mne tak.
@lela123 stale mam pozitívny test. Nejako neslabne. Takto dlho som to nikdy nemala. Horné dva testy predvcerom, v strede tri včerajšie a dolu tri dnešné.
@kukadielko neskusala si tehu test spravit?
@martuska313 nie, ale predpokladam ze bude negatívny.
@kukadielko tie dva posledne dolne ale uz su bledsie sa mi zda.Skus este zajtra.
@kukadielko ked mas doma skus aj teraz
@martuska313 mala som normalny menzes a v den kedy som dostala som mala negatívny tehu test. A ziadne príznaky nemam. To by som mala potom aj predvcerom pozitívny ovu keby som bola tehotná, nie?
@kukadielko nemusel hned byt predvcerom, ale zajtra otestuj ovu znova, aky si den cyklu?
@martuska313 dnes som 17 DC
@martuska313 dnes sa mi stale zda dost silný, aj ked je čiarka bledsia. Je to normalne? Moze byt ze mi bylinna liečba upravila hormonálny profil a takto sa to prejavilo?
@kukadielko sa mi zda ze uz slabne 🙂
@kukadielko postupne slabne.aj vcera,ako som uz pisala boli slabsie.Drzim palce,nech o dva tyzdne budu tehotenske pozitivne😉😊
@martuska313
@lela123 dakujem. Snad uz ano, snazime sa tri roky a jedno dieta uz mam. Ale nemavala som taketo testy. Maximálne jeden den silná čiarka a nikdy nie silnejšia ako kontrolná. Teraz sa mi to nejako vyburilo. 😀
@lela123 posledne tri dni sme sa snažili, myslis ze treba este aj dnes? Podla mna uz vcera zacala slabnúť.
@kukadielko ovulacia nastava az 12-24 hodin po poslednom pozitivnom teste preto sa drzi dlhsie
@kukadielko tehotna byt nemozes? ja som mala take silne testy ked som otehotnela 🙂
@saskatorok nikdy to nie je zbytocne ;) nam sa podarilo tiez v mesiaci ked mi doktor povedal ze nemam folikul den predtym ako som tam boal sme sa snazili a odvtedy nie a ten 1x stacil 🙂
@kukadielko mozte kludne.😉
@migl88 @kukadielko aha co bolo dalej s mojimi testami ... uz som tomu vobec nerozumela...😅
@saskatorok a teraz ?? Ako si na tom
@martuska313 ak by bola ovu na 16dc (co si nie som ista) tak by som bola 12 dpo, vcera test negativny, ms cakam v piatok.3 dni dozadu som mala vecer silne bolesti a pichanie v podbrusku, neviem ci mohlo ist o uhniezdenie...takze cakam co prinesu dalsie dni 😀
@saskatorok ja som sama zvedava ako to dopadne 🙂 skus spraviť zajtra tehu test alebo az v piatok 🙂
@martuska313 ano aj ja 😄 pokusim sa pockat do piatku 🙈 mozno bude piatok 13 stastny den 😁
@saskatorok to by bol dobre zapamatatelny den 😍 den kedy si zistila ze si tehu😍 piatok 13teho 🙏🙏🙏
@saskatorok popravde ja by som nevydržala az do piatku😁

@ruzenahelena123 ano toto je pozitivny test